Продължаваме битката на гражданския фронт!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Когато излъжеш гражданите и се събереш с ГЕРБ и ДПС — значи нямаш ценностна система. Точно заради това БОЕЦ НЕ взехме участие в петъчното шествие на ПП-ДБ срещу Радев.

Докато в някъде из стаите на Народното събрание продължава да отлежава подписката, в която хиляди граждани заявяват, че искат иницииране на процедура по импийчмънт на Румен Радев като президент, ПП-ДБ вместо да започнат процедурата по импийчмънт, имайки отлична възможност да го направят чрез своите народни представители, те бездействат по въпроса. В същото време обаче съвсем активно работят по изпирането на ГЕРБ и спасяването на Борисов. И това е причината да не бъдем на площада в петък.

Продължаваме битката на гражданския фронт!

„КОГАТО преди десет години създадох БОЕЦ и тръгнахме на битка срещу мафията и корупцията срещу Пеевски, Борисов, Цацаров, Доган, а след това и Гешев — не бях сам. Заедно с бойците и гражданите водим и до днес тази битка.

Когато Пеевски изпрати мутрите си за мен — отново не бях сам. Когато Наглите се опитаха да убият съпругата ми — отново бяхме заедно и заедно се преборихме. Когато свинете и ченгетата посегнаха и на децата ми — пак бяхме заедно. И така оцеляхме.

Сега ПП-ДБ се прегърнаха с Бойко Борисов и Делян Пеевски — най-гнусните слуги на Путин и олицетворение на мафията. Борисов и Пеевски, които от година са в завера с Радев!

И предателствата, както и гоненията и репресиите, ни следваха през годините и бяха част от цената, която плащахме и плащаме. Но не спряхме и не отстъпихме нито за ден.

Днес БОЕЦ, непримиримите граждани и свободните журналисти сме заедно от едната страна на барикадата срещу цялата партийно-мутренска армия на мафията и кремълската пета колона.

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, действия, акции, протести, сигнали — това е начинът. Всеки ден! И осъзнавам, че отговорността ни е още по-голяма, защото сме последният рубеж срещу Злото.

Дори не могат да си представят колко сили имам в себе си и колко съм амбициран. Тях ги води страхът и алчността, а нас — битката за свобода и справедливост — чиста кауза, която ни дава сили!

Имайте вяра, ще се преборим с всичко!

Георги Георгиев, БОЕЦ. 02.03.2023 г.“

„В първия ден от предизборната кампания БОЕЦ влязохме в централата на ГЕРБ и връчихме на Тома Биков когото осъдихме за лъжа и клевета изпълнителен лист. Видеото обиколи нета и всички видяха какво представляват мутрите от ГЕРБ.

На третия ден от кампанията екипа на БОЕЦ с нашия граждански кандидат Андрей Врабчев тръгнахме из югозапада със Статуята на Борисов с чекмеджето! Борисов реагира остро. Веднага след това ми се обади Кирил и ми каза: „Жоро, съсипвате ни кампанията. Ние НЕ правим антиГЕРБ кампания, ние сме позитивни. Спрете с тази статуя“. Моят отговор бе: „Кириле, нищо не ви съсипваме, защото вие не правите кампания. Да раздаваш бонбонки и да се усмихваш срещу мафията не е кампания. Вие се създадохте, като антиГЕРБ формация и ако не правите това, то се обезличавате и ще загубите изборите. БОЕЦ правим точно антиГЕРБ кампания и те са основния враг заедно с ДПС и няма да приберем статуята. А Вашето поведение е все едно – „Дайте да не се ритаме преди изборите, за да се прегърнем по-лесно след изборите“. Последваха клетви, уверения и обещания на Кирил Петков че това никога няма да се случи. Да спрем антиГЕРБ кампанията ми звъняха и Лена, и Тицин, Андрей Гюров и т.н. БОЕЦ не спряхме, а удвоихме усилията срещу ГЕРБ и ДПС. Статуята с чекмеджето отиде и в Благоевград, Сандански, Петрич и накрая закрихме с нея кампанията в София пред БНТ! Нито веднъж нито един от ръководството на ПП-ДБ не застана до нас. Отказаха да дойдат и на големият протест на БОЕЦ по средата на кампанията с искане за импийчмъмнт на Радев, когато напълнихме площада пред президенството.

По време на кампанията БОЕЦ огласихме и случая с Анастасия Райкова и чистките в МВР, които Радев правеше, за да осигури на ГЕРБ и МВР комфорт за купувачите на гласове. Говорих с Кирил да реагират и да защитят репресираните, защото тях ги мачкат именно защото са назначени по времето на управлението на Кирил Петков. Кирил категорично отказаха да реагира с аргумента, че не иска да се конфронтира с Радев и че разчитат на радевистки гласове. С няколко думи – майната им на хората, важното е да не дразним Радев.

След изборите БОЕЦ внесохме сигнал за купуване на гласове от Халил Летифов – в студиото на Люба Кулезич свидетел разказа как Летифов лично е носил чантата с парите на кмета на Гурково за купуване на гласове. ПП-ДБ и до ден днешен не са обелили и дума за този сигнал, а иначе мрънкаха, че изборите били купени. Когато веднага след изборите БОЕЦ влязохме в Парламента да внесем сигнала срещу Летифов, Росен Желязков от ГЕРБ (когото ПП-ДБ току-що бяха избрали за председател на НС) ми наложи повторна забрана за влизане в Парламента, а Кирил Петков избяга и отказа да реагира на тази мерзост. Видеото от срамното бягство на Кирил е на страницата на БОЕЦ. Биволъ също изнесоха данни за изборни манипулации и отново ПП-ДП мълчат гробно.

Месец по-късно внесохме и сигнали срещу Бойко Борисов, Делян Пеевски и Иван Гешев и отново пълно мълчание от ПП-ДБ. Точно в деня, в който внесохме сигнала срещу Борисив за корупция, Кирил и Асен отидоха при Борисов да договарят спасението на имунитета му и коалицията. Буквално часове след като обявихме на пресконференция пред Съдебната палата сигнала срещу Борисов.

Сега видяхме, че всичко, което Кирил Петков отричаше и се кълнеше, че няма да стане, се случи. И призовавам Кирил да отговори публично – имахте ли договорка с Бойко Борисов от ПРЕДИ изборите? Или предателството го решихте след изборите?

Според мен от дистанция на времето вие сте се били договорили с Борисов още преди изборите и затова играхте този беззъб и инфантилен „позитивен“ цирк. Затова играхте същият цирк и два месеца след изборите, за да „продадете“ предателството по-лесно.

Не ми пиши и не ми звъни, отговори публично“.

Георги Георгиев, БОЕЦ.
03.06.2023 г.

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA