БИТКАТА „при Термопилите“ пред съдебната палата на 12.09.2019г.!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки  <<< PAYPAL >>> link click

Битката при Термопилите е сражението, с което започва Втората гръко-персийска война. След тридневна офанзива малобройна част удържа натиска на многократно превъзхождащи я сили и тази битка е станала символ на кураж срещу изключително надмощие на противника. Символ на победата на защитниците на справедлива кауза над злото.

На 12.09.2019г. БОЕЦ и 300 смели граждани излязохме пред съдебната палата в София на протест срещу назначението на Гешев за главен прокурор и мафиотското правителство на Пеевски и Борисов! Излязохме в 15.00ч. и в първите минути бяхме шепа бойци и граждани! Срещу нас мафията изведе предварително платена и организирана глутница от над 150 диви орки облечени предимно в черно! Задачата им бе да ни смачкат, да ни избутат, да уплашат и разгонят гражданите и да дискредитират протеста на БОЕЦ с присъствието и поведението си. Бяс, агресия и простащина! Така трябваше да бъде представен протеста и тези трябваше да бъдат представени за „протестиращите срещу Гешев“. Свинските “ медии“ – гнусомети, (включително обществената БНТ) орките и полицията действаха в синхрон!

НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ!

Беше страшно, хора. Черната глутница замеряше гражданите с монети и бутилки, заплашваха, блъскаха и крещяха по заповед на бригадирите си. И това са само част от провокациите. Открито заплашваха БОЕЦ, че ни изкормят и размажат. В този момент полицията се изтегли от протеста и наблюдаваше бездейно случващото се. Така им бяха заповядали господарите. Същите господари, които бяха пратили и орките!

И БОЕЦ И ГРАЖДАНИТЕ УСТОЯХМЕ!

Два часа продължи битката! От едната страна – бойците и непримиримите граждани с българските и европейски знамена пред нас, а от другата страна – бесните орки на Пеевски и Борисов, които си показваха гениталиите, замеряха ни и крещяха закани!

НЕ МРЪДНАХМЕ И НЕ ОТСТЪПИХМЕ НИТО МЕТЪР!

И вместо да ни уплашат и прогонят, още повече хора дойдоха да ни подкрепят!

И НАКРАЯ ОРКИТЕ ОТСТЪПИХА! БОЕЦ И ГРАЖДАНИТЕ СПЕЧЕЛИХМЕ СВОЯТА ПЪРВА БИТКА СРЕЩУ СЛУГИТЕ НА МАФИЯТА!

Беше опасно. Имаше реален риск от насилие и кръвопролития. БОЕЦ, като организатори на протеста носим отговорност за живота на хората, които дойдоха и бяхме готови да ги защитим с всички сили. Без преувеличение тази отговорност и задача бяха най-важни за нас. Полицията чрез демонстративното си бездействие стимулираше насилието! БОЕЦ и няколко стотин граждани – герои не се поддадохме на провокациите и доброто надделя на злото. Победихме ние с чистата кауза над платените биячи на мафията.

На следващият ден БОЕЦ излязохме отново и орките вече ги нямаше! Свободните граждани и бойците скандирахме пред Съдебната палата в Столицата – „СВОБОДА“, “ СПРАВЕДЛИВОСТ“, „ГЕШЕВ Е ПОЗОР“, „МАФИЯ“ и „ОСТАВКА“ за престъпното правителство на Борисов продало и предало България на Пеевски и мафията!

БОЕЦ обявихме и следващият си протест, този път за понеделник от 16.00ч. пред Министерски съвет! Очаквахме всякакви мерзости и провокации. Дебелите са способни на всичко, за да спасят прогнилата си власт, която сега се крепи от платените мутри с качулки и черни тениски! Очаквахме и свободните и непримирими граждани! И казахме заедно – НЕ НА СТРАХА И МАФИЯТА!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ.

Действията на Пеевски и Борисов и мракобесието и репресиите с които искат да задържат властта имат своето обяснение. Загубят ли контрола върху прокуратурата, а чрез нея и върху съдебната система, цялата им власт рухва и ги чакат обвинения и затвор.

Няма обаче обяснение за действията, или по скоро за бездействието на тези, които се афишират, като борещи се срещу статуквото и мафията!

ЗАЩО ИЗОСТАВИХА БОЕЦ И ГРАЖДАНИТЕ САМИ СРЕЩУ ОРКИТЕ?

В този решителен момент останахме почти сами пред съдебната палата. А имахме шанс да спрем мафията и избора на Гешев. Наглите дори спряха националното радио заради протеста на БОЕЦ срещу избора на Гешев, за да не се отразява случващото се!

Дори и сами срещу злите сили устояхме и продължаваме. Тези тежки събития са и лакмус кой за какво реално се бори и до къде е готов да стигне. Свалят се маските. Това е тест за гражданска доблест и последователност, за смелост и решителност, както и за лицемерие и страхливост.

РЕСПЕКТ И ПОКЛОН пред гражданите, които рискувайки живота и здравето си се изправиха до БОЕЦ в общата ни битка за свобода и справедливост! Благодаря за доверието и подкрепата. Това е най-важната оценка за нас и вие ни давате сили да продължим!

А за останалите – когато преодолеете страховете, егото и зависимостите си, ви чакаме на барикадите и гражданският фронт! Ние вече водим битката.

БОЕЦ продължаваме!!

„СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ – БИТКАТА НА ГРАЖДАНИТЕ“!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Георги Георгиев – БОЕЦ

Това е текст, който публикувах на страницата на БОЕЦ няколко дни след тези събития. Спестил съм само думите към нашите приятели от различни партии и организации, които тогава ни изоставиха, въпреки декларациите им, че се борят срещу избора на Гешев и мафията.

БОЕЦ продължаваме същата битка и днес и не сме спирали нито за ден. И ако тогава бяхме няколкостотин, сега стотици хиляди, дори милиони българи вече разбраха и осъзнаха разрушителната роля на Гешев за съдебната система и правовите устои на държавата. Успяхме и наложихме миналата година неговата оставка, като част от общите искания на протестите. Разобличихме лъжите за професионалните му „успехи”, като осъдихме многократно прокуратурата и доказахме с докумнети, че Гешев няма внесен нито един обвинителен акт, като прокурор в СГП, а само е сключвал споразумения с обвиняеми лица и престъпници. Понесохме ужасни удари, но не се отказахме. Пеевски, Борисов, Доган и мафията инсталираха Гешев на върха на прокуратурата, както преди това и Цацаров, за да защитава интересите им, да брани тяхната престъпна власт, да им осигурява безнаказаност за извършените престъпления и да използват прокуратурата, като мутренска бригада за мокри поръчки, мачкане, преследване и репресии срещу непримиримите и неприемащите режима на мафията.

Битката продължава!

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА