В петък БОЕЦ влизаме в Министерството на енергетиката – искаме от министъра да подпише, че няма да преговаря с „Газпром“!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

В петък, 12.08.2022 г, в 16:00 часа БОЕЦ и непримиримите граждани влизаме в Министерството на енергетиката!

БОЕЦ - Газпром

Изискваме среща с министър Росен Христов по две теми:

Първо, искаме информация за резултатите от проверката на министерството по сигнала на БОЕЦ за мегаграбежа ТУРСКИ ПОТОК!

Сигналът на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК до Европейската прокуратура. Борисов трябва да бъде задържан незабавно!

Второ, ще връчим на министър Христов граждански ултиматум – да подпише пред нас декларация, че няма да води преговори и няма да подписва договори с ГАЗПРОМ и други руски компании за доставка на газ.

Ще предложим на министъра на енергетиката да подпише кратък документ, който съдържа едно изречение: „В защита на националния интерес на България, няма да подписвам договор за доставка на газ с „Газпром“ или други руски фирми“.

С терористи не се преговаря!

Гражданите няма да позволим да бъдем върнати в орбитата на руската енергийна робия! Няма да позволим националните интереси на страната да бъдат застрашени от кремълската пета колона. Енергийната независимост е част от националната сигурност на България!

Важно е БОЕЦ и гражданите да бъдем там, за да окажем натиск и да не позволим на мафията и петоколонниците, начело с Радев и Борисов, да ни върнат в кремълската орбита!

Битката продължава!

#БОЕЦ

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA