Извикайте Гешев за „Турски поток”! (документи)

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Още на 05.04.2021г,. веднага след изборите, БОЕЦ публикувахме своята официална позиция за резултатите и предстоящите събития. Една от темите, които изискваме от новият Парламент да разгледа бе темата за „Турски поток”. Упражнихме граждански натиск, изпратихме официални писма до всички политически партии и ги принудихме да вкарат тази тема в дневният ред на народното събрание.

Вместо сериозни действия ставаме свидетели на личен ПР на Мая Манолова и компания от ИСМВ. Изключително подло е да крадеш чужд труд, или да си правиш ПР на чужд гръб. От почти една година БОЕЦ водим битка срещу грабежа за три милиарда  „Турски поток”. Десетки са нашите посещения на място по трасето на тръбата,  разкрихме ужасяващи неща, публикувахме и направихме публична огромен обем информация разкриваща криминалният характер на този проект поемайки всички рискове и плащайки тежка цена за тази наша активност. БОЕЦ направихме 14 публични акции , които отразихме на живо на нашата страница, един протест и една 24 часова блокада на компресорната станция в Расово. Освен ДБ и Зелените нито една партия, или политик не подкрепи БОЕЦ  в тези наши битки и действия. И Манолова, и Хаджигенов и останалите от тяхната формация не обелиха нито дума месеци наред. Докато ние се борихме срещу този грабеж за милиарди, те се бореха за депутатски и министерски кресла.  Сега, с имунитетите си им е лесно да се правят на „герои” в кабинета на министърката. Това е безопасно и напълно безсмислено! Тези хора не са стъпвали на Турски поток! Нито веднъж не ни подкрепиха до сега в разследванията и битките ни. Сега играят цирк с ясното съзнание , че нищо няма да направят, напротив, ще съсипят и нашите усилия и труд, като удавят в мъгла целият проект.  Какви документи търсят? БОЕЦ осъдихме ДНСК и извоювахме и получихме над 2500 документа за строителството и изграждането на „потока”. В тях на всяка страница пише „транзитния газапровод”! В тях има достатъчна информация за незаконното строителство на тръбопровода! БОЕЦ дигитализирахме и направихме тези документи публично достъпни, а нашите приятели от bird.bg направиха електронна търсачка, която дава възможност за анализ и работа с документите. Всички видеоматериали от нашите граждански инспекции на Турски поток заедно с Биволъ и Булфото са публични и достъпни. Никой обаче нито споменава БОЕЦ, нито ползва тези документи и данни при това „ревизиране” в парламента! Защо? Страх ги е, че наистина може да разкрием истината за престъпният характер на проекта? Нас  привикват в прокуратурата и МВР по сигнали на руската ADC и нас съдят и осъждат. А Манолова и компания си правят ПР на наш гръб. Стига лицемерие и лъжи.

През последната половин година БОЕЦ сезирахме редица европейски институции за Турски поток. Брюксел реагира бързо и в серия от отговори и писма темата е поставена на най високо ниво, включително на вниманието на Лаура Кьовеши, а от отговорите на OLAF и ЕК разбрахме, че са наложени санкции на български фирми работили по строителството на Турски поток след сигналите на БОЕЦ! За това също не чуваме нито дума в парламента. На 02.11.2020г. сезирахме и Гешев и българската прокуратура за престъпленията при строителството на Турски поток. Има образувана проверка, но Каскета мълчи, като комунист на разпит.

БОЕЦ сезира прокуратурата за „Турски поток“! Битката продължава.

Ако наистина искате да стигнете до истината за Турски поток, поканете БОЕЦ в Парламента, извикайте Гешев за отчет по действията на прокуратурата по нашия сигнал и разгледайте документите на БОЕЦ, както и разследванията на Биволъ, bird.bg, Капитал, Сега,  Илиян Василев и тн. Скоро парламента ще бъде разпуснат и гражданите ще се усетят, че действията на така наречената „комисия”, или „ревизия” са били просто пушилка и ПР и умишлено е пропуснато времето и възможността да се направи нещо конкретно и реално. Поканете в парламента и изслушайте БОЕЦ и извикайте Гешев за отчет! Сезирайте и вие Брюксел и подкрепете усилията ни за разобличаване на този колосален грабеж, вече сме свършили основното. Ето нещо конкретно! Иначе си спомняме и как Борисов „ревизираше“ приватизацията и знаем какви са „резултатите“. Популизъм и подмяна.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Започна делото на БОЕЦ срещу Тома Биков от ГЕРБ. (документи и видео)

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Отмина първото заседание по гр.д. 50274/20 на СРС, по делото ни за клеветите на Тома Биков по адрес на БОЕЦ и Биволъ. От БОЕЦ го съдим за казаното от него в предаването „Неделята на Нова“ от 23.02.2020г., излъчено по Нова телевизия, че: – сдружението ни и Биволъ сме организирали активно мероприятие срещу Борисов, като сме „закупили“ страница в испанския вестник „Ел Периодико“, на която сме публикували статия за Борислава Йовчева и Къщата в Барселона; – заработваме за банкера-беглец и подсъдим Цветан Василев, платени сме от него и той се опитва чрез нас да се реабилитира в обществото; – целта ни е да дестабилизираме държавата, да създаваме хаос и мътилка, за да може Цветан Василев да се върне в страната.

Адвокат на БОЕЦ по делото е боеца Камен Добрев.

От заседанието от вчера стана ясно, че ответната страна вече не спори тези твърдения да са верни. Тома Биков ги бил казал понеже те били „широко тиражирана в обществото информация“, „всеобщо обществено мнение“, ясни от „медийното пространство“. Биков и адвокатът му се позовават на статии без автор в свинските „медии“ Агенция ПИК, politika.bg, monitor, kanal3, Blitz и tribune.bg, които назовават като да са журналистическите материали. По-интересен е отговорът на исковата молба и начинът, по който адвокатът на Биков описва нас и нашата дейност отново с оправданието, че то това е ясно на всички, пише го в медиите. Може ли български политик да се доверява на подобни източници, без автор и многократно осъждани от българския съд за клеветническите си твърдения? Може ли адвокат му да прави отново същото в документи, адресирани до съда и да достига още по-надалеч, като сочи, че от сдружението ни призоваваме към насилие, мъст, побоища, смърт и саморазправа и това била самата истина? В това ГЕРБ превърнаха страната ни – 112 място, вонящо бунище от клевети и обиди, в които всеки, всякога може да се позове и оправдае със свинските „медии“ – там така го пише, аз от там го знам!

Така действа мафията – посочва с пръст неудобните и непримиримите и насъсква с цялята им мощ всички свои слуги, медии и институции – бухалки! Следва омаскаряване, преследване, мачкане и репресии без възможност да се защитиш. А в редките случаи, когато някой намери сили да опълчи на тази мерзост, то изведнъж виждаме как вувузелите на мафията дават заден! Много са смели в телевизионните студия на слугинските им телефизии, но в съдебната зала, когато трябва да отговарят за думите си изведнъж губят наглостта и арогантността си и се превръщат в мрънкащи мижитурки. Не били казали точно това, не било тяхно твърдение, така били чули, някой друг го бил казал преди тях, те само повтаряли и тн. Срамно и жалко е да наблюдаваш тези метаморфози на хора – лъжци и клеветници, които претендират за управлението на страната, като в същото време са неспособни да носят оговорност за собствените си думи! 

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Биков, подобно на много други кадри на ГЕРБ  копират своят вожд и лидер, Бойко Борисов – рецидивист в лъжите и клеветите, многократно съден и осъждан за лъжа и клевета. БОЕЦ ще информираме обществото за хода и резултата от това дело. Битката продължава!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

1 106 918лв – така ГЕРБ си купува гласове за изборите! (документи)

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Представяме ви обещаните документи на една от стотиците схеми, чрез които ГЕРБ на практика си купуват десетки и стотици хиляди гласа на държавни служители!

Традиционно в началото на всяка година БОЕЦ разкриваме и предоставяме на обществото информация за получените парични бонуси в различните държавни структури. Тази година също го направихме, като благодарение на нашите усилия българските граждани разбраха за десетките милиони раздадени през 2020г.  в НАП, МВР, НЗОК, КФН и тн. От общо над десет институции само две отказаха да предоставят на БОЕЦ информацията за бонусите и това са Специализираната прокуратура и Комисията за регулиране на съобщенията. Заведохме дела и осъдихме и СП и КРС да ни предоставят изисканите данни.

2020г. бе една от най-тежките години заради ковид кризата. Тежка не само за здравеопазването, тежка и в икономически, финансов и социален спектър. Хиляди са унищожените бизнеси, десетки хиляди са загубените работни места. С месеци хората чакаха обезщетенията и помощите отпуснати по ковид мерките за подкрепа, защото пари нямаше, така както пари нямаше и за медицинските сестри и лекарите, които поеха най-тежкият удар на кризата. Под силният обществен и медиен натиск правителството на Борисов и мафията отпусна символични средства за доплащане на лекарите, сестрите и медицинските служители на първа линия, като през цялото време бяхме свидетели на случаи на медици лишени от тези средства!

В същото време още от лятото след старта на протестите срещу мутро-мафиотското управление на Борисов, той излезе в нелегалност и българските граждани станаха свидетели на неговите изяви по „СевдаТВ”  и раздаването на милиони през прозореца на джипката. Това раздаване на  обществени пари стана основното занимание на Борисов и още тогава БОЕЦ съобщихме, че това фактически е купуване на гласове в предизборна ситуация. Нагло и демонстративно купуване на гласове пред очите на всички. Не по малко нагло е и раздаването на бонуси в условията на ковидкриза, когато бизнеса и обществото изнемогват държавните служби и администрация да си раздават огромни  финансови бонуси! ТОВА са другият тип схеми, чрез които ГЕРБ си купуваха гласовете на държавните служители преди избори. Купуваха ги с нашите пари под формата на бонуси и награди. Стотици милиони са раздадени, като бонуси в държавната администрация през 2020г., а в същото време милиарди са загубите на бизнеса и българските семейства от кризата и за тях „бонуси” нямаше!

След като осъдихме Комисията за регулиране на съобщенията, БОЕЦ получихме информацията за раздадените в агенцията бонуси. Това е една от анонимните комисии, за които почти никой не е чувал – типична партийна хранилка за „наши хора”, където управляващите назначават своите калинки, за да паразитират на гърба на народа. Справка в официалният сайт на КРС показва, че в комисията работят 23 души назначени на трудово правоотношение със средна месечна заплата почти  4 000 лева и 180 души държавни служители със средна месечна заплата около 2000 лева. Над 200 души ‘работят” в тази комисия и за 2020г. са си раздали  1 106 918 лв. допълнителни бонуси за „постигнати резултати”!

ЕТО ТАКА ГЕРБ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ! Пир по време на чума. Милиони бонуси на чиновниците и милиарди кредити, които народа трябва да връща! В подобни държавни комисии, агенции и дирекции преди изборите освен раздадените милиони, като бонуси, са изискани списъци с по 20, 30 и дори 50 имена и телефонни номера на хора, които ще гласуват за ГЕРБ. Средно един служител в КРС е получавал всеки месец над 500 лева „бонуси” докато в същото време за пенсионерите се подхвърляха по 50 лева „помощи”. Така от държавните служители „захранени” с хиляди лева бонуси е поискано преди изборите да осигурят съответно и нужните гласове за изборите.

Така работи мафията, така мафията прави и печели изборите, споделете, нека информацията стигне до гражданите.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА