Тъщата на Цветанов освен с апартаменти го е дарила и с почти СТО ХИЛЯДИ лева!

В документите получени от БОЕЦ и анализирани и публикувани от сайта Биволъ става ясно, че при направена проверка и ревизия  на Цветан Цветанов, КОНПИ установяват несъответствие на доходите му в размер на 119 000 лева. Реалната разлика, установена след анализа на Биволъ е над 505 000 лева, но КОНПИ манипулират данните в нарушение на закона, за да свалят разликата под прага за конфискация, а той към датата на проверката е 250 000 лева и прекратяват с подписа на Пламен Георгиев  производството срещу Цветан Цветанов. При създаването на новата КПКОНПИ, Цветан Цветанов предлага именно Пламен Георгиев за шеф на антикорупционната комисия. Мафията знае как да награждава слугите и перачите си.

От документите става ясно и нещо друго. Тъщата на Цветанов, станала национално известна с даренията на апартаменти за скъпият зет, освен имоти в София  му е превела по банкова сметка и почти сто хиляди лева.(97 597 лева)

При един от преводите прави впечатление и странна схема за семейно „даряване“. Съпругата на Цветанов прехвърля на майка си почти 9 000 лева, като в същият ден тъщата прехвърля парите на Цветанов. Останалите почти 90 000 лева тъщата е прехвърлила по сметката на Цветанов от личната си сметка, като няма данни за произхода им.

При предишната ревизия за шестте апартамента на Цветанов именно тъщата го спаси, като той оправда многоапртаментното си състояние с дарения от родителите на своята съпруга. НАП обаче тогава не провериха произхода на средствата на двамата пенсионери и приеха наглата лъжа за истина. Шефа на НАП по онова  време – Красимир Стефанов (назначен от Станишев за шеф на НАП), след това стана депутат от ГЕРБ под личната  номинация и протекция на Цветанов.

Преди дни Цветанов заяви: „НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ“ и на фона на покритите и манипулирани в негова полза проверки на НАП и КОНПИ, в думите мус е съдържа истина. Грозната истината за превзетата от мафията държава и подчинените институции превърнати в изтривалки за мафията и бухалки в нейните ръце срещу неудобните и непримиримите!

Управляват ни самозабравили се крадци, мафиоти и мошеници. НЯМА такива алчни, нагли и долни престъпници! Както вече БОЕЦ писахме, в документите се съдържа и информация, че в периода 2012-2013г. Цветанов, по времето, когато беше вътрешен министър е получавал и социално обезщетение за безработица! 

Цветанов е взимал социални помощи за безработица през 2013. и 2012г.! (документи)

В четвъртък  в 16.00ч. излизаме пред Министерски съвет с едно послание –ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ! Гражданите срещу мафията, за да си върнем държавата!

https://www.facebook.com/events/467014590502624/

БОЕЦ призоваваме всички будни граждани – чуйте, вижте, осъзнайте случващото се, свържете се с нас и реагирайте! Време е ,ще се става! В следващите дни трябва да се организираме и в четвъртък  да се преборим с наглите и алчните.  Да ги накажем за десетилетия лъжи и грабеж, като им вземем най-ценното – властта.

#ИмаКойДаВиНакаже

#БорисовУбива
#УбийциГейт
#МафиятаУбива
#КорупциятаУбива
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 

 

 

 

БОЕЦ сезира институциите за прикриването на незаконни доходи на Цветанов от КОНПИ за 505 000лв.

БОЕЦ внесе сигнали до Прокуратурата, КПКОНПИ, ДАНС, премиера и президента за изпратените до БОЕЦ и анализирани, валидирани и публикувани от сайта за разследваща журналистика Биволъ документи за извършена ревизия и проверка на Цветан Цветанов за периода 2003г. – 2014г. и прикриване от КОНПИ на негови незаконни доходи чрез манипулиране и фалшифициране на данните. Установено е  разминаване в информацията за официалните доходи на Цветанов в размер на над 505 000 лева, но КОНПИ начело с Пламен Георгиев  „стъкмява“ данните и установява „само“ 119 000 лева, като прекратява проверката. 

В сигналите ни се казва:

СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

относно

съмнения за извършени престъпления – корупция, злоупотреба с власт, незаконно забогатяване, конфликт на интереси, търговия с влияние, укриване на данъци,  данъчни и финансови престъпления, фалшифициране и изготвяне на документи с невярно съдържание, престъпления срещу данъчната система, престъпление по служба, неизпълнение на служебните задължения от длъжностни лица довели до щети в особенно големи размери за държавата, както и други  престъпления  по чл. 283 и 304 от НК, както и участие в организирана престъпна група за данъчни и финансови престъпления  извършени от Цветан Генчев Цветанов – зам. председател на ПП ГЕРБ, Пламен Георгиев – председател на  КПКОНПИ и други неустановени лица.“

Прилагаме публикуваните документи, направените анализи  и линк към публикацията на Биволъ. 

https://bivol.bg/tsvetanov-konpi-1.html?fbclid=IwAR2KELCrvqzYHvusNruT0QAg4VLSmKcXiCpXxe7v6BFi0Oi5Kq-GkBtsZR8

Завършваме сигналите с искане за отстраняване на Пламен Георгиев и извършване на всички необходими действия:

“БОЕЦ изискваме от прокуратурата да образува досъдебно производство в хода на което да се разследват  всички факти и обстоятелства с цел установяване на обективната истина. Огромният обществен интерес ни задължава да информираме незабавно медиите и обществото за вашите действия и отговори. Случаят разкрива огромна корупционна схема и данни за длъжностни и множество други престъпления с огромен риск и заплаха за държавата. Изискваме отстраняването на Пламен Георгиев от поста му председател на КПКОНПИ и задържането му под стража заедно с Цветан Цветанов с цел недопускане на извършване на нови престъпления, укриване и унищожаване на документи и доказателства по разследването и оказване на натиск върху свидетели!“

01.04.2019г.          Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Ще информираме обществото за отговорите и действията на институциите. 

В четвъртък  в 16.00ч. излизаме пред Министерски съвет с едно послание –ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ! Гражданите срещу мафията, за да си върнем държавата!

https://www.facebook.com/events/467014590502624/

БОЕЦ призоваваме всички будни граждани – чуйте, вижте, осъзнайте случващото се, свържете се с нас и реагирайте! Време е ,ще се става! В следващите дни трябва да се организираме и в четвъртък  да се преборим с наглите и алчните.  Да ги накажем за десетилетия лъжи и грабеж, като им вземем най-ценното – властта.

„НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ!“ – заяви Цветан Цветанов в петък от ефира на националната телевизия на фона на #АпартаментГейт Наглост и демонстрация на безнаказаност, несъвместими с демокрацията и принципите на правовата държава!
От документи получени от БОЕЦ и анализирани и публикувани от Биволъ в неделя става ясна цялата брутална схема по която КОНПИ и шефа и Пламен Георгив, заедно с НАП „изпират“ и осигуряват безнаказаност за Цветан Цветанов, уличен в укриване на доходи, данъчни и финансови измами за над 500 000 лева! Тази схема се ползва от всички властимащи! Картина на безнаказаност, зависимости, корупция и тотално превземане на държавата от мафията.
Институции не останаха, държава няма. Банда престъпници е завзела властта и най-важната битка днес е гражданите да си върнем държавата! В продължение на години сме свидетели на ограбването и източването на народ и държава. Стотици скандали, гейтове и далавери се случиха пред очите ни. През последните дни разкрития на Биволъ, СВОБОДНА ЕВРОПА, Антикорупционен фонд и БОЕЦ показаха цялата картина на превзетата държава и мафиотската и криминална същност на нашите управници. ДжиПиГейт, АпартаментГейт, ДДСгейт, ЦУМгейт, КТБгейт, ЯневаГейт, СтокиранеГейт, мутренското задържане на Иванчева и Петрова, убийството на журналистката Виктория Маринова, ареста на журналиста от Биволъ, Димитър Стоянов и колегата му Атила Биро, репресиите спрямо журналисти, общественици и представители на граждански организции са само малка част от действията и скандалите, които олицетворяват властта на мафията и режима на Борисов. Диктатура на мафията.
На власт са:
Цветан Цветанов – зам. председател на управляващата партия мандатоносител – ГЕРБ, уличен в имотни, финансови и данъчни измами, финансови престъпления, пране на пари, рекет и други престъпления. Фалшифициране и манипулиране на избори и наложил подслушването и рекета, като стил на управление.
Главен прокурор – Сотир Цацаров – уличен в корупция, документни и имотни измами в особено големи размери!
Шеф на КПКОНПИ – Пламен Георгиев – уличен в корупция, данъчни, имотни, документни и финансови измами.
Шеф на НСС – Борислав Сарафов – чрез синът си е уличен във финансови престъпления, укриване на доходи и корупция.
Премиер – Бойко Борисов – уличен в корупция, злоупотреба с власт и престъпно бездействие довело до смъртта на 20 души при катастрофата край Своге.
Делян Пеевски – депутат – наложил мафиотският управлениски модел #Кой, уличен в корупция, имотни и данъчни измами, контрабанда на цигари, фалита на КТБ и заедно с Борисов превзел контрола върху всички власти.
Правителство – министри – уличени в корупция, рейдърство, лобизъм, имотни и финансови измами и други престъпления от общ характер.
Парламент – депутати – уличени в корупция, злоупотреба с власт, търговия с влияние, лобизъм, конфликт на интереси, данъчни и имотни престъпления.
Всички ТЕ превърнаха държавата ни в блато, в най-корумпираната и бедна държава в Европа!
Съдебна власт, изпълнителна власт и законодателна власт са в ръцете на ченгета, мафиоти и престъпници, корумпирани и компрометирани типове. Управляващите и политическата „класа“ на статуквото са загубили тотално доверието на гражданите. Държавата не може да функционира, защото властите са загубили своята легитимност. В същото време управляващата ни мафия стиска властта и налага едноличен режим на диктатура и управление на мафията. Тези, които трябва да се борят с корупцията се оказват още по корумпирани от проверяваните и зависими от тях.
В четвъртък БОЕЦ, Асоциация за свободно слово „Анна Политковская“, движение „Ние гражданите“, организации, граждански сдружения и непримирими граждани излизаме пред Министерски съвет с едно послание – ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ и следните искания и цели:

– Отстраняване на Борисов и мафиотското му правителство.
– Отстраняване на Сотир Цацаров – пазител на мафията.
– Отстраняване на Пламен Георгиев – слуга на мафията.
– Отстраняване на Борислав Сарафов – изпълнител на мафията.
– Повдигане на обвинения и арест на Цветан Цветанов, с цел възпрепятстване на извършването на други престъпления, укриване и унищожаване на документи и доказателства и възпрепятстване на разследването чрез натиск и влияние върху свидетели.
БОЕЦ , Асоциация за свободно слово „Анна Политковская“, и движение „Ние гражданите“ призоваваме колеги от граждански сдружения, други организации и активни граждани от цялата страна да се свържат с нас и да координираме действията си за постигане на общата цел.
#ИмаКойДаВиНакаже

#БорисовУбива
#УбийциГейт
#МафиятаУбива
#КорупциятаУбива
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Цветанов е взимал социални помощи за безработица през 2013. и 2012г.! (документи)

От документите изпратени до БОЕЦ и анализирани и публикувани от сайта за разследваща журналистика Биволъ става ясно, че Цветан Цветанов е укрил над 505 000 лева доходи за периода 2003г. – 2013г. КОНПИ и НАП официално констатират несъответствие за 119 000 лева ,но прекратяват проверката, като прикриват и манипулират данните. 

https://bivol.bg/tsvetanov-konpi-1.html?fbclid=IwAR3mJkUAyKY-Z_gkKTLhb9bm3KKStc1x3KJtuImmNOe8dNV4HYc_JwlRelE

Тези разкрития се случват на фона на разразилият се скандал #АпартаменГейт , в който Цветанов е „главен герой“ и заради който беше изхвърлен от парламента, а Цачева подаде оставка , като министър и още двама зам. министри си заминаха!

В неделя от ефира на националната телевизия Цветанов заяви „НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ“. И сега разбираме защо! Защото мафията е превзела цялата държава и всички власти са подчинение на шепа самозабравили се ченгета, мутри и мафиоти. Документите на КОНПИ разкриват как институциите прикриват престъпленията на управляващите! След разкритията на СВОБОДНА ЕВРОПА и Антикорупционният фонд за #АпартаментГейт, БОЕЦ внесохме сигнали до КПКОНПИ и прокуратурата. Още тогава казахме, че не очакваме институциите да се задействат реално, много пъти сме виждали как се имитира дейност и накрая обявяват „господаря“ за най-чистият в държавата. Този път има доказателство, че Цветанов, който предложи Пламен Георгиев за шеф на КПКОНПИ е контролирал комисията и нейният шеф. Всичко това с благословията и пред погледа на Бойко Борисов. Самият Борисов носи отговорност, защото той лансира Цветанов и той го запази и след последният мегаскандал. Може да се тълкува по същият начин, че Цветанов контролира и има влияние над Борисов.

Биволъ са приложили и статистически и счетоводен Модел, от който всеки може да види по месеци и години какъв е укритият доход на Цветанов. Общо над половин милион лева!

НА ТОЗИ ФОН в документите на КОНПИ е посочено, че за 2012г и 2013г. Цветан Цветанов е получил обезщетение за безработица в размер на 1490  лева!

Цветанов с шестте апартамента, Цветанов, който през този период беше минстър и се возеше в бронирана лимузина с охрана на НСО е взел и пари от НОИ! Колко трябва си алчен и безочлив, за да го направиш?! Дори не можем да си предсатвим извратеният мозък на тези хора. Като паразити, които изпиват кръвта и ресурса на държавата и в същото време тровят организма от който се хранят! Народа за тях е просто стадо за доене, стригане и дране. Нищо повече.

В четвъртък  в 16.00ч. излизаме пред Министерски съвет с едно послание – ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ! Гражданите срещу мафията, за да си върнем държавата!

https://www.facebook.com/events/467014590502624/

БОЕЦ призоваваме всички будни граждани – чуйте, вижте, осъзнайте случващото се, свържете се с нас и реагирайте! Време е ,ще се става! В следващите дни трябва да се организираме и в четвъртък  да се преборим с наглите и алчните.  Да ги накажем за десетилетия лъжи и грабеж, като им вземем най-ценното – властта.

#ИмаКойДаВиНакаже

#БорисовУбива
#УбийциГейт
#МафиятаУбива
#КорупциятаУбива
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

PAYPAL  link

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА