Лъжите на Борисов! Над 120 милиона лева сме платили за PCR тестове! (документи)

Втората вълна на COVID 19 се различава от първата и по големият брой отчитани PCR тестове, като имаше дни през октомври и ноември, когато те надвишаваха 11 000, дори 12.000. Закъснелите мерки на правителството, тоталната некадърност и неспособност на управляващите ни доведоха до първото място по смъртност от ковид в Европа. Почти ежедневно се поставят черни рекорди по брой починали. Цяло лято Борисов раздаваше милиони и се криеше зад щитовете и палките на жандармерията, вместо да подготвят страната и здравната система за есенната вълна на заразата.

Бойко Борисов обяви, че е заразен с COVID-19 - Lex.bg News

БОЕЦ внесохме заявление по ЗДОИ до НЗОК, с което изискваме информация по редица теми и въпроси свързани с ковид епидемията. Полученият отговор съдържа доста данни, които в момента се анализират.  Единият от въпросите касаеше броят на платените от Касата PCR тестове от началото на епидемията през март до ноември 2020г. и сега ще коментираме само този отговор.

На Единният информационен портал всекидневно се отчита, както дневния брой на  направените PCR тестове, така и общият им брой до момента. Справката от днес (02.12.2020) отчита почти един милион теста сумарно от началото на годината.

Няма налично описание.

В документите предоставени от НЗОК е посочено, че за същият период НЗОК е заплатила общо 44 187 броя PCR теста. Това е почти нищо, пренебрежимо малко спрямо общият брой от 1 000 000 направени тестове.

Няма налично описание.

Какво излиза, че почти всички PCR тестове са платени от гражданите. При средна цена от около 130 лв (цените варират от 100 до 180 лв.) то излиза, че българските граждани сме платили от собствените си джобове над 120 МИЛИОНА лева! Става ясно, че безплатни тестове за българските граждани няма! Девет месеца  лъжи за „грижа и мерки“, за подкрепа на гражданите и бизнеса, а в същото време само от PCR тестове от гражданите са източени над 120 милиона лева. За същият период НЗОК е платила по-малко от три милиона лева. Всички лъжи и приказки за грижата на правителството и борбата му със заразата рухват! Борисов говореше за стотици милиони и милиарди от Европа и бюджета, а в същото време над гражданите се провежда поредното дране. Вероятно тези стотици милиони и милиарди, за които говори Борисов са усвоени и дори можем да предположим в чии корпулентни офшрки са заминали, но до гражданите не е стигнало нищо!

ТРИ МИЛИАРДА лева наши пари, Борисов плати за „Турски поток“, за да обслужи интересите на Путин и да върне дълговоете на Пеевски към руската мафия, а пари за безплатни тестове за българите няма!

Стотици хиляди и милиони помощи за „Пайнера“, Домусчиев и подобни наглеци има, но безплатни тестове за българите няма!

Затова болните ги разкарват с часове от болница в болница, за да си платят хората тестовете и затова умират на стълбите или в линейките! Защото мафията не спасява, мафията лъже, ограбва и убива! Девет месеца след началото на епидемията все още безпалтни тестове за българските граждани няма! Само да ви припомним, че на 03.04.2020г. на всички 240 депутата бяха направени публично, показно и безплатно PCR тестове, защото евентуално са били контактни със заразен депутат. За свинете има тестове, за гражданите няма. Ден преди това тестовете на контактните видински медици бяха отказани и това доведе до взрив на заразата и много жертви – пример за геноцида наложен над българските граждани и медици от режима на Борисов и мафията!

През следващите дни ще публикуваме и останалата информация. От сега можем да кажем и потвърдим – това управление трябва да си замине незабавна! Борисов трябва да бъде свален от власта, съден и осъден!

Битката продължава!

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА