Правосъдие с каскет! Прокуратурата мълчи за „СамолетГейт“!

Точно преди една година БОЕЦ внесохме Сигнал срещу Бойко Борисов за незаконосъобразно използване на правителственият самолет. 


Главният прокурор на Румъния Тибериу Ницу подаде оставка през 2016г. заради неправомерно използване на ескорт от пътна полиция.
Бойко Борисов използва правителственият самолет за частно партийна разходка до Загреб за сметка на данъкоплатците, докато ГЕРБ държат на влог над 22 милиона лева от партийна субсидия платена отново от данъкоплатците. Това е разхищение на държавни средства и злоупотреба с власт. Това е и демонстрация на мутро-комплексарската същност на Борисов и олицетворение на наглостта на самозабравилите се управници. В случая това са доказани престъпления за които закона предвижда до 10 години затвор.


В продължение на една година наблюдавате  гнусният гърч на прокуратурата и още по гнусната реакция на Буда. Подобно на разследването на пачките и кюлчетата, прокуратурата до момента в продължение на една година не може да установи нищо конкретно. Защото мафията си избра Гешев именно, за да не вижда престъпленията на управляващите! Правосъдие с каскет, това имаме в момента и позора на Гешев е публичен и явен!
И всичко това на фона на „щедрите“ 40 лева на пенсионерите за Коледа.
Управляват ни изроди без съвест и морал.

Ще продължим и тази битка. В понеделник БОЕЦ ще изискваме от прокуратурата отчет за извършената проверка и повдигане на обвинения. Макар и от „малките“ престъпления на Борисов и управляващите, БОЕЦ вярваме, че битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове и да реагираме на всяка неправда! А често се случва „малките“ камъчета, дела и престъпления да „взимат главите“ на самозабравили се мафиоти и диктатори. 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

#Изриване
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА