БОЕЦ предложи на ЦИК удължаване на изборния ден заради саботажите на ГЕРБ.

БОЕЦ, в качеството ни на официални наблюдатели на изборите за 46-ти парламент провеждащи се на 11.07.2021г. внесохме Предложение до ЦИК за удължаване на изборния ден с един час.

МВнР: Може да няма машинно гласуване в чужбина

Аргументите ни са следните:

В качеството ни на неправителствена организация с дейност в обществена полза, регистрирани в ЦИК, като официални наблюдатели на изборите провеждащи се на 11.07.2021г. ,БОЕЦ представяме за гласуване на Централната избирателна комисия предложение за удължаване на изборния ден с един час за територията на България.

       По информация на говорителя на ЦИК, към 10 часа на 11.07.2021г.  в  56 секции са установени проблеми с машините и се е преминало към гласуване с хартиени бюлетини. В следващите часове е имало и други подобни случаи – Добрич, Карнобат, Брусарци, Арчар, както и в Бургаски, Силистренски, Сливенски, Великотърновски,  Благоевградски , Кърджалийски, Видински избирателни райони, както и в 26-ти МИР София област.  

Прилагаме линк с подробна информция:                            

https://www.mediapool.bg/problemi-s-mashinite-na-mnogo-mesta-v-stranata-obnovena-news324039.html

    Според нас поне в част от случаите става дума за умишлен саботаж на машинното гласуване от хора свързани с бившите управляващи от ПП  ГЕРБ, за които съмнения сезираме ЦИК, пример – с. Арчар, област Видин, 5-ти МИР.

       БОЕЦ считаме, че при така създалите се ситуации и загубеното време, в което тези секции не са работили множество български граждани в страната са били лишени от възможност да гласуват в избраното от тях време и предлагаме на ЦИК да изпълни своите правомощия, като вземе решение за удължаване на изборния ден с един час с цел да се даде  възможност на всички български граждани да упражнят правото си на глас.

Дата: 11.07.2021г.

Видин                                  Георги Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Колкото и да се мъчи Борисов да опорочи, или саботира вота и оправдае своята загуба, то има начини да се противодейст3ва на манипулациите на мафията и опита им да лишат хората от правото им на свободно гласуване.

Битката продължава! Гласувайте!

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

– <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА