КЕВР отказват да обявят получените бонусите за 2020г.

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки <<< PAYPAL >>> link click

Традиционно вече в началото на всяка година БОЕЦ заявява и изисква  от редица държавни институции, комисии и служби информация за получените бонуси за предходната годна. Така наречените ДМС – „допълнително материално стимулиране“, награди, премии и тн. 

Интерес представляват различните „независими комисии“  със странни абревиатури, на които бройката е почти неустановима, а тяхната дейност е невидима за българското общество. В същото време тези „комисии“ имат изключителна власт, ползват се, като бухалки от управляващата ни мафия и разполагат с огромен финансов ресуср. Техните членове и състав се назначават изключителни и само по партийна линия след одобрението на „господарите“ на най-високо ниво (разбирай – Пеевски, Доган, Борисов) Вече публикувахме информацията за раздадените от МВР над 52 милиона лева „награди“ за 2020г. на служитеи на МВР на фона на бруталните действия на жандармерията и полицейското насилие по време на погрома на гражданските протести и палатковите лагери на Орлов мост, МС и Ректората. Публикувахме и информацията за раздадените над 270 000лв бонуси в КЗЛД , състояща се от петима души и служители на тр. договори.

БОЕЦ поискахме и от КЕВР данни за получените бонуси и средства за  ДМС и въпреки формалното решение за предоставяне на информаци, от Комисията ни насочват към адреси в електронната страница на КЕВР, където и те самите едва ли могат да намерят тази информация. Класически опит да се избяга от отговора, като се набутат гражданите в джунглата на някакви отчети, скапани сайтове  и хиляди документи. Подобни действия винаги предизвикват съмения. Какво крие КЕВР? Защо не отговарят директно дори поне за отчетените тримесечия на 2020г. , какъв е размера на раздадените бонуси и ДМС? Съмненията се засилват още повече в условията на пандемия съпроводена от икономическа криза. Когато хиляди бизнеси загиват, а стотици хиляди граждани се чудят как да запазят работата си и да оцелеят, една държавна организация отказва да посочи ясно и конкретно какви допълнителни финансови премии си е раздала! Ще ги осъдим, разбира се и ще разберем. 

Няма налично описание.

Целият отговор и решение на КЕВР може да прочетет тук:

КЕВР ЗДОИ ОТГОВОР 2021

 В държавата на мафията за медицински хеликоптер пари няма, но за „награди и бонуси“ на послушните чиновници крепящи властта на мафията винаги пари има без значение дали е криза, или не! В условиятя на коронакризата хиляди българи загубиха работата си, хиляди бизнеси изнемогват и загиват, стотици хиляди се чудят как да оцелеят финансово, но  за разни „членове’ на различни комисии, администрация и държавни хранилки бонуси и „мазнинка“ има, както се изразява Вожда с Джипа. Той пълни чекмеджетата, те пълнят джобчетата, а българите вече повече от десет години са най-бедната, болна и изчезваща нация в Европа. И най-корумпираната държава в Европа. 

Битката продължава!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА