Започна ограждането на МОЧА – първата стъпка от Плана на БОЕЦ за демонтаж!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

ЗАПОЧНА ограждането на МОЧА!

May be an image of 15 people

Първата стъпка от „План за демонтаж на МОЧА“, който БОЕЦ и Граждански мегдан внесохме до областния управител на протеста пред ОА!

Бутай МОЧА! БОЕЦ и непримиримите граждани представихме План за демонтаж!

Има смисъл от гражданският натиск и активност! Катунът на копейките също трябва да бъде премахнат, за да се осигури нормална среда за работата по демонтажа. БОЕЦ ще следим дали се спазват стъпките и сроковете.

Фандъкова и ръководството на МВР спъват процеса. Столична община скоро ще има нов кмет, МВР също трябва да има нов министър и нов главен секретар! Една от следващите стъпки — протестът пред МВР!

БОЕЦ до Фандъкова: Саботирате демонтажа на МОЧА и целите граждански размирици!

Браво, бойци и граждани! Първата стъпка е направена.

И вчера представители на БОЕЦ бяхме пред МОЧА с настояване за демонтаж. Този натиск ще продължи, докато монументът не падне!

БОЕЦ внесохме сигнал в МВР и СО още в понеделник за премахване на катуна, заради предстоящото монтиране на обезопасителната ограда и началото на действията по демонтажа на монумента. Разговаряхме с ръководни служители на СДВР и СО, които си прехвърлят топката и се оправдават едни с други.

Наблюдаваме „Моделът ГЕРБ“ в действие. А ПП-ДБ ваканцуват щастливи и доволни, че шефът на ДАНС, назначен от Радев, си е още на поста!

Демонтажът на МОЧА обаче се случва! С граждански натиск принудихме институциите да се задействат и процесът е необратим. Марионетките на Кремъл, обаче, които построиха ТУРСКИ ПОТОК на Путин, и новите им некоалиционни партньори ще се опитват до последно да бавят и саботират процеса. Дори и с цената на граждански сблъсъци и пролята кръв.

Ще се наложи БОЕЦ и гражданите да приложим закона.

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA

Подкрепа през PayPal или с банкова карта. Кликнете на линка или на картинката:

 <<< PAYPAL >>> link click

Подкрепа през Epay.bg. Въведете сума по избор:

Описание Сума
Подкрепа за дейността на ГД БОЕЦ BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки