НОВИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ – важна съдебна победа на гражданите и БОЕЦ!

На 25 Януари Районният съд в гр. Казанлък ОПРАВДА петимата граждани, които на 22 Август миналата година, на традиционните тържества на вр. Шипка, спуснаха трансперант от покрива на Паметника на Свободата с надпис „ОСТАВКА“.
Това са непримиримите:
Lubomir Petkov
Aleksi Milenov Stapkata Bairaktarov
Румен Митков Маринов
Деан Илиев

Пред районният съд в Казанлък – непримиримите от Шипка и БОЕЦ.

Те са сред най – активните членове на нашето общество, осъзнати бойци срещу гигантските кражби на мафията, която тук си има държава.
Уморени от безрезултатните протести, от множеството непубликувани в медиите интервюта които са давали, те решиха да покажат отношението си към сегашната разбойническа „власт“ на място, което мнозина възприемат като национална светиня, в момента в който обществото ни отново си припомня един от най-героичните ни опити да постигнем Свободата си. Същата тая Свобода, за която мнозина пожертваха животи, имоти, семейни съдби… и която и до днес е недостигната.
На 22 Август 2020 г., в деня на поредните спонтанни чествания на знаменитата Шипченска Епопея, тези граждани внесоха в Паметника на Свободата дълъг трансперант с цветовете на българския флаг и с надпис „Оставка“ и го спуснаха от покрива на Паметника. Призивът стоя пред очите на хилядите граждани, дошли да отбележат празника, почти половин час. След това протестиращите прибраха флага. Долу ди чакаха държавни охранители и полиция. Задържаха ги за писане на обяснения и ги освободиха. След почти 3 месеца те получиха призовки да се явят в съда…
Прокуратурата преценила действията им като „дребно хулиганство“ и поиска от съда да им наложи глоби до 500 лева на човек… Според прокуратурата, те били извършили непристойна проява, изразена на публично място пред повече хора, в оскърбително отношение и държане към гражданите, към органите на властта или на обществеността или други подобни действия, с които се нарушава общественият ред и спокойствие.
За щастие, метастазите на ДС / БКП, на димитровския комсомол и на „народната“ милиция не са овладяли всичко на тая територия. Все още. И благодарение на хора, които противостоят на отровното им влияние.
Достойно съдебно решение! Съдът е едно от малкото достъпни оръжия и надежда на гражданите, борещи се за същата тая Свобода…
По защитата (адвокат Пламен Кирилов от БОЕЦ пое защитата на петимата непримирими):
В съдебната зала стана дума за това, че cвoбoдaтa зa изpaзявaнe нa мнeниe нe e бeзгpaничнa и cъщaтa мoжe дa бъдe oгpaничaвaнa. Съдът в такива обвинения следва да търси бaлaнca мeждy пpaвoтo нa пpoтecт – cвoбoдaтa нa yбeждeниятa и изpaзявaнeтo нa мнeниe от една страна, и от друга – зaдължeниeтo зa cпaзвaнe нa обществения ред и oгpaничeниятa, ĸoитo тoй нaлaгa пpeд yпpaжнявaнe нa пpaвото на мнение. Беше посочен пример на гражданка, която замеряла с яйца сградата на Съдебната палата (един символ на правосъдието у нас) в един от многото протести срещу назначаването на Гешев за главен прокурор в края на 2019 г. Състав от други достойни съдии от Софийски градски съд я оправдал с подобни мотиви като отхвърлил обвиненията на прокуратурата за „дребно хулиганство“ …
Всички хора, плануващи да изразяват политическите си мнения с действия, а не само с протести, нека имат предвид законните положения, които се потвърждават от различни съдебни инстанции – от български районни съдилища, до Европейския съд за правата на човека:
Свoбoдaтa нa изpaзявaнe нa мнeниe e пpилoжимa нe caмo пo oтнoшeниe нa „пoвeдeниe“ или „дeйcтвия“, ĸoитo ce пpиeмaт блaгocĸлoннo, cчитaни ca зa бeзoбидни или ce пpиeмaт c бeзpaзличиe, нo cъщo тaĸa и зa тaĸивa, ĸoитo oбиждaт, шoĸиpaт или cмyщaвaт някои от гражданите. Допустими по закон са дeйcтвията, които дори са в paзpeз c oбщoпpиeтите нopми зa пpиличие и уместност, ако се докаже в съда че са фopмa нa изpaзявaнe нa мнeниe, а не самоцелна демонстрация за скандализиране на обществото. Πpи пpeцeнĸaтa си съдиите се cъoбpaзяват с ĸoнтeĸcта нa извъpшeнaтa пpoявa и мoтивитe нa извъpшвaнeтo й, ĸaтo ce взeмe пpeдвид, чe пo въпpocи oт пyбличeн интepec, пo ĸoитo ce изpaзявa oбщecтвeнo мнeниe, cвoбoдaтa нa изpaзявaнe cлeдвa дa ce пoлзвa oт пo-гoлямa зaщитa пред съблюдаването на общественото спокойствие. Когато една пpoявa e ocъщecтвeнa като пpoтecт пo въпpoc oт гoлямa oбщecтвeнa знaчимocт, мaĸap и в paзpeз c oбщoпpиeтoтo зa нopмaлнo и пpиcтoйнo пoвeдeниe, тя не е причина за наказване на извършителя, когато се докаже в съда че не се дължи на личнo нeyвaжитeлнo oтнoшeниe на извършителя й ĸъм oбщecтвeнитe пopядĸи, или ĸъм личнocттa нa oĸoлнитe. Опитът на властите да накажат гражданин, извършил нещо в разрез с общоприетото /стига да не е с тежест на престъпление/ е недопустима нaмeca в yпpaжнявaнeтo нa пpaвoтo нa изpaзявaнe нa мнeниe, ĸoетo властническо действие ще се яви нecъoбpaзeно cъc cтaндapтитe, cъoтвeтcтвaщи нa пpинципитe, зaлoжeни в чл. 10 oт Kонвенцията за защита правата на човека и основните свободи, чл. 11 т.1 от Хартата на основните права на ЕС и чл. 39 от Конституцията ни.
Бяха разгледани от съда около 10 свидетелски показания в писмен вид на хора, които са се опитали да изразят възмущението си от спускането на трансперанта. Оказа се, че това са показания на хора изпълняващи различни държавни служби. Не се бяха потрудили да запишат показанията на нито един от стотиците граждани които станаха свидетели на събитието. Оказа се, че местен лидер на ПП ВМРО е служебно заинтересован от това, събитието да бъде квалифицирано като „нарушение“. Вероятно за да не остане съмнение, че той или негови служители са допринесли за спускането на призива „Оставка“. Както е известно, същата партия е част от правителството, оставката на което беше поискана и по този начин. Показанията на свидетелите, ангажирани от обвинението, най-вероятно са мотивирани именно от това положение – да остане непомрачен имиджа на „верен на вождовете си“ местен партиен апаратчик.
Част от защитната теза беше:
Честванията на Шипка са вековна традиция. Тук се ражда свободна България.
На някои явно им харесва да забраняват събирането на свободни хора. Всеки български гражданин има право да изрази своята свободна воля и да почете този празник.
Пътят към конституционни промени минава през незабавната оставка на правителството и главния прокурор, саморазпускане на парламента и предсрочни избори. Предложенията за промени в основния закон целят единствено печелене на време и бетониране на статуквото, днешният парламент е дискредитиран, вече е загубил легитимност и достойнство. Целта е и личното спасение на министър-председателя за сметка на обществото. Дебати за конституционни промени трябва да се проведат, но след подаването на оставки. Това радикално говорене обединява хората срещу мафията. Трябва да спрем с мафията.
Тези поборници за свободата не се питаха дали има смисъл да се борят? Те не се убеждаваха един другиго, че всяко усилие е обречено, както често правим днес. Тях не ги блазнеше удобството да бъдат зрители на националната история. Да изчакат събитията. Да четат вестници и да спорят в кръчми и кафенета. Те не се надяваха на никакви привилегии и облаги, С този несломим дух, с тази вяра в собствените сили, с това единение в делото опълченци и възрожденци възкресиха Отечеството.“.
Тези думи са на Президента на България, Румен Радев. Бяха казани минути преди от покрива на Паметника на Свободата да се развее искането за оставка… Тези думи на Президента и днес могат да се прочетат на сайта на президентската институция, с дата 22. 08. 2020 г. Те сякаш са предсказание на съдебната защитна теза на петимата българи, които (за разлика от много други) направиха това, което можаха, за да приближат идването на това към което се стремят. Те са съвременните герои от най-новата ни история, проявяващи смелост, кураж и достойнство. Мястото на техния особен протест е възможно най-правилно подбраното, със своята символика като Паметник на Свободата. Борбата на тези хора е за свобода, тъй като и до днес те и много други граждани се чувстват точно толкова не свободни както опълченците, оставили живота си по голите баири на историческия връх.
Пламен Кирилов – адвоакт, член на БОЕЦ

22 август 2020 г.

БОЕЦ сме категорични, че това правителство трябва незабавно да бъде свалено от власт и ще продължим с действията си тази посока! Доказано докато мафията е на власт всеки опит за реформи, за промяна към добро, или са някаква нормалност са обречени! Битката срещу това зло ще се води от гражданите на площадите.

Изриване е нужно, изриване!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

БОЕЦ поиска официално становище от Брюксел за „Турски поток“! (документи)

Продължаваме нашите действия и инициативи във връзка с разобличаване на корупционният и антибългарски характер на проекта „Турски поток“ на територията на България и отговорността на Борисов и бандата му за този грабеж за три милиарда лева. 

БОЕЦ поискахме от ЕК – главна дирекция „Енергетика“ и Агенцията за сътрудничество на енергийните регулатори официално становище дали се прилагат разпоредбите на Регламент (ЕС) 2017/460, Регламент (ЕС) 2017/459, Трети енергиен пакет на ЕС и др. европейски норми и законодателство.

Прилагаме пълен текст на писмото:

ДО

Г-жа Урсула фон дер Лайен

Председател на Европейската комисия

Агенцията за сътрудничество на енергийните регулатори

Европейска комисия –  Главна дирекция  „Енергетика“                              

 Г-жа Илва Йохансон  – Комисар по вътрешните работи

 Всички членове на Европейската комисия

                          С И Г Н А Л

От Сдружение Гражданско движение „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ, ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ“ с ЕИК 176949776, Адрес: гр. Видин, к-с „Панония“, блок 4, вход „З“, ап. 157, представлявано от Георги Борисов Георгиев, председател на УС, e-mail: gd.boec.bg@gmail.com

Като неправителствена организация с дейност в обществена полза и в качеството ни на представители на гражданското общество в България, ГД „БОЕЦ” представяме на вашето внимание конкретни въпроси и  следната информация за строежа на газопровода „Турски поток”  в България.

Въпроси към Агенцията за сътрудничество на енергийните регулатори:

Във връзка с въвеждането в експлоатация на нов газопровод свързващ България с трета страна на входа Турция и на изхода със Сърбия , наречен (Турски/Балкански поток), който по думите на ръководителите на системният оператор няма връзка с националната газопреносна мрежа, но се използват компресорните мощности за да се доставя руски газ от Турция до Сърбия :

Бихте ли дали становище по следните въпроси:

 1. Следва ли към новия газопровод да се прилагат разпоредбите на Регламент (ЕС) 2017/460 наКомисиятаот 16 март 2017 годиназа установяване на Мрежов кодекс относно хармонизирани структури на тарифите за пренос на газ, по конкретно  като:
 • се изпълни процедурата за прозрачност на тарифите;
 • операторът на преносната системи и националният регулаторен  орган гарантират прозрачност на тарифите като публикуват елементите, използвани за  изчисляване  на тарифите;
 • се проведе обществена консултация, за да се гарантира  прозрачност относно изчисляване на тарифите.

Следва ли Агенцията за сътрудничество на енергийните регулатори да анализира тарифите за новия газопровод и да даде становище дали отговарят на принципите на Регламент 2017/460 във връзка с възможното кроссубисдиране, и това становище да бъде отправен елемент при разрешението за неговата експлоатация.

 1. Следва ли спрямо новия газопровод да се прилага Регламент (ЕС) 2017/459 на Комисията от 16 март 2017 година за установяване на Мрежов кодекс относно механизмите за разпределяне на капацитет в газопреносни системи и за отмяна на Регламент (ЕС) № 984/2013 и какви са задълженията и правомощията на националния регулаторен орган.
 2. Какви са стъпките, които АСЕР е готова да предприеме в случай че българския ТСО откаже да даде или даде непълна информация?

Въпроси към Европейската комисия –  Главна дирекция  „Енергетика“:

     Във връзка с въвеждането в експлоатация на нов газопровод свързващ България с трета страна на входа Турция и на изхода със Сърбия , наречен (Турски/Балкански поток), който по думите на ръководителя на Булгартрансгаз няма връзка с националната газопреносна мрежа, но компресорните мощности се използват за нагтеняване на руски газ от Турция до Сърбия :

Бихте ли дали становище по следните въпроси:

1.България има ли задължение да транспонира в националната си законодателство Директива (ЕС) 2019/692 на Европейския парламент и на  Съвета от 17 април 2019 годиназа изменение на Директива 2009/73/ЕО относно общите правила за вътрешния пазар на природен газ и ако не го е направила какви стъпки възнамерявате да предприемете.

 1. В момента в българското Народно събрание има проектозакон, който управляващата коалиция твърди че възнамерява да транспонира Директива (ЕС) 2019/692 , според експерти, в орязан и селективен вид. Искано ли е становище за съответствие и мнение от Генерална Дирекция „Енергетика“ по предложения проектозакон? Какви са последствията ако предложения проектозакон не съответства на стандартите за транспониране на европейско в национално законодателство?
 2. Тъй като преносния оператор е подписал дългосрочен договор с Газпром за пренос на газ от Турция до Сърбия и по този начин е ограничен достъпа на трети страни до новия газопровод, следва ли в съответствие с чл. 36 от директивата при постъпило искане да бъде освободен за определен период от време от разпоредбите на членове 9, 32, 33 и 34 и член 41, параграфи 6, 8 и 10, при спазване на определените условия.

Какви са задълженията и правомощията на националния регулаторен орган при изпълнение на процедурата за освобождаване.

 1. Следва ли към нови газопровод да се прилагат разпоредбите на Регламент (ЕС) 2017/460 на Комисиятаот 16 март 2017 годиназа установяване на Мрежов кодекс относно хармонизирани структури на тарифите за пренос на газ, по конкретно  като:
 • се изпълни процедурата за прозрачност на тарифите;
 • операторът на преносната системи и националният регулаторен  орган гарантират прозрачност на тарифите като публикуват елементите, използвани за  изчисляване  на тарифите;
 • се проведе обществена консултация, за да се гарантира  прозрачност относно изчисляване на тарифите.

Следва ли Агенцията за сътрудничество на енергийните регулатори да анализира тарифите за новия газопровод и да даде становище дали отговарят на принципите на Регламент 2017/460.

 1. Следва ли спрямо новия газопровод да се прилага Регламент (ЕС) 2017/459 на Комисията от 16 март 2017 година за установяване на Мрежов кодекс относно механизмите за разпределяне на капацитет в газопреносни системи и за отмяна на Регламент (ЕС) № 984/2013 и какви са задълженията и правомощията на националния регулаторен орган.
 2. Правителството на Република България настоява, че българският сегмент на проекта Турски поток подлежи на национална регулация, тъй като според него представлява „разширение на националната газопреносна мрежа“? Какво е становището на ГД „Енергетика“ относно влиянието на тази инфраструктура върху регионалния и в по-общ аспект газовия пазар на ЕС, в контекста на съчетание от 80-90 процента контрол върху преносния капацитет в България и стопроцентния контрол на входа на сръбската газопреносна система от Газпром, което на практика блокира достъпа на конкуренти на руския газов монопол?           

      БОЕЦ сезирахме и Европейската комисия, OLAF и Европейската прокуратура прилагайки  доказателства за злоупотреба с европейски средства и действия на българските институции и премиер, имащи за цел прикриване на реалните цели и същност на проекта „Турски поток”, който представлява огромна опасност и заплаха за националната сигурност на България и интересите на Европейският съюз, засилвайки енергийната ни  зависимост от Русия.  Доказваме руското участие и контрол върху строителството и експлоатацията на тръбопровода.

Във връзка с пълномощията на новосъздадената Европейска прокуратура, в чиито ресор е именно разследване на сигнали за злоупотреби с европейски средства, ГД „БОЕЦ“ сезирахме и г-жа Лаура Кьовеши за казуса, както и европейската служба за борба с измамите OLAF по повод установеното от нас участие на фирми усвоили европейски средства в изграждането на „Турски поток“

Очакваме вашите отговори, реакция и конкретни действия и изразяваме готовност да предоставим и допълнителни данни, както и да проведем срещи с представители на европейските институции, за да информираме и обсъдим въпросите свързани с „Турски поток” на територията на България.

21.01.2021г.       Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ“

Повече от 4 месеца вече БОЕЦ водим битка за осветляване на грабежа „Турски поток“. Десетки акции, протести, видеорепортажи и граждански инспекции, с които показахме на бъларското общесто, че този проект за три милиарда лева е изцяло под руски контрол и обслужва чужди интереси, като българските граждани плащат цената. 

В края на номври 2020г. БОЕЦ сдезирахме OLAF и ЕК за нарушаване на европейските директиви и участието на фирми използващи европейски средства в изграждането на ‘Турски поток“ на територията на България. При нашите граждански инспекции и репортажи от мястото на полагане на тръбата и компресорната станция край Расово. БОЕЦ и нашите приятели от Булфото и след журналиситически разследвания на BIRD и Биволъ установихме, че част от българските фирми участващи в дейсностите по изграждане на тръбопровода са закупили своята техника с европейски средства. След бърза реакция и на ЕК , и на OLAF стана ясно, че Брюксел е наложил саннкции – 100% възстановяване на усвоените средства на седем фирми и проверките продължават. 

Брюксел е наложил санкции на фирми участвали в строежа на „Турски поток“, става ясно след сигнал на БОЕЦ!

В края на декември сръбският премиер откри „Турски поток“ в Сърбия, на събитие, на което присъстваха предсатвители на Русия, Газпром и фирмите изпълнители. В България Борисов мълчи, като комунист на разпит и вече дори дума да спомене за проекта.

БОЕЦ, Биволъ, Булфото, BIRD, Свободна Европа, Капитал, Фрогнюз, Евроком, СЕГА, Алтернативата,  Дневник, Либерта, Еврочикаго Клуб Z,  и други независими медии, Илиян Василев, Васко Начев и още неколцина свободни анализатори и експерти се преборихме с омертата на мафията за този колосален грабеж и истината бе разкрита и огласена!

Битката продължава!

БОЕЦ сме категорични, че това правителство трябва незабавно да бъде свалено от власт и ще продължим с действията си тази посока! Доказано докато мафията е на власт всеки опит за реформи, за промяна към добро, или са някаква нормалност са обречени! Битката срещу това зло ще се води от гражданите на площадите.

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Пълен списък на депутатите и километрите изминати със служебни коли на Парламента! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Наглост и самозабравяне! В държавата на мафията за медицински хеликоптер пари няма, но за „награди и бонуси“ на послушните чиновници крепящи властта на мафията винаги пари има без значение дали е криза, или не! В условиятя на коронакризата хиляди българи загубиха работата си, хиляди бизнеси изнемогват и загиват, стотици хиляди се чудят как да оцелеят финансово, но  за разни „членове’ на различни комисии, администрация и държавни хранилки бонуси и „мазнинка“ има, както се изразява Вожда с Джипа. Той пълни чекмеджетата, те пълнят джобчетата, а българите вече повече от десет години са най-бедната, болна и изчезваща нация в Европа. И най-корумпираната държава в Европа. 

Традиционно вече в началото на всяка година БОЕЦ заявява и изисква  от редица държавни институции, комисии и служби информация за получените бонуси за предходната годна. Така наречените ДМС – „допълнително материално стимулиране“, награди, премии и тн. Питахме и Парламента за това, колко дни са ходили на работа депутатиете, колко километра са използвали служебни коли и др. 

В аванс  ви представихме „шампиона“ по пробег със служебна кола на Парламента – Мария Щерева Белова, депутат от ГЕРБ изминала само за 2020г.  – 58 861 км., което е 1.5 пъти обиколката на земята по екватора! Подобни анонимници са огромна част от депутатите ни. Послушни изпълнители на волята на господарите. За „меките столчета“, депутатските кюфтета, служебни коли и трохите от лапането на господарите са способни на всичко. В челаната десетка са имена, като Ася Пеева, Галя Захариева, Георги Гьоков, Даниела Дритков-Проданова, Димитър Петров, Искрен Веселинов, Пламен Нунев и тн. паразити изминали десетки хиляди километра със служебни коли на Парламента в условията на здравна, икономическа и социална криза породена от ковидепидемията. Стотици хиляди българи българи загубиха работата си, хиляди бизнеси фалираха, други стотици хиляди се чудят как да запазят работните си места, а депутатите, които редовно получаваха заплатите си се возят в служебни коли за сметка на народа.

Прилагаме пълен списък получен по ЗДОИ на депутатите използвали сл. автомобили на Парламента и изминатите от тях километри:

Стискат властта  всички – БСП, ДПС, ГЕРБ, ОП , АТАКА и тн. и заедно пазят статуквото и  игратя театъра на „управляващи и опозиция“ А те са си едно. Захапали „кокала“ на властта паразити, които смучат и източват всичко,  до което могат да се докоснат на гърба на най-бедният народ в Европа. Да изминеш 60 000 км. със служебен автомобил е поредният „подвиг“ на наглите. Да обиколиш един път и половина земеното кълбо по екватора, като народа ти плаща масрафа е чиста форма на наглост. Народа ти плаща и заплата около 6000 лева, срещу която заплата дори не ти знае името. Можеш поне да си платиш бензина.  В челната десетка влизат преобладаващо неизвестни анонимници, за които никой не е чул, но разбираме за техният афинитет към служебни коли и безплатно возене за сметка на народа. Не сме чули да са внасяли някаки законопроекти, или да са задавали някакви въпроси, като депутати. Нямат време от возене сигувно. Слушкат, мишкуват и паразитират. Това са качествата на българските депутати!

В следващите дни ще публикуваме и списъка на отсътвията и присъствените дни на депутатите в пленарни заседания на Парламента. Пеевски води класацията… Не можете да си представите за каква наглост става дума. 

БОЕЦ сме категорични, че това правителство трябва незабавно да бъде свалено от власт и ще продължим с действията си тази посока! Доказано докато мафията е на власт всеки опит за реформи, за промяна към добро, или са някаква нормалност са обречени! Битката срещу това зло ще се води от гражданите на площадите.

Изриване е нужно, изриване!

Продължаваме, очаквайте следващите действия на БОЕЦ и когато излезем ни последвайте!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА