БОЕЦ ОСЪДИ НАП! Изключително важен пробив! (документи)

Административен съд Видин отмени отказа на НАП за предоставяне на достъп до обществена информация във връзка със Заявление по ЗДОИ  на БОЕЦ! 

През март 2018г. на пресконференция в БТА София, БОЕЦ огласихме и представихме документи за над 16 МИЛИАРДА несъбрано и източено ДДС! Едва ли има българин, който да не е чул вече за тези милиарди! Това бе един от най-големите скандали за миналата година! Продължихме със серия от сигнали до прокуратура, ЕК и други институции. Последва ответна серия от удари и всякакви гадости срещу нас.  Новосвормиращата се Европейска прокуратура, за чиито шеф вече е избрана  Лаура Кьовеши има в правомощията си възможност да разследва и престъпления свързани с източване на ДДС! ЗАТОВА БОРИСОВ ГО Е СТРАХ ОТ КЬОВЕШИ!  БОЕЦ разобличихме управляващата ни мафия, като отговорна за този грабеж и продължихме битката. Междувременно изисквахме от НАП имената на фирмите източили милиардите ДДС и данните за несъбраният корпоративен данък, както и информация за хазаратният бизнес! И получихме откази. Борисов, Пеевси и слугите им пазят омератата! Заведохме две дела срещу НАП, като на първа инстанция спечелихме и двете дела, но НАП обжалва и едното дело СЕГА приключи в наша ползва на последна инстанция.

Март 2019г. БОЕЦ представихме документи за 16 МИЛИАРДА несъбрано ДДС от НАП!

Тази сага продължи две години, но си струваше всяко усилие!

Със Заявление № 63 – 00 -8/26.03.2018 г.  БОЕЦ изисква от НАП да ни предостави обществена информация за размера на насъбрания корпоративен данък, както и информация касаеща хазартния бизнес! НАП се отнесоха с присъщата им  наглост и НЕ ОТГОВОРИХА, като ни дадоха основание да завед дело в АССГ срещу мълчаливият им отказ! АССГ се произнесе и с решение  №5035/26.07.2018 г. по адм.дело №4772/2018 г.  ОТМЕНИ мълчаливият отказ на НАП! Галя Димитрова, продължи да пази омертата на мафията, като обжалва решението на първоинстанционният съд пред ВАС! С решение 6045 от 22.4.2019г. Върховният административен съд отхвърли жалбата на НАП срещу решението на АССГ , с което ги задължават да отговорят на БОЕЦ по ЗДОИ на зададени от нас седем въпроса! ПОСЛЕДВА отговор от НАП съдържащ … нов отказ! И отново БОЕЦ заведохме дело в АС – Видин! 

Ето въпросите, на които НАП отказа да отговори и бяха осъдени! Сами преценете от какво и защо ги страх да кажат Истината!

Първо:  Какъв е размера на отписаните вземания на НАП поради изтекла давност по години за периода 2009г.включително – 2017г.включително.

Второ: Какъв е общият размер на отписаните вземания на НАП по години за периода 2009г. включително – 2017г. включително.

Трето: Какъв е размера на несъбраният корпоративен данък по ревизионни актове на НАП по години за периода 2009г. включително – 2017г. включително.

Четвърто: Какъв е общият размер на оборота по години на фирмите занимаващи се с хазартна дейност с хазартни съоръжения, включително и хазартни игри и необлагаеми с ДДС за периода 2009г. включително – 2017г. включително.

Пето: Какъв е общият размер на декларираната печалба по години от фирмите занимаващи се с хазартна дейност с хазартни съоръжения включително и хазартни игри за периода 2009г. включително – 2017г включително.

Шесто: Какъв е общият оборот на годишна база  по години на фирмите занимаващи се с хазартна дейност с хазартни съоръжения включително и хазартни игри за периода 2009г.включително – 2017г. включително. 

Седмо: Пълен списък на фирмите занимаващи се хазартна дейност с хазартни съоръжения, включително и хазартни игри за периода 2009г. – 2017г.

Поредното на БОЕЦ срещу НАП за упоритият им отказ да изпълнят закона и да ни предоставят исканата информация бе насрочено за 19.09.2019г.! С Решение №108 от 11.10.2019г. АС – Видин ОТМЕНЯ отказа на НАП по всички точки и осъжда Агенцията да заплати разноските по делото. РЕШЕНИЕТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ! 

ТОВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН ПРОБИВ! Исканата от нас информация ще даде допълнителна яснота за размера на грабежа осъщесвтен от управляващата ни мафия над българският народ! Междувремнно МАП образува три ревизии на БОЕЦ по прокуроско разпореждане. В ход са няколко дела и  няколко проверки в ГДНП, МВР, ГДБОП и СП срещу нас. Мафията е активирала всичките си институции бухалки срещу БОЕЦ! 

Продължаваме!

 Сега мафията се опитва да гарантира своята престъпна власт за още седем години с избора на Гешев за главен прокурор. Не можем и няма да допуснем този позор! 
НА 24.10.2019г. w 9.30ч. – ДЕНЯТ НА ИЗБОРА НА ГЕШЕВ – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС! 

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Георги Пеев – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ!

Георги Пеев – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ!

ГД „БОЕЦ“ продължава своята инициатива да отбелязва хора, спечелили доверието и уважението на организацията с гражданската си доблест, активна позиция и с реални действия в борбата с мафията и корупцията, в борбата за справедливост и истината!
Следващият българин, когото обявяваме за БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ е Георги Пеев!

Важно е тези достойни българи да получат нашето признание и подкрепа! Важно е и обществото ни да види и чуе, че има хора, непримирими с неправдите!
Че не всички са маскари!
Че будни и смели има и винаги е имало!

Препубликвуаме този материал на БОЕЦ във връзка с предстоящите местни избори. БОЕЦ не сме обвързани с нито една политическа партия, не участваме в изборите, но вярваме, че има достойни кандидати, които трябва да бъдат подкрепени и поздравени за тяхната смелост и активност. Ще подкрепим независми граждански кандидати и такива, които са част от гражданските квоти в листите на различни партии, отличили се със своята гражданска доблест, действия и позиция в общата ни битка срещу управляващата ни мафия.

Георги Пеев е кандидат за общински съветник в Община Хасково от Гражданска коалиция с номер 58 в бюлетината и преференция номер 106! Достоен кандидат заслужил доверието на бойците и своите съграждани! 

Георги Пеев е на 43 години, роден във Велинград.  Съдбата го отвежда в Хасково.  По образование е педагог, но от 1998г. работи като журналист. Започва като стажант журналист и стига до главен редактор. До 2015 г., когато напуска медията, в която работи. Определя причините така: „Не се съгласих да върша мръсотиите на силните на деня. На мнение съм, че днес е много по-лесно да стигнеш до хората и без конвенционалните медии, които в голямата си част са изгубили доверието на обществото. Това особено важи за регионалните медии.“

Има два типа хора – борещи се и предаващи се. Жоро Пеев е от бойците. От тези, които никога не се отказват и не правят компромиси с принципите си. Изключително активен, осъзнал, че сам трябва да си редиш живота и да се бориш до край за да постигаш мечтите си. Да имаш признателност, очи и душа за доброто и да се бориш срещу злото. А на такива хора съдбата често праща изпитания. Георги Пеев е единственият българин с трансплантирани бъбрек и сърце. Което само го амбицира да живее още по-пълноценно. Участва в множество благотворителни кампании и инициативи посветени на хората с трансплантации. Понастоящем е и общиснки съветник в ОС Хасково. Един от малцината, които открито се противоспоставят на партнийното статукво и водят битка в защита на обществените интереси.

Разказва за себе си:

„Сериозните проблеми със здравето дойдоха през 2011 г. след изкарана лятна вирусна инфекция. Спряха ми бъбреците и бе увредено сърцето. Всъщност, това може да се случи на всеки. През 2013 г. бе сърдечната ми трансплантация, а през 2015 – бъбречната. През 2016 г. бе първото ми европейско първенство – във Финландия. Там спечелих един златен и три сребърни медала в плуването. В Италия бе второто и имам два златни и три сребърни медала в пет различни дисциплини…

Аз съм много променен човек след трансплантацията! Първата, втората година, докато се възстановявах чисто физически – не, но след това промяната е осезаема. Имам толкова силно чувство за справедливост, че на моменти дори ми пречи. Това чувство за справедливост е изградено точно върху основата на здравословното ми състояние и недопускането да се случват неща, които не са справедливи. Всъщност, аз съм жив, защото е имало едни справедливи хора, които вярват в доброто, в справедливостта.“ Но любовта  е на първо място, любовта към деца, семейство, род и родина е тази сила, която го води в  живота му!

Във  времена на отчаяние, когато обществото ни се дави в блатото на мафията и корупцията, хора като Георги Пеев дават кураж на мнозина и показват, че страха може да бъде преодолян, че мечтите могат да бъдат постигани! Че има достойни и смели българи. Че любовта е по силна от омразата. Че съдбата ти дава шанс, но ти сам решаваш дали да живееш изправен, или да се снишиш. Че  Истината може и трябва да бъде отстоявана на всяка цена! Истината е най-силното оръжието на гражданите срещу корумпираните и самозабравили се управници. Диктатурата започва там, където свършва свободата на словото! А за свободата си трябва сами да се преборим и да я браним всеки ден, няма кой друг да го направи вместо нас.

Респект, Георги Пеев и поздравления за силата и непримиримият ти дух!

Георги Пеев – БОЕЦ НА ГРАЖДАНСКИЯ ФРОНТ!

В публикацията са използвани и материали от други медии.

Продължаваме!

 Сега мафията се опитва да гарантира своята престъпна власт за още седем години с избора на Гешев за главен прокурор. Не можем и няма да допуснем този позор! 
НА 24.10.2019г. w 9.30ч. – ДЕНЯТ НА ИЗБОРА НА ГЕШЕВ – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС! 

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА