Специализираната прокуратура разследва Гешев по сигнал на БОЕЦ за престъпления срещу правосъдието!

НА 24.10.2019г. , в денят на избора на главен прокурор, БОЕЦ внесохме до ВСС, ИВСС и ВКП сигнал срещу Гешев основаващ се на публикувани от нас документи и записи, огласени от сайта Биволъ предишният ден, в които се съдържа информация и данни за извършени от Гешев престъпления срещу правосъдието по делото „Недосегаемите“!

БОЕЦ внесе сигнали срещу Гешев за записите „СпоразуменияГейт“! Сезирахме ВКП, ВСС И ИВСС!

Вече бяхме информирани, че сигналът ни е регистриран в Инспектората към ВСС с вх. №30276/24.10.19 и по него е образувана проверка. Днес бяхме уведомени, че и ВКП е разпоредила на Специализираната прокуратура проверка срещу Гешев по нашият сигнал, като е образувана преписка с №12821-19. 

12821-19

Изключително показателен пример за нуждата от правосъдна реформа и то най-вече в прокуратурата. Ситуацията е като с Пламен Георгиев (Пацо Терасата), който трябваше да бъде проверяван за тризоента си от… неговите подчинени в КПКОНПИ. Сега зам.главният прокурор и доскорошен шеф на Специализираната прокуратура трябва да бъде проверяван от подчинените си, които лично е назначавал и подбирал! Абсурд. НО! Чрез поредицата сигнали, акции, протести и блокадата на Орлов мост които БОЕЦ организирахме заедно с колеги от други организации, избора на Гешев получи международен отзвук и действията ни, както и истината за Гешев не могат да бъдат игнорирани! А истината е, че Гешев е номинация на Пеевски, Борисов и мафията, които чрез която искат да си назначат поредната марионетка на върха на прокуратурата, за да продължат безканазано корупционните схеми и грабежа и запазят пртестъпната си власт.

Междувременно БОЕЦ внесохме до Президента документ озаглавен ГЛАС, в които прилагаме сигналите ни срещу Гешев, подкрепени с документи и изразяваме позицията си, Радев да не подписва указа за назначаването на Гешев. Образуваните проверки срещу Гешев са още едно законово основание за неподписването на указа и стартиране на нова процедура!

Продължаваме!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА