ЛЪЖИТЕ на Борисов и бандата му! Бизнеса не умира, той бива убиван.

ТИХО! УМИРАЙТЕ и гладувайте така, че да не клатите стабилността! „Мазнинката“ не е за вас, тя е само за дебелите! Ще обидите Вожда-Спасител.
В България има почти един милион еднолични търговци и самоосигуряващи се хора, които не са на трудови договори, не взимат заплати, а се издържат и изхранват семействата си с това, което изкарат и заработят. От дребните търговци, земеделски производители и занаятчии, та до автомобилните инструктори и шивашки ателиета. За тези хора икономичерски мерки за подкрепа няма. Те са относително независими, тях не може да ги уволни шефа, защото сами са си шефове, не могат да им бъдат спряни обществените поръчки, защото не изпълняват такива и не могат да бъдат контролирани, заплашвани и натискани по време на избори. Те са част от „средната класа“ и активното гражданство, те са враг на мафията и мутренското статукво! ТЕ СА ЛОШИТЕ ЗА МАФИЯТА и затова трябва трябва да бъдат унищожени и Борисов се възползва от момента! Ако вируса не ги убие, то мафията ще му помогне. Това са сигурно и „маргиналите“ , които са се „самоизолирали“ според Влади Горанов.

Резултат с изображение за „борисов и горанов“

Тези хора и стотици хиляди семейства и бизнеси са обречени от упарвляващата ни мафия днес. В условията на криза, когато магазините, работилниците и ателиетата им са затворени за тях НЯМА НИТО ЕДНА ПРЕДВИДЕНА МЯРКА, НИТО ЕДИН ЛЕВ, макар, че те са най-големите данъкоплаци! Олигарсите и големите фирми, към които Буда и бандата му са насочили нашите милиарди днес са бюджетни паразити и черни дупки за обществени средства. Лукойл въпреки десетките милиарди обороти през последните десет години, от както Борисов и ГЕРБ управляват не са внесли НИТО ЕДИН ЛЕВ данък печалба в хазната, но са усвоили стотици милиони от общесвтени поръчки!
За огромна част от останалите семейни, малки и средни фирми ситуацията е също толкова тежка. Държавата (разбирай мафията) предлага да плаща 60% от заплатите на служителите и работниците, които сега не работят заради епидемията, а работодотеля да плаща останалите 40% и осигуровките върху цялата сума, без работника да работи! Разбира се, че и работниците трябва да бъдат защитени и подкрепени. Но какво прави държавата всъщност? Ако работодател съкрати такъв работник държавата трябва да му плаща по закон (затова внасяме и плащаме осигуровки, включително и за безработица) до 80% от заплатата в продължение на месеци плюс осигуровките! С взетите „мерки“ държавата се опитва да прехвърли тоа бреме на фирмите, като в същото време заявява, че ги подкрепя и помага. Това е типично за всяка диктатура и мафия. Убийците се правят на спасители. Единствените облагодетелствани са големите фирми и обръчи, които по принцип са на приближени до влластта и усвояват милиони и милиарди от обществени поръчки и европейски фондове с гарантирани доходи. Държавата предлага на фирмите и ЗАЕМИ. Но не казва как тези фирми разбити от кризата ще връщат тези заеми.
В същото време гледаме ежедновно едночасовите монолози на Борисов, в които напоително и цинични ни се обяснява какви престъпници сме гражданите и как той, Вожда, кОпал дупки за хумана на 13 годишната си дъщеря щял да ни спасяава. Борисов прави следното. Изграждайки си образ на спасител , ако минем леко през тази криза (по волята Божия, а не заради неадкватните мерки на Буда), то той ще поемем всички лаври и ще се бие в гърдите какъв герой е. Ако обаче недай Боже стане тежко, то тогава Борисов ще прехвърли цялата вина на Щаба и Съвета! Както винаги го е правил, предава и продава всеки и всичко, за да спаси собствената си кожа. Тогава ще каже, „изпълявах нарежданията на Щаба“. Затова Борисов създаде и втори щаб, наречен съвет, в който включи и хора, критикуващи мерките на парвителството. „Дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо“, това го води, а не някаква грижа за гражданите и борбата с вируса. Точно тези хора ще бъдат обвинение от същият Борисов, ако кризата се задълбочи.
Това е лицемерието на Борисов, Горанов и останалите мафиоти, които са превзели държавата ни, Доказано неспособни да направят каквото и да е в плоза на обществото и гражданите! В момента най-голямата болка и грижа на Борисов е, че трябва да се харчат пари, които иначе биха откраднали. Те приемат тези пари за свои и затова той използва тази лексика „аз ви давам, аз раздавам, Горанов ми е касичаката“, според него нашите пари са негови. За мафията чуждите пари за нейни пари.
Разберете и запоменете едно нещо – мафията не може да ни спаси от нищо, мафията ограбва и убива! Ако искаме да спасим от кризата, от вируса и злото, което ни убива, първо трябва да отстраним мафията от властта. После следва всичко останало!
НЕЗАБАВАНА ОСТАВКА на правителството на мафията и сформиране на граждфанско-експоертно служебно парвителство, което да ни зиведе от кризата и да почнемд а си редим държавата. БОЕЦ водим тази битка.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел.

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафия и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА