БОЕЦ в акция! Цацаров си заминава, преди него трябва да си заминат и Буда и Пеевски!

БОЕЦ започваме годината с тази акция, за да поставим акцента върху най-важната битка за годината – отстраняването на мафията от властта. В края на тази година изтича мандата на Цацаров и е от изключителна важност да не позволим на мафията да си избере следващитя наместник в прокуратурата. Затова преди Цацаров от властта трябва да си заминат и Буда, и Пеевски, и цялата мафиотска банда окупирала и превзела държавата. Започваме с едно предложение (внесено днес) до институциите – краят на мандата на Цацаров – 20.12.2019г. –  да бъде обявен за национален празник. Символично, иронично, но и сериозно.  

ДО : МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

от  ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4, вход З ап. 157, тел. 0899591399

В качеството си на представители на гражданското общество, ГД „БОЕЦ” предлагаме 20.12.2019г. – петък, да бъде обявен за национален празник, като общо почивните дни за Коледните празници да станат 6, за да отпразнуват подобаващо българите. Мотивите ни за това предложение са следните:

На 20.12.2012г. в опорочена процедура, мнозинството на ВСС избира предизвестено Сотир Цацаров за главен прокурор със седем годишен мандат! Символично на тази дата през 2019г. този злополучен и зловреден мандат изтича. По времето на Цацаров, прокуратурата бе тотално подчинена на мафията, превзела изпълнителната власт и държавата. Делян Пеевски и Бойко Борисов са реалните господари на прокуратурата използващи я, като бухалка срещу неудобните и непримиримите и за прикриване на собствените си престъпления. Мандата на Цацаров бе белязан с множество скандали, гейтове и гафове.  По сигнал на БОЕЦ срещу самият него бе образувана дисциплинарна проверка от ИВСС за случая ЦумГейт. България оглави всички европейски и международни класация за ниво на корупцията и бедност в Европа и стигна 113-то място по свобода на словото. Потъпкване на човешките и граждански права, репресии и зверска корупция характеризират дейността на прокуратурата под ръководството на Цацаров. Фалита на КТБ и прякото участие на прокуратурата в този грабеж е един от „върховете” , като щетите за държавата и вложителите се изчисляват на милиарди лева. Чрез влиянието си във ВСС, Цацаров постави в подчинено положение цялата съдебна система, като инициира чрез зависимите от мафията членове на Съвета, репресии и проверки върху магистрати отстояващи независимостта на съдебната система и принципите на правовата държава!

БОЕЦ считаме, че краят на мандата на Цацаров трябва да бъде отбелязан подобаващо, както краят на всеки един диктатор, или слуга на диктатор. И затова предлагаме този ден да бъде обявен за национален празник в навечерието на Коледа. Аналогията с клането на прасета по коледните празници е случайна.

Дата: 02.01.2019г.                                        Георги Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Битката срещу мафията ще се води на площадите и в съдебните зали и нашата задача е да съберем непримиримите, да сгобим стратегия и да начертаме пътя, който да ни отведе до желаната цел – свободна и демократична държава без ченгета, мутри и мафиоти във властта, работеща и независима съдебна система и функциониращо гражданско общество. Продължаваме. Сблъсъка с мафията е неизбежен, сблъсък на всички нива и до дни БОЕЦ ще огласим действията си, чрез които ще минем на следващо, решително ниво в тази битка. И ще потърсим и очакваме подкрепата на свободните, будните и непримиримите граждани. 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА