Бойко, това дете не умря на тротоара, то бе убито! Защо сега не се възмущаваш?

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Преди няколко дни Борисов се жалеше, че децата и внуците му ревали, че пред къщата му има протестиращи. Много възмутен беше Буда, много гневен. А вчера разбрахме, че едно българско дете е починало от токов удар на тротоара стъпвайки върху капак на шахта. Не чухме мутрата да се възмушава. Не познаваме детето, но сме сигурни, че и неговите близки сега реват, но няма кой да ги чуе. Това не е нещастен случай, това дете е поредната жертва на мафията, на алчността, безхаберието и некадърността на управляващите!

Това е кочината на мафията, в която всички се давим ежедневно.

Виждаме как институциите се гърчат и си прехвърлят отговорността. Ама търговски обект било, ама общината отговаряла, ама някаква болница отговаряла, ама енергийното дружество отговаряло, ама нещо си… Докато всичко затихме и до следващият път. До следващата жертва. Помните ли онези 20 от Своге? А жената, която бе убита в тунела на Витиня? А десетките жертви на наводнения, защотото фирмите на Борисов и Пеевски откраднаха парите за речни диги и почистване на речните корита? А стотиците и холядите починали от вируса заради срахът на Борисов да затегне мерките през есента? Това са нашите близки, нашите деца, родители, роднини. Виновни няма, осъдени няма, справедливост няма, сверлина няма, живот няма.

ЗАЩО СЕГА НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАШ, МУТРО? Нима живота на нашите деца и близки не е важен? 

И сега виновни няма да има. Дори оставки няма да има. Виновни ще се окажем пак ние. Затова, че търпим  да ни управляват, крадат и убиват престъпници. Детето ще се окаже виновно. Задето се е родило и живее в държавата на мафията. И родителите му ще се окажат виновни, защото не са избагали, а са останали в България.

За всеки ден управление на мафията плащаме жестока цена, която се измерва не само в моткраднати милиради, но и в човешки животи. Борисов трябва да бъде свален незабавно от власт. БОЕЦ водим тази битка и освен за справедливост, тази битка вече е и за живот! Мълчанието и бездействието ни превръщат в съучастници. Изриване трябва, незабавно!

Мафията не спасява, мафията лъже, ограбва и убива.

Бог да прости жертвите на ГЕРБ и мафията!

Битката продължава!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 

 

Борисов – социопат, който живее в паралелна реалност и се дави в собствените си страхове и алчност!

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Борисов ще мине и през гробища, за да запази престъпната си власт! Страх го е мутрата, страх го е от протести и да не загуби властта и мазнинката, страх го е от възмездието  и затова е готов на всичко.

През последните дни, седмици и месеци Борисов на няколко пъти изпълзява от дупката си и бива посрещан от граждани и БОЕЦ със скандирания „оставка, мутро”, „съд и затвор за теб”, и по погледите му се разбира, че страхът е завладял душата му!  Настройва гражданите срещу лекарите, обвинява обществото, че не изпълнява мерките, все някой друг му е виновен за всичко. Не са виновни нито лекарите, нито гражданите. Кризата е предизвикана именно от Борисов заради неговите страхове, алчност и некадърност. Сега заради наближаващите избори ще дава и раздава на всеки и всичко, милиарди вече бяха раздадени! Ще се дигат и разхлабват мерки на фона на разрастваща се трета вълна! Ще погребваме десетки и стотици българи всеки ден заради страховете и алчността на Буда! Няма да му помогне. Все някога ще стигнем до него. Все някога поне един български гражданин-боец ще се изправи лице в лице с мутрата и ще го заплюе публично. Това е най-силният знак на презрение. Вчера във Варна Борисов бе отново посрещнат от гражданите и бойците подобаващо и погледа му бе същият, като на Тодор Живоов при неговот сваляне от власт – пълен със страх и нерзбиране. Борисов живее в свой собствен свят, като всеки диктатор, в който свят той е най висшето същество, а всички останали са длъжни да му бъдат благодарни и да му се подчиняват.

През пролетта на миналата година той разбра, че може да използва страховете на хората, за да дига рейтинга си и да се изживява, като спасител. Всички действия тогава бяха именно затова. Да помпат страхове у хората, да им внушат, че едва ли не са ги спасили от сигурна смърт и Буда да се прави на велик. И влязоха в капана на „лъжливото овчарче”. Ревяха за камиони с умрели, за градинки – гробища, за чували с трупове при 20 -30 заразени на ден. Къртеха пейките в градинките, за да не сядат хората на въздух, КПП-та около градове и паланки! Хората се свиваха в домовете си и не разбираха какво става и защо е нужно това, вместо да се вземат адекватни и щадящи икономиката, бизнеса, психиката и здравето на хората мерки, държавата бе превърната във филм на ужасите. Всеки ден по три брифинга, всеки ден облъчване, всеки ден страхове и ужаси. Само, за да може Борисов да се обяви за спасител! Тогава при няколко, или няколкодесетки болни на ден, спокойно РЗИ можеше да проследява всички контактни, да бъдат тествани и карантинирани и да се спират веригите на разпространение, без масовата истерия и престъпно внушаване на страхове. Вместо черни генерали, милиционери и мутри, трябваше да говорят лекари и специалисти.

След всичките лъжи тогава, сега реват, че никой не вярва на правителството. На лъжци, престъпници и некадърници никой не вярва.

Цяло лято Борисов и бандата му имаха единствената грижа и цел да запазят мафиотската си власт. Джипка ТВ и среднощни видеа от тайни дупки на премиера, който ревеше как едни граждани – гадове искат да му вземат властта. Никаква мисъл за подготовка на здравната система за втора вълна, за лекарите, сестрите и болниците. Важно бе полицията да е мобилизирана, да има спрейове с газ и да бие добре. И резултатите са видими. През есента управляващите изроди ни вкараха в най-черният сценарий на епидемията – тотално безконтролно разпространение с практически срината здравна система! Хиляди жертви. Жертви на вируса , но и на мафията! Буда панически хвърля милиони и милиарди от прозореца на джипката, но това е като да даваш бонбонки на умиращ, той все по-малко се радва. Що за изрод трябва да си, докато хората умират на стълбите пред болниците ти се да се хвалиш с магистрали и да ги обвиняваш, че са неблагодарни и не спазват мерките?

Борисов се държи, като невменяем, напълно неадекватен на ситуацията, но и неспособен да прави нещо друго, освен вече познатите циркаджийски номера и сърдитите пози. Докато статистиката отново сочи над сто смъртни случая на ден и над хиляда заразени, Борисов разпорежда на здравният министър разхлабване на мерките без никакви аргументи! Една година Борисов и бандата му не успяха да намерят работещ механизъм за подкрепа на бизнеса, хиляди бизнеси бяха унищожени. С право ресторантьори, бармани и сервитьори протестират! За Домусчиев и Пайнера имаше милиони, а за дребният и среден бизнес – лъжи, кредити и празни обещания!

Социопат, който живее в паралелна реалност. Борисов е рядко страхлив човек, страховете му са патологични до степен, че е способен на всякаква мерзост, за да сапси кожата и властта си. Сега осъзнава, че е изпуснал контрола върху пандемията. От друга страна го е страх от протести да задържи по строги мерки. Хаоса от действията на правителството задълбочава кризата. На този фон, БОЕЦ показахме, че примката, която му е надянал Путин за завършване на „Турски поток” не му позволява да затваря страната, за да не спре и работата по тръбата. Равносметката – милиарди в гушата на Путин и пълни морги за българите, които плащат сметката.

Лъжите и малоумията от пролетта на миналата година настроиха хората срещу твърдите мерки и вината за това е на управляващата ни мафия. За да се опита да спаси властта си на Борисов му трябват още две-три гробища хора, буквално хората трябва да бъдат смачкани от страх и отчаяние. И тогава ще излезе Вожда в цялото си величие и точно преди изборите ще обяви затягане на мерките, като „в името на народа ще поема всички рискове и негативи да ме плюят гадовете, но ще спася народа и страната…”. Все едно изнасилвач или убиец да закара жертвата си на лекар и да се изживява, като спасител. Целта е стотици хиляди българи да не излязат да гласуват, за да може твърди ядра на партиите на статуквото да спечелят изборите и ГЕРБ, ДПС, БСП и ОП  да продължават грабежа.

За всеки ден управление на мафията плащаме жестока цена, която се измерва не само в моткраднати милиради, но и в човешки животи. Борисов трябва да бъде свален незабавно от власт. БОЕЦ водим тази битка и освен за справедливост, тази битка вече е и за живот! Мълчанието и бездействието ни превръщат в съучастници. Изриване трябва, незабавно!

Мафията не спасява, мафията лъже, ограбва и убива.

Битката продължава!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА