„Ало, Цацаров съм!“ За едни други записи.

Да попитаме днес прокуратурата, как така се самосезира по записите огласени от Йончева? Реагираха мигновено, „хванаха“ сигнала още във въздуха, като гербаджийски кмет снежинка! Питаме, защото по едни други записи трябваше чак от ЕК да ги натиснат, за да образуват проверка. По скандала „Яневагейт“ – записите публикувани от Биволъ, прокуратурата отказваше да се занимава с мотива, че били незаконни. А огласените вчера записи, законни ли са? Каква е разликата? Разликата е , че за Яневагейт прокуратурата образува проверка за незаконността на записите, а за „Ало, Банов съм“ образуваха проверка по същество за съдържанието на записа. Защо? Защото има още една разлика. В записа огласен от Йончева се говори за едно зам. министърче, сега министър, който се опитва да спести на една фирма няколко стотин хиляди лева неустойки. Нищо страшно, нищо опасно, нищо заплашващо дебелите на върха. Много удобно вдигната топка за прокуратурата, която се хвърли да демонстрира активност на мига. И много добре разиграна симулативна битка между БСП и ГЕРБ. Удар – контраудар. Първо ГЕРБ удариха Йончева, след това БСП удариха маловажен министър на ГЕРБ. И в двата казуса влиза прокуратурата и става главно действащо лице. Дебелите контролират всичко, риска е пресметнат, а резултата е – имитация на някаква политическа битка и отвличане на вниманието от тежките скандали, които крият реална заплаха за статуквото!


Никой вече не говори за ДжиПиГейт, за източените 16 милиарда ДДС по ДДСгейт, за 20-те жертви на ТРЕЙС при катастрофата край Своге, за КръстникГейт, по който БОЕЦ сезирахме и ЕК, за ЖираРдели-АнгелковаГейт и цекоминевските далавери, по който БОЕЦ също внесохме сигнал, за 1.3 милиарда лева, които Буда задели за Пеевски и Златев да „строят“ АМ „Хемус“ без обществени поръчки. Потъна в мъгла и бруталният удар на Борисов чрез бухалката ТРЕЙС срещу 12медии и БОЕЦ за заведените дела за над 1 милион и 400 000 лева. Елена Йончева е журналист, не чухме и дума от нея в защита на нейните колеги и свободата на словото. Потънаха в мъглата и скандалите с купуването на български документи за самоличност и пиратската афера с кораба БАДР.
Сега, ако БСП и Йончева са принципни сами трябва да попита и сезират отново прокуратурата и за записите Яневагейт, защото точно огласените от тях записи създават прецедент и повод да се върнем към скандала с двете съдийки и адвокат Мондешки. Припомняме, че БОЕЦ внесохме първият си сигнал за Яневагейт още ноември 2015г. и всяка година внасяме същият сигнал, като през ноември 2018г, бе внесен за пореден път. Припомняме, че именно във връзка с тези сигнали и отказа на прокуратурата да се задейства по същество, БОЕЦ внесохме документи и заявка до ГИНЕС за рекорд в нова категория – „Най-некадърна и корумпирана прокуратура в света“ И чакаме решението на компанията.


Ако БСП са принципни трябва да реагират и за ДДСгейт, за източените 16 милиарда лева ДДС, които не са предполагаема евентуална загуба за държавата, а реална, доказана с документи огромна щета за бюджета! До сега нито дума не са продумали по тези скандали. Причината е, че на ниво „грабеж и източване на държавата“, БСП са си едно с ГЕРБ, ДПС и останалите партии-паразити съставляващи мафиотско-ченгеджийското статукво управляващо и ограбващо държавата. Не забравяйте, че именно по времето на трита мандата на ГЕРБ бяха прекратени проверките или оправдани всички кадри на БСП и бивши минстри на Станишев, срещу които имаше дела и пороверки. Нито един осъден. А Пеевски бе обявен за най-чистия в държавата! В Яневагйет, в разговорите между двете съдийки и Мондешки се разкриват данни за влиянието на Делян Пеевски и ДПС в службите за сигурност, Софийския градски съд и ВСС, споменават се имената на главния прокурор Сотир Цацаров, на премиера Бойко Борисов, на председателя на Върховния административен съд Георги Колев и членове на ВСС, близки до тях. Разравянето на този скандал ще осветли цялата мафиотско-корупционна схема и модел по който се управлява държавата, по който са подчинени и превзети от мафията институциите, прокуратурата и съдебната система. Затова всички дружно мълчат и пазят статуквото, като хвърлят димки и безопасни „разкрития“ всеки път, когато статуквото се почувства застрашено.

Разследването по „Яневагейт“ се водеше и беше прекратено от прокурор Димитър Франтишек, който прекрати и проверката по сигнала на БОЕЦ срещу Цацаров за ЦУМгейт. От благодарност за верността му мафията го награди, като го направи шеф на специализираната прокуратура, която сега ще разследва и записите на Йончева.
От всичко написано ставя ясно едно нещо – докато мафиотските кланове имитират някаква вражда помежду си, грабежа продължава с пълна сила. Нито БСП, нито ОП, или ДПС са някаква алтернатива на сегашното управление. Те са си едно. Единствената алтернатива и сила, която може да се противопостави на мафията е гражданското общество и свободните медии. И тази битка ще се води на площадите до изриване на цялото мафиотско блато. Изборите и смяната на един мафиотски клан с друг не е решение. Първо отстраняваме мафията от властта, после редим всичко останало. БОЕЦ водим тази битка!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

От Борисов – международника политик остана само страхливата мутра с дебелият врат.“

Борисов си заминава.  Събитията през последните седмици, както и министерските рокади след катастрофата край Своге доказаха, че Борисов е загубил контрола, всички назначения са на Пеевски и обслужват и защитават неговите интереси. А Борисов е само изпълнител на волята на Господаря. Пеевски, Цветелина Бориславова, Бриго Аспарухов, Валентин Златев, ченгетата от „Библиотекарския“ и компания разбраха, че Борисов е изчерпан. Буда е видимо неадекватен, от харизмата остана само селският тарикатлък и мутренският бабаитлък. От международника политик остана само страхливата мутра с дебелият врат. Безспирният низ от скандали, гейтове и трагедии разклащат стабилността на статуквото и това представлява опасност за мафията, защото на народа може да му писне. Напрежението се трупа и никой не знае кога и какво може да запали искрата. Борисов потъна в собственото си блато на лъжи, популизъм и зверска корупция, която накрая ще изяде и неговата глава. Корупцията се храни с корупция. Борисов стигна предела, никога в историята не е имало такава крадлива и корумпирана паплач начело на държавата. Ресурса обаче намалява, корупционните скандали привличат все повече внимание и Господарите трябва да сменят марионетката си за да продължат с грабежа. „Лицето“ на тези господари в момента е Пеевски.

И още нещо трябва да бъде казано. Всеки, който си мисли, че между Борисов и Цветанов може да има конфликт, изобщо не познава процесите и принципите, по които се управлява държавата. Скандал между Борисов и Цветанов не можа да има, защото не Борисов е началник на Цветанов, а Цветанов е човекът, който контролира Борисов от първият ден, в който Маджо, Цветелина, Бриго и т.н. решиха да реализират проекта „Борисов“. Цветанов е човекът за връзка на БУДА с Господарите му и гарант, че БУДА слуша и изпълнява. По реакцията и действията на Цветанов ще разберете, че краят на Борисов е настъпил. Назначенията на Пеевски минаха в парламента и за това Цветанов имаше грижата. Не случайно Цветанов е спряган в средите на дебелите за заместник на Борисов след неговото отстраняване, дори за следващият премиер. ГЕРБ все още разполага с ресурс, за да играе макар и затихваща роля  за следващите няколко изборни кампании. И никой не бива да се заблуждава, че изборите решават нещо. Докато мафията предизвиква, организира и контролира изборите, те винаги ще водят до един и същи резултат, без значение как ще се казва победителя. Изборите са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията и те ги използват, за да сменят играчите и марионетките си. Борисов е страхлив, ментално нестабилен и болен нарцис. Пеевски е агресивен и брутален. Този сблъсък, а индикациите за него са видими вече е с предизвестен край. Борисов вече не вижда Пеевски в огледалото, вижда сянката му с бухалка в ръка зад гърба си.  

Сега въпросът е – не как Борисов ще се отърве от Пеевски, а – как Певски ще се отърве от Борисов? Има два начина. БУДА да си тръгне доброволно, ще му измислят сценарий, ще хвърли оставка и ще замине в историята, като дебелите активират следващия си проект. Вторият вариант е, ако Борисов реши да стиска властта до край и се изправи срещу Господарите си. Тогава ще бъде приземен и отстранен по най-бруталния начин. Така работи мафията и той го знае добре, страхлив е и не вярвам да се стигне до там.

Нашият проблем е, че каквото и да направи Задкулисието, то това ще е техният сценарий и нищо добро не ни чака. Има само един начин да прекъснем омагьосания кръг и той е – като вземем инициативата и свалим това правителство с „дЪрва и камънье“. И продължим – отстраняване на Цацаров и избори до дупка, докато не премахнем цялото мафиотско блато. Задължителните условия са: електронно гласуване, Закон за лустрацията, план, стратегия и бой до дупка. Докато гледаме от страни и подскачаме и коментираме безрезултатно, дебелите ще редят събитията, грабежа ще продължава, а ние ще затъваме все по дълбоко. Твърди действия са нужни, без страх и опасения.

БОЕЦ знаем какво искаме, знаем какво правим и знаем как да го направим. Не се борим за властта, битката ни е да отстраним Мафията от властта! После следва всичко останало. 

Ударите срещу нас, които ескалират с всеки изминал ден и стават все по брутални и гнусни показват, че сме на прав път и дебелите ги е страх от действията ни. Това е най-верният лакмус. Масирана кампания срещу свободните медии и БОЕЦ, която Борисов предприе с използването на целият ресурс, с който разполага, включвайки към арсенала на бухалките си и ТРЕЙС, показва, че битката вече е на живот и смърт за него. Показва и паника, безидейност и страх. И с право го е страх! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

ТРЕЙСгейт: Вижте как (документи) строителите на пътя-убиец край Своге искат обезщетение за милиони от медиите за публикация на БОЕЦ!

Наглост и безумие! ТРЕЙС – ремонтирали пътя-убиец претендират щети и заявават общи загуби за над 15 МИЛИОНА лева след катастрофата край Своге, в която загинаха 20 човека!  Някой да е чул каква е загубата и какво е обезщетението за близките на загиналите и пострадалита при катастрофата? Е, поне знаете колко е загубата на ТРЕЙС…

БОЕЦ вече съобщихме, че фирма ТРЕЙС, ремонтирали пътя-убиец и отговорни за смъртта на 20 души са завели дела за над 1 400 000 лева на 12 медии и лица, заради споделена публикация на БОЕЦ, в която се споменва ТРЕЙС, като отговорни за катастрофата край Своге. Нагъл и брутален удар срещу свободата на словото, свободните медии и БОЕЦ.

НЯМАМЕ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ, че това е удар срещу медиите, БОЕЦ и свободата на словото и че този удар е поръчан от Борисов. Само преди дни парламента подвластен на управляващата ни мафия прие Закона за личните данни, с който узаконяват цензурата, а успоредното с това Борисов е задействал и бухалките си.

/на снимката – Бойко Борисов и Николай Михайлов, собственик на ТРЕЙС/

Няма съмнение, че ТРЕЙС е сред любимците на управляващите и лично на Борисов, че това в държавата на мафията не е случайно. Обръчите на ГЕРБ и ДПС, на Пеевски и Буда са окупирали цялата държава и източват целият държавен ресурс. Разследванията на Биволъ по мегаскандала ДжиПиГруп разкриват какви са схемите по които се случва това.  Както стана ясно след трагичната катастрофа край Своге, в рамките на десетина години по време на трите правителства на Борисов (самостоятелно или в консорциуми) фирмата ТРЕЙС е спечелила 108 обществени поръчки. Общата стойност на тези договори е почти 1 млрд. лева. Няма никаква логика и смисъл да връщат фокуса и вниманието върху себе си и ужасната катастрофа, след като всичко бе забравено и покрито. Единственото обяснение е , че са били активирани и договорката е – изпълнявате поръчката за удар срещу свободните медии и БОЕЦ, а в отплата ще замажем разследването и няма да носите отговорност за некачественият ремонт, катастрофата и смъртта на 20 българи.

Изборите наближават, Борисов е в паника, която личи от всяко негово действие и изказване и е решил да затвори устата на непримиримите. Да си осигури победата с мутренски приоми, както винаги. Залога е огромен и това е властта! Властта осигурява на Борисов и бандатата му достъп до обществените ресурси и безнаказаност за извършените престъпления чрез контрола върху институциите, службите и поркуратурата. Загуби ли властта, Буда няма да оцелее и седмица. След предишните евриозбори си замина правителството на Орешарски, Борисов добре помни това, а той върви по неговият път.

Имаме само една възможност за реакция – яростна съпротива и защита с всички средства. Трябва да защитим медиите и да изринем дебелите. Снишаването не е решение, това е целта им. Да смачкат непримирмите. Този удар е и тест за всички нас, кой е готов да води битката срещу мафията до край и кой ще се поддаде на ударите на дебелите. Гражданска солидарност и подкрепа, това е най-силното ни оръжие.

Публикуваме съдебнитя иск на ТРЕЙС за обезщетение на обща стойност над 1 400 000 лева, предявен към 12 медии и лица, публикували материал на БОЕЦ, в който се споменава ТРЕЙС във връзка с катастрофата край Своге.

Това е публикацията на БОЕЦ, която според ТРЕЙС е предизвикала спад на акциите им и загуби за милиони. 

Защо Борисов пази Валери Симеонов?

Тези, който стоят безучастно и гледат как свинете смачкват поредната си мишена сами обричат себе си. Те са следващите жертви. Бездействието е съучастие. Безразличието не е решение, защото дори и да не се интересуваш, какво се случва, утре твоите деца и близки ще са поредните жертви на мафията. Жертви на корупцията, на пътищата им убийци, на магистралите убийци, на влаковете убийци, на язоворите убийци, на здравната система убиец. Дори и да се наведеш пред мафията, или да пропълзиш под софрата им, за да се храниш с трохите на дебелите, пак спасение няма. Слугите им са бушоните, които първи изгарят, за да оцелеят господарите. Свинете са готови да предадат и продадат всеки и всичко, за да спасят собствените си кожи.
Борисов е поръчал удара срещу медиите и БОЕЦ използвайки ТРЕЙС, като бухалка. Този страхливец се опитва за запази престъпната си власт, която се разпада разядена от корупция и е способен на всякакви мерзости. Има само едно решение – съпротива по всички възможни начини до отстраняването на мафията от властта.
Революция, бунт, въстание, гражданско неподчинение, както щете го наречете. На площадите и бой до дупка.  С ясни цели, план и стратегия какво правим след това и какви са стъпките и пътя , който трябва да извървим. БОЕЦ знаем точно какво искаме и как да го постигнем. И знаем, че не сме сами. Скоро ще илезем и когато го направим ни последвайте. Това е битката на гражданите за свобода, справедливост и възмездие. Битка срещу мафията, корупцията и злото, което ни убива. Скоро!
А сега най-важната битка е да защитим медиите. Удара на Борисов и ТРЕЙС е удар срещу всеки един от нас, срещу свободата на словото, срещу морала, нормалността и човещината. Трябва да отвърнем на удара и да покажем, че гражданите имаме сили и можем да защитим и отстояваме Истината.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА