БОЕЦ мигновено ще излезем на протести, ако мафията дори опита на инсталира Цацаров като наследник на Лозан Панов!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Вчера Сотир Цацаров подаде оставка. Какви са мотивите за подадена оставка няма значение – важното е, че това е една победа за гражданското общество.

Както обаче оставката на Цацаров не е негова воля, така и назначението му не е. Същото важи и за Гешев. По-важно е какви са следващите намерения на техните господари.

Днес предстои важен избор – на наследника на Лозан Панов като ръководител на ВКС. БОЕЦ допускаме, че чугуненото мнозинство на мафията във ВСС, начело с Гешев и Магдалинчев, ще блокира избора, като няма да бъдат събрани необходимите 17 гласа “за”. Можем да предположим, че мафията ще стартира нова процедура, в хода на която Цацаров да бъде предложен за наследник на Лозан Панов.

Нека е ясно – ако дори опитат подобно нещо, БОЕЦ ще реагираме мигновено и ще излезем на протести пред ВВС. Протести, които уверяваме, че ще ги принудят да оттеглят подобна кандидатура. Не е изключено да опитат да го сложат на хранилка и в Инспектора към ВСС, където също предстои избор.

Криенето на слугите на мафията на държавни хранилки трябва да приключи!

Правителството отзовава Пацо Терасата от Валенсия след действията на БОЕЦ!

Самият Цацаров, след като изтече мандатът му като главен прокурор, беше инсталиран в КПКОПНИ. Предишният шеф на КПКОНПИ – Пламен Георгиев, който беше принуден да подаде оставка след разкритията на “Биволъ” за имотното му състояние, пък беше скрит във Валенсия като генерален консул.

Сега Цацаров обяви своята оставка. Няма да позволим този човек да бъде скрит! Пътят на Цацаров в съдебната система трябва да бъде категорично отрязан! Ако и където и да бъде инсталиран той, ръководеното от него звено бързо ще бъде превърнато в поредната бухалка на мафията.

След оставките и отстраняването на подобни хора следва разследване, повдигане на обвинения и съд! БОЕЦ ще следим за всеки опит да бъде подменен този справедлив и естествен ход на събитията!

БОЕЦ започваме срещи с „партиите на промяната“. Първата стъпка – оставките на Гешев, Цацаров и ВСС!

Днес от парламентарната трибуна беше изчетена декларация с искане оставката на Иван Гешев. Това е силен знак и поздравяваме всички депутати, които са подписали декларацията. Помним обаче, че предложението на БОЕЦ за такава декларация, беше малко по-различно. Ние изисквахме парламентът да приеме решение за обща декларация, с която да свали доверието от Иван Гешев и да призове за неговата оставка. БОЕЦ приветстваме първата стъпка, но очакваме и втората – парламентът да приеме решение за обща декларация с искане оставката на главния прокурор.

Ще продължим и с натиска за смяната на настоящия състав на ВСС и за необходимите законодателни промени в системата на съдебната власт! Не забравяме и оставката на Кошлуков, както и тази на СЕМ.

БОЕЦ продължаваме и работата по #ЖосиГешевГейт. Очаквайте подробности, документи и доказателства на участието на Иван Гешев в отнемане на бизнеси!

Битката продължава!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА