Гешев, защо мълчиш? Пеевски ли ти е запушил устата?

Подкрепете и финансово БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Повечер от седмица след разкритията на Биволъ за 1.2 милиона  активи в офшорна сметка в Люксенбург на синът на конституционният съдия, Константин Пенчев, инситуциите мълчат, прокуратурата мълчи, премиера Борисов мъчли, Гешев мълчи, дори опозоцията мълчи, президента мълчи, всички медии подввластни на управляващите мълчат. Преди четири дни БОЕЦ внесохме официален  сигнал до Гешев и ВКП за случая, като изискваме страт на процедура по сваляне на имунитета на Пенчев и образуване на досъдебно производство срещу Константин Пенчев, за да бъде установен произхода на тези средства. Мълчанието продължава! 

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ , ако тази банкова сметка беше на  съдия Лозан Панов, или на човек от неговото семейство? Представяте ли си, ако беше на следовател  Бойко Атанасов, или на съдия Калин Калпакчиев, или на някой друг от независимите български магистрати, които не приемат властта на мафията? Какъв вой щеше да чува от сутрин довечер по всички свински „медии“!  Как Гешев щеше лично да дава по три пъти на ден брифинги и да громи корупцията!

Сега обаче мълчат! Защото засяга човек от Конституционният съд. Техен човек, защото там случайни няма. Това е от най-важните бухалки и органи на мафията и всички там се назначават след изрично договорка и одобрение на господарите – Доган, Пеевски, Борисов. Същият Конституционен съд, който спаси Пеевски и го остави в парламента, след като бе избран за шеф на ДАНС и сам напусна под натиска на гражданските протести! Закона е категоричен, само избраните за министри депутати  могат да се върнат в парламента, ако напуснат министерският пост. За Пеевски явно законите не важат и КС прилага специално законодателство. Затова и сега всички мълчат. Това е държавата на мафията. Това е кочината, в която са я превърнали. Това са зависимостите, чрез които мафията си осигурява безнаказаност за извършените престъпления. Случаващото се е ярко доказателство за мафиотско-корупционният модел на управление на държавата!

НЕЩО НЕЯСНО?

Цялото това блато трябва да бъде изринато! До последното боклуче, до последното корумпе и калинка! И да почнем да си редим държавата. БОЕЦ водим тази битка. 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА