Бойко, върни 1 МИЛИАРД и 500 000 000 лева – парите на Здравната каса, които откраднахте с Горанов и Дянков!

ВРЪЩАЙ ПАРИТЕ, МУТРО!
Сега е момента, Борисов, Горанов и бандата им да върнат 1 МИЛИАРД и 500 000 000 лева, които откраднаха от резерва на Здравната каса! И доживотна карантина в централният софийски затвор след това!


Само седмица след регистрирането на първият случай на заразен с коронавирус в България и Борисов заговори за „три милиарда по-малко ще се съберат от данъци“. МЪКА! Три милиарда по-малко за крадене, това го тормози наглеца! Забравихме обаче, че преди по малко от три месеца имахме ТРИ МИЛИАРДА ИЗЛИШЪК! Къде са парите, Буда? Тези пари са одрани от нашите гърбове? КЪДЕ СА ПАРИТЕ? И два милиарда за стиропор по блоковете, по-точно в джобовете на обръчите и братчедите, които плащат за къщата в Барселона на мис Бикини, за магазина „Шервиньо“ и за поршето!
СЕГА българите ще разберат на какво дередже е здравната система в България! Ще разберат, че не просто живеят в кочина и ги управляват престъпници, а ще разберат по-най тежкият начин, че мафията убива! Не вируса, а мафията е най-коварният убиец! Същата мафия, която прогони над 12 000 медицински сестри и над 5000 лекари в чужбина само за последните 10 години! Същата мафия, която затвори над 30 държавни и общински болници и стотици отделения. Цели области са без инфекциозни отделения, десетки общини са без болници. Хиляди населени места и дори малки градове нямат аптеки. В над 2800 села няма лекар! Българите събират с СМС-и левчета, за да лекуват и спасяват живота на децата и близките си. А Барба Ганьос налива милиарди в своите и на Пеевски офшорки!

Резултат с изображение за „борисов с маска“
Мафията не може да ви предпази от вируса! Ченгета, корумпирани боклуци, крадци, лъжци, търтеи, некадърници и калинки не могат да ви предпазят от вируса. Мафията ще ви убие. Убиеца не може да бъде спасител. Ако искаме да живеем нормално и въобще да имаме шанс за живот, това зло трябва да бъде изринато незабавно! БОЕЦ водим тази битка и вярваме, че все повече българи са готови да се изправят срещу наглите!

Продължаваме!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА