За новия министър на МВР – Калин Стоянов. Човекът на Пеевски, който влиза в правителството на ПП-ДБ и Борисов

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

За новия министър на МВР – Калин Стоянов.

Калин Стоянов, МВР

В началото на август 2020 г. се прибирах от блокадата на Орлов мост. Беше към полунощ, БОЕЦ бяхме единствената организация, която заедно с шепа граждани поддържахме денонощно присъствие и отстоявахме блокадата. Тогава бях на постоянно активно наблюдение – проследяване и подслушване. В подлеза на изхода от парка срещу стадиона ме пресрещнаха две цивилни ченгета от ГДБОП. Познавам ги, да ги наречем мои „фенове“ и симпатизанти на БОЕЦ. Oт малкото свестни ченгета. Макар и странно има и такива. Разминахме се без да спираме. Чух само думите: „Жоро, шефа е дал дума на „човека“, че ще те унищожи и ще бутне блокадата. Пази се“. Никога не съм ходил с охрана, а в живота си само веднъж съм ходил въоръжен. Тогава ползвах тайна квартира в един блок срещу НДК, която отдавна не бе тайна. После смених много тайни квартири. По това време бях с месеци в София, само преди половин година бяхме направили трансплантация и още се възстановявахме. Съпругата ми бе във Видин и свинете използваха, че ме няма и ченгета я бяха преследвали, за да даде показания срещу мен по някакви обвинения. В същото време и министъра на здравеопазването на Буда Костадин Ангелов бе подал сигнал срещу мен за заплаха за убийство и ме размазваха от призовки и разпити. Ангелов с тази мерзост и защото, като шеф на Александровска отказа лечение на жена ми, стана министър. Така Борисов награждава слугите си.

След няколко дни полицията разби блокадата на Орлов мост. Веднага след това пак я възстановихме.

Попитах в подлеза цивилните ченгета само – кой шеф? И отговорът бе „Калин“.

Под „човека“ обикновено имат предвид Бойко Борисов, но в случая според мен по-скоро говореха за министъра на вътрешните работи. Имам и писмено съобщение от това време от друго ченге със същият предупредителен текст. По важно е кой е „шефът Калин“.

Става дума за шефа на сектор „Специални операция“ от онова време в ГДБОП – Калин Стоянов. За този човек от мои източници в МВР и ДАНС знаех, че е човек на Пеевски, израснал кариерно по времето на Бойко Борисов. И след това назначен от Радев за шеф на ГДБОП и останал под контрола на Пеевски. Проявление на симбиозата между Радев, ДПС и Пеевски.

Утре Калин Стоянов ще стане министър на вътрешните работи с мандата на ПП-ДБ. Пеевски не можа да стане шеф на ДАНС по времето на Орешарски, но времето на Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Бойко Борисов ще стане министър на вътрешните работи.

Помня всеки ден и разговор, всеки протест, акция и действие. Помня тези десет години ден по ден, като енциклопедия съм за дейността на БОЕЦ. Помня, че съм виждал Кирил два пъти на Орлов мост, когато слизаше вечер с тълпата на разходка. Стоеше отстрани, безопасно и усмихнато, правеше си снимки и слефита, както много други и си заминаваше. Ние оставахме да се борим с ченгетата, провокаторите, пияндурниците и мутрите. Помня и бащата на Кирил – Петко Петков. Дойде една вечер, присламчи се към мен, строя до късно през нощта. Питаше, слухтеше, разпитваше, много учтив и добронамерен такъв. Бойците не сме мнителни, но имаме достатъчно боен опит и го игнорирахме. Тогава не знаех, че е баща на Кирил.

Сега мафията се завръща във властта. Никога не си е отивала, но сега възстановява пълният си контрол и то още по-могъща от преди. А тези, които бяхме заедно на протестите, сега сме разделени. Половината с телешки опорки плюят и заклеймяват БОЕЦ, че не приемаме коалицията с мафията и нейните копои пак да се разпореждат с живота и съдбата ни. Не приемаме тези, които ни пребивава сега да ни се надсмиват от министерски кресла. В парламента няма нито един такъв, но в БОЕЦ имаме и пребити, и арестувани, и обгазени, и съдени, и минали през целият ченгеджийски репресивен апарат на мафията.

Тогава, през 2020 г. същите „демократи“ ни плюеха по същият начин, че не приемаме Румен Радев, като носител на промяната и че цепим протеста. Същите днес ни плюят и че искаме импийчмънт на Радев, а те били против Радев, но да си изкара мандата. Били и против Борисов, но да си управляват с него. Били и против Пеевски, но нямат нищо против да има министър на вътрешните работи и да им реди съдебната реформа.

Знам, че с мафията не се преговаря и не се управлява. Мафията трябва да бъде отстранена от властта. Мафията лъже, граби и убива.
05.06.2023 г. Георги Георгиев – БОЕЦ

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA