Шофьора на Мето Илиенски е водач на листата на ГЕРБ в София област!

Подкрепете  БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

Бившия министър на вътрешните работи и бивш шофьор на Мето Илиенски, Младен Маринов е водач на листата на ГЕРБ в София Област. Нищо изненадващо! Бившият шофьор на царя и бивш пъдар на Тодор Жовков, Бойко Борисов е водач в Пловдив и София. Буда е ударил дъното. Поне от обявените към момента листи е видно, че в ГЕРБ кандидатите са дефицит. Застаряващи продажни  мутри, застаряващи продажни лелки,  застаряващи продажни калинки, ченгета, комунета,  една ПКП и един Любен Дилов-син. Син, син, колко да е син в листата на ГЕРБ – БКП?

Липсата на кадри е доказателство, че мишките усещат потъването на кораба. Борисов залага на каквото има и каквото му е останало. Преди години за участие в листите и за водаческо място кандидатите си плащаха огромни такси, а сега Борисов плаща, за да кандардиса хора за пълнеж. Битката ще е кървава. Само милионите, които раздава от прозореца на джипката няма да стигнат! Единственият шанс на Борисов е през контролираният вот – държавна и общинска администрация. От месец вече се събират списъци по места и на чиновниците им се каззва директно, че ако не осигурят 20 души по списък, то мясото им „изстива“. Винаги са го правили, ГЕРБ винаги са използвали администрацията по време на избори, но сега ситуацията е много по различна. Страх и паника тресат джипката и нейният шофьор. През следващият един месец Борисов ще активира всички слуги и мутренски бригади – НАП, прокуратура, МВР, ДАНС и тн. Е, зависи и какво ще каже Пеевски. Ако дебелия е „сложил хикса“ на мутрата, то колкото и да се пъне Борисов, той е пътник.

„Хубавото“ на предстоящите избори е, че ще пресеят ментетата и предателите. Много маски ще паднат.  Много помия ще се излее. Много лъжи и лъжци ще бъдат разобличени. И най-вероятно ще трябва да сваляме и следващите управляващи и да ходим пак на избори. Нищо лоше няма в това, напротив. Това е възможен сценарий, за да изринем кочината и да си подредим държавата!

Бъдете готови, гласувайте,  гражданизирайте се и повярвайте в собствените си сили, като граждани! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА