БОЕЦ осъди Парламента за втори път! (документи)

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

На 14.06.2023 г. с решение №97 по дело 111/2023 г. съдията Борис Борисов от Административен съд – Видин осъди Парламента на Република България за поредния отказ да ни предоставят информация за незаконната забрана за достъп до сградата на Народното събрание, наложена на Георги Георгиев и други членове на БОЕЦ. Парламента е осъден да заплати на БОЕЦ и сумата от 1010лв.

Вежди Рашидов

Малко предистория!

На 05.04.2023 г. съдия Биляна Панталеева от Административен съд Видин с Решени №68 по адм. дело 44/2023 г. осъди Парламента и го задължи да предостави на БОЕЦ резолюцията и документите, с които Вежди Рашидов наложи забрана на Георги Георгиев и други членове на БОЕЦ за достъп до сградата на Парламента!

БОЕЦ осъди Парламента и Рашидов! Много важна победа (документи)

На 23.01.2023 г. БОЕЦ искахме да упражним конституционното гражданско право да предложим на депутатите от „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ да внесат Закон за защита на свободата на словото и правата на гражданите в социалните мрежи, след казуса с TELUS  и налаганата от компания цензура върху проевропейски мислещите българи, подкрепящи Украйна, във Facebook.

Чакахме и Бойко Борисов – който беше в сградата за среща с Корнелия Нинова, за да го питаме за едни кюлчета, пачки, суджуци и за едни чували с милиони! За ТУРСКИ ПОТОК и за една Къща в Барселона! И други въпроси имахме.

Имахме също така и подарък – календар от Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ със снимки на различни български затвори. Като демократично мислещи хора, бихме оставили Буда сам да избере зад решетките на кой затвор да прекара остатъка от живота си.

Вместо да влезем и да проведем срещите си по нашето законодателно предложение обаче, не бяхме допуснати. Причината – МУЛТАКЪТ РАШИДОВ Е ИЗДАЛ ЗАБРАНА ЗА ЧЛЕНОВЕ НА БОЕЦ ЗА ДОСТЪП ДО ПАРЛАМЕНТА!

Мултака забрани достъпа на БОЕЦ до Парламента! Оставка на Рашидов!

Мултакът потъпка Конституцията и правата на гражданите. Страхът на мутрите от БОЕЦ е основателен, нашата битка е да отстраним мутрите и мафиотите от Парламента, и гражданите да имат свободен достъп до българските институции! Това се случи преди половин година. Днес отново има забрана, сега на власт са ПП-ДБ в коалиция с ГЕРБ. Промяна нулева!

В изпълнение на съдебното решение Парламента ни предостави празен лист хартия, като в горният десен ъгъл има написано нещо с ръкописен текст. Администрацията на Парламента пази Мултака и новия председател Росен Желязков, избран джентълменски с гласовете на ПП-ДБ. Преди месец именно Желязков продължи забраната на Георгиев, като се опита да осуети влизането на БОЕЦ в Парламента, за да представим доказателства за купуване на гласове с участието на Халил Летифов!

БОЕЦ заведохме ново дело и отново осъдихме Парламента на мафията, предателите и копейките!

Тук може да се запознаете с пълният текст на съдебното решение:

https://vidin-adms.justice.bg/bg/505?from=&to=&actkindcode=&casenumber=111&caseyear=2023&casetype=

Поздравления за съдия Борисов за принципното и аргументирано решение.

Сега парламента има 14 дни да представи на БОЕЦ пълният набор с документи и резолюцията на Рашидов за забраната!

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията, превзела държавата ни, тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Титуляр: ГД „БОЕЦ“

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТA