В четвъртък ще знаем имената на марионетките на мафията!

В четвъртък първа точка в дневния ред на ВСС е предложението за отстраняването на Гешев. БОЕЦ ще бъдем пред ВСС!
БОЕЦ запази всички дати за протести до края на годината пред ВСС! | България Обединена с Една ЦелБългария Обединена с Една Цел
Ако в този ден и следващите дни ВСС не приемат това решение, то техните действия ще са най-важното доказателство, че този ВСС трябва да си ходи незабавно. Чугунененото мнозинство на мафията във ВСС избра Гешев и това е позор и тежък грях спрямо българското общество. И ако към онзи момент са имали някакво обяснение (оправдание не могат да имат) защо го правят – Пеевски ги е натискал и заплашвал., Борисов ги е държал и контролирал и тн., то днес нямат никакво обаснение. Пеевски го няма, Борисов го няма, само тяхната съвест и решение са важни. Тези, които сега гласуват Гешев да запази поста си лично се ситуират , като негови съучастници и ще носят солидарна отговорност за извършените от него престъпления.
Ако това се случи, то цялата гражданска енергия трябва да бъде насочена към отстраняването на това зависимо и компрометирано мнозинство във ВСС. Веднага, на секундата. Техните имена трябва да бъдат публикувани и да останат в историята, като най презряните български магистрати продали душите си на мафията.
Важното в случая е да бъдат разобличени и най заблудените да разберат, че този ВСС трябва да си ходи. Ако отстранят Гешев трябва да го последват веднага, защото ще признаят грешката си, но поне ще запазят частица достойнство, ако им останало такова. Ако не го отстранят трябва незабавно да бъдат отстранени и завинаги ще останат опозорени.
В четвъртък, 09.00 пред ВСС. Помнете и не забравяйте. Битката продължава, тепърва ни чакат най-важните битки!

Битката продължава!

В понеделник в 19.00ч. се събираме на поредната Гражданска Панорама пред БНТ, а в 20.30ч. излизаме на предупредителна блокада на Орлов мост, за да напомним на всички политици, какво ги чака, ако не чуят гласът на гражданите и предадат нашите битки и цели. И да отбележим една година от блокадата на Моста!
А в четвъртък, от 09.00ч. ще бъдем пред ВСС! Тогава БОЕЦ ще внесем и подписката за отстраняването на Гешев!
Това е, продължаваме. Помнете и не забравяйте. Гешев, ВСС, Цацаров, Кошлуков, СЕМ… до последното корумпе, ченге, калинка и мутра.
Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

– <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА