ВЪПРОС за едни милиард долара! БОЕЦ пита!

БОЕЦ ПИТА!

Бойко Борисов, ти ли си баща на детето на мис Бикини, Борислава Йовчева?

Защо този въпрос е за един „милиард долара“ скоро ще разберете. По-точно е да го сметнете в лева и евро. Това са пари на българските и европейските  данъкоплатци. 

Половин месец измина от публикацията на El Peiodico за разследването по сигнал на БОЕЦ на испанската прокуратура за пране на апри, в което е замесен и Бойко Борисов. Сезирахме всички институции – Прокуратура, Парламент, Президент, ЕК и Лаура Кьовеши. До сега освен контакти за предстояща среща с Кьовеши, нито една друга институция не е направила НИЩО! Всички мишки са се сврели в дупките си и чакат нареждане от господаря как да заметат скандала. Всички – „опозиция”, управляващи, мисирки и калинки, всякакви „борци” за правосъдие и срещу мафията и корупцията, всички треперят да ни би Буда да падне! Защото всички си живуркат добре в кочината на Буда и Пеевски! Шепата останали свободни медии, журналисти и непримирими граждани обаче не позволяват скандала да бъде заметени и угасен, въпреки всичкото кризисно раздаване на десетки милиони, помията в свинските парцали и мълчанието и гърчовете на Каскета. Биволъ разкриха, че Борисов и правителството му са налели десетки милиони във фирмите на братовчед му Ради и останалите барселонаджии! БОЕЦ публикувахме документи, че бащата на Йовчева е внесъл 1 750 000 лева във фирмата на дъщеря си без яснота от къде са му парите, за което сезирахме и НАП! Борисов е готов да разпръсква и коронавирус от Фалкона, само и само да не се говори вече за Къщата в Барселона! И до днес няма отговор въпроса-

БОРИСОВ ЛИ Е БАЩА НА ДЕТЕТО НА БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА?

Въпрос, след чиито отговор всичко приключва, Буда също. Борисов е способен да се отрече и от собственото си дете, да остави майка му и баща и да влязат в затвора, за да спаси собствената си кожа и власт. А ние сме способни да го разобличим и покажем що за жалък страхливец и подлец управлява България!
Борисов е казал, че в ГЕРБ има луди и щели да се самозапалват, ако подаде оставка. Не казва обаче, че по време на управлението на ГЕРБ десетки българи се самозапалиха в знак на протест срещу мафиотската диктатура на Борисов! Тези жертви на мафията тежат на неговата съвест. Не знам дали има луди в ГЕРБ, но ченгета, корумпета, комуняги и калинки има и са мнозинство. И палежи ще има, ако Борисов подаде оставка. Ще палят архивите, досиетата и документите за извършените от тях престъпления, ще се опитат да запалят и държавата! Не е нещо ново, виждали сме го. Представяте ли си колко е уплашен, отчаян и що за изрод е Борисов, за да плаши, че хора ще се самозапалват и умират, ако подаде оставка? Буда е подавал оставка и като депутат, и като кмет, два пъти и като премиер, няма нито един завършен мандат. Да сте чули за някой самоубил се в негова подкрепа? Но чухме за много самоубити и неочаквани „инфаркти” на хора, които знаеха много за геноцида и тоталният грабеж на народ и държава извършени от Борисов, Пеевски и бандата им!


БОЕЦ продължваме битката срещу мафията и злото превзело държавата ни. #БарселонаГейт е краят на дебелите. Този пожар едва почва да се разгаря и няма гасене!

Продължаваме! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА