Частното ДС на ГЕРБ! Схемата за блокиране на профили.

СХЕМАТА за блокиране на профили. БОЕЦ обещахме този материал и сега изпълняваме обещанието си.
 
На 16-ят етаж в малкото НДК (централата на ГЕРБ) е офиса на Ц. Паунов – мъжката секретарка на Цветанов, а сега – човека зад кулисите.
 
Той е нещо като шеф на герберското ДС.
Следят се профили, медии, хора, следят се собствените им служители, подслушват се дори офисите на самата ГЕРБ. Фактор в тези действия е и Никола- главен ПР на партията. Паунов (преди и Цжветанов) разполага с няколкодесетки служители , занимаващи се с мониторинг на социалните мрежи и изпълнение на специални задачи – разпространение на фалшиви новини, докладване на профили, омаскаряване на нарочени хора, лъскане имиджа на Вожда и тн. тази дейност се осъществява на две нива – част от тези хора работят в офисите на ГЕРБ, други работят от домовете или собствените си офиси. Първите са служители на ГЕРБ, назначени на работа с трудови или по граждански договори – технически лица, ПР-и, лица за контакти и тн. Лично Паунов спуска задачите и списъците с имената на хората за докладване. Вторите са сравнително добре кфалифицирани наемници, които изпълняват специални задачи, включващи и „неутрализиране на неприятелски и неблагонадежни елементи, включително и от редиците на ГЕРБ“. 
 
Ще представим само схемата за блокиране на профили, останалите работят на същият принцип и следват същият модел.
Резултат с изображение за борисов и цветомир паунов
След като списъка е даден, интернет доносниците от частното ДС на ГЕРБ се активизират. Тези хора в същото време са и админи на много герберски групи и страници, като често рекламират и спонсорират публикации в тези страници и групи, получавайки статут на „клиенти“ за ФБ. Това са хора с реални профили, активни и добри платци, наливащи огромни средства във ФБ, плащани с партийната субсидия, платена от ЖЕРТВИТЕ ИМ.
 
Набелязва се конкретен пост в който се маркира някакъв недопустим според правилата на ФБ израз или дума (няма значение дали е цитат или медийна публикация) и започва организирано докладване на съответният профил. Не се хаби излишен ресурс, знаят колко докладвания са нужни за да се „удари“ профила. Понякога е нужен и само един доклад. Ползват специални програми и филтри за откриване на ключови думи. Няколко човека, наречени „търсачи“ ровят в профилите на хората. Налага се да се преглеждат десетки постове, понякога дори стотици за да бъде открит „подходящ“ за докладване. Това е трудната част и при необходимост се разпределя хронологично профила на мишената за претърсване. Открие ли се подходящ пост, после е лесно. Елементарно и ефективно. По същата схема се атакуват и страници на определени организации и медии. Страницата на БОЕЦ е почти ежедневно атакувана и докладвана.
 
Можем да направим пряка аналогия с ДС и техните структури. Служителите на ГЕРБ, които се занимават с тази дейност са щатните служители на частното ДС на Цветанов и то има своите отдели. 
 
Другото „оръжие“ е армията от фалшиви и реални профили, които спамят, докладват масово, лайкват по задължение постовете на Вожда и вождовчетата и заливат с помия нарочените за омаскаряване. Фалшиви профили, но зад тях стоят живи хора.Повечето го правят по собствена воля, водени от сляп фанатизъм и подтиквани от партийните им лидери. Тези са „нещатните сътрудници“ на частното ДС на ГЕРБ. В тази дейност Никола има своята роля. 
 
Трета група гнусни ченгета следят профилите на самите гербери, дали са „лайкнали“ правилните постове, кого са приели за приятели, чии други постове коментират и харестват и тн. Това се прилага в държавната и общинските администрации по абсолютно същият начин. Денонощно се следят и една група граждани – журналисти, лидери на граждански сдружения, блогъри и тн. , които са поставени в списък за постоянно наблюдение, като особенно опасни. Следи се не само активността им в социалните мрежи.
 
Пример – служител от Областна служба „Земеделие“ Монтана ни сигнализира, че след като се върнал от море, шефа му го е извикал да даде обяснения защо през това време е качил пост с критично съдържание към правителството и е приел за приятел човек, който открито напада ГЕРБ.
 
Втори пример – общинският ръководител на ГЕРБ и кмет на Видин привиква в партийният офис човек, член на ГЕРБ, чиято жена работи в община Видин, позволил си да хареса пост на председателят на БОЕЦ Георги Георгиев. Кмета е разпечатал поста и списъка на харесалите го, размахва го пред човечеца и къса листа с думите – „следващият път това ще е трудовата книжка на жена ти“. Кмета е пенсиониран милиционер, член на БКП и поведението му е обяснимо, но това е класическият модел по който слугите се държат в подчинение – пълен и тотален контрол и мачкане.
 
Трети пример – извършва се наблюдение над определен човек определен като „особенно опасен“. Наблюдава се офиса му, фирмата му, снима се и се отбелязва кой, кога и за колко време е посетил лицето, ако обекта излезе, проследява се с кого и къде се е срещал, правят се снимки и тн. Обикновенно с това се занимава група наречена „Частният ДАНС“ на ГЕРБ. Това са бивши ченгета, дансаджии и мутри, наемници, които се занимават с черната работа, изпълнение на определени поръчки и са особенно активни по време на избори. Има групи във всяка област. По места хората ги познават, макар и да не знаят каква точно е тяхната роля в ГЕРБ. 
 
Не се заблуждавайте, подобни схеми се прилагат и в ДПС, и БСП, и в останалите партии на статуквото. Преди години наемаха външни фирми за изпълнение на част от тези задачи, но теча на информация е тежък проблем и затова ОПГ-тата наречени „партии“ изградиха собствен репресивен апарат.
 
Другото ниво за контрол и блокиране и неутрализиране на неудобните, включително и във ФБ е чрез използването на официалните институции – ДАНС, ГДБОП, Прокуратура, КЗЛД. Тази тема ще я развием и представим в отделен материал. Ареста на журналиста от Биволъ, Димитър Стоянов и неговия румънски коега е ярък пример за използване на институциите и властта за репресии и блокиране на саботиране на дейността на търсещите Истината! Друг такъв пример са оБразуваните дела срещу БОЕЦ и Биволъ от Комисията за защита на личните данни, по техни публикации във ФБ по поръчка на управляващите.
 
Сега властва стабилността. ТЕ се грижат за това. Управляват ни най-долните и подли престъпници, които са способни на всичко за да запазят властта си. Власт, която ползват за да крадат и да си осигуряват безнаказаност. Това зло може да бъде отстранено само с твърди действия на площадите и ФБ е една от платформите за организация на такива действия. От това се страхува мафията и затова се ровят в профилите на хората и докладват непримиримите. Защото въпреки цялата им власт, пари и репресии не могат да ни смачкат. 
 
Битката срещу мафията е жестока и ще бъде спечелена от гражданите на площадите. Друг начин не остана. Изборите не са решение, защото българите отдавна нищо не избират. Изборите са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията! БОЕЦ знаем точно какво правим, защо го правим и как да го направим! През последните години и прокуратурата се превърна в основан бухалка на управляващата ни мафия. Следят се поръчково профили, задържат се, профилактират и разпитват хора за ради фейсбук публикацци в които критикуват правителството. Дори се образуват досъдебни производства по публикации в социалните мрежи, поедигатс е обвинения, а при липса на „материал“, или при изпълнение на специална поръчка срещу нарочен за враг на мафията се фабрикуват и фалшиви сигнали от самата прокуратура под прякото ръководство на Гешев и Цацаров. Такива са случаите с образуваните проверки срещу БОЕЦ , Биволъ, Фрогнюз и тн. Сега мафията се опитва да гарантира своята престъпна власт за още седем години с избора на Гешев за главен прокурор. Не можем и няма да допуснем този позор! 
НА 24.10.2019г. – ДЕНЯТ НА ИЗБОРА – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА