Това е капан, не се поддавайте!

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Следя промените в изборния кодекс и предложението за въвеждане на избирателен район „Чужбина”! Не го правете, това е капан, който мафията залага и прокарва през годините зад фалшивата фасада на някакъв разумен компромис. Дори и два района „Чужбина” да се направят, дори и по десет депутата да се избират във всеки район, това на практика проваля усилията за мобилизиране на българите в чужбина и е жестока несправедливост. И проблема е в девалвацията на техните гласове. Два милиона българи в чужбина ще избират 10 или максимум 20 депутата, а пет милиона българи в България ще избират 230 депутати. Така тотално обезсмисля и обезценява гласът на българските избиратели в чужбина

. В България един депутат се избира и с десет хиляди гласа. За един депутат в чужбина ще са нужни грубо сто хиляди гласа. Това означава, че гласовете на десет българи в чужбина ще „струват” колкото един глас на гражданин гласуващ в България. Тогава вече няма да има значение колко българи ще гласуват в чужбина и това е много важно за мафията, да неутрализира тяхната сила. Дори и всичките два милиона от цял свят да гласуват, те ще „тежат” грубо колкото гласовете от една област – Хасково, Силистра или Видин. Има решение и БОЕЦ предлагаме гласуването на българите от чужбина да става в техните избирателни райони по последният постоянен адрес в България. Така техният глас ще тежи колкото гласът на всеки един гражданин и техните гласове ще бъдат разпределени равномерно и ще гласуват за всичките 240 депутата. Това, гласуването по последен постоянен адрес има и своята житейска справедливост и логика. Предполага се, че в огромният брой случаи това са техните родни места, там са техните имоти, близки и родни и тн. А ако някой иска, винаги може да подаде заявление за гласуване на друго място и да смени своят избирателен район.

Разбира се, предложението на БОЕЦ е възможном за реализиране, ако бъде въведено електронно и/или дистанционно гласуване на българите в чужбина.

Има и вариант за въвеждане на район „Чужбина”, но за да е справедлив той нашите сънародници зад граница ще трябва да избират около 80 депутата, а в България 160. Това не вярвам да се случи.

БОЕЦ ще изпратим своята позиция до партиите в парламента. Не трябва да позволяваме да бъдем излъгани отново. Битката продължава. Врагът е на колене и сега е момента да бъде довършен! Нови избори и бой до дупка!

22.04.2021г.    Георги Георгиев – БОЕЦ

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ обявява  фондонабиране за експертиза на записа „Шиши не дава предсрочни избори“!
Прокуратурата пак мълчи! Очакваме да бъде активирана, както и всички останали институции – бухалки на мафията, но в посока репресии и преследване на БОЕЦ и бойците, които публикувахме записа на Мавродиев с Ламбовски. Вероятно пак ще обявяват записа на „незаконен“ и ще покрият всичко!

БОЕЦ решихме да продължим тази тема до край и ще изпратим записа за експертиза до компетентна международна лаборатория, за което е нужно финансиране и се надяваме с ваша помощ да успеем да съберем средствата.
Необходимата сума е 5000 долара.
Вашите дарения може да направите чрез банковата сметка на БОЕЦ, или <<< PAYPAL >>> link click.

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА