Отстраняване на Гешев поиска БОЕЦ след внесен сигнал за нова информация, че е укрил ролята на Пеевски във фалита на КТБ!

ВАЖНО!
БОЕЦ поиска официално стартиране на конституционна процедура по отстраняването на Иван Гешев от неговия пост! Поводът е публикуваната от Фрогнюз информация за справка на ДАНС, в която се констатира, че Гешев, като водещ прокурор по делото КТБ, е укрил и игнорирал предоставената му информация от ДАНС за 18 фирми, свързани с Пеевски, които са получили необезпечени кредити от КТБ за стотици милиони. Гешев е прикрил ролята на Пеевски в източването и фалита на КТБ!


БОЕЦ сезирахме официално прокуратурата, ВСС, ИВСС и Министерството на правосъдието като внесохме сигнали до тези институции с конкретни искания за действия от тяхна страна!
Гешев трябва да бъде незабавно отстранен. Това е и тест за служебния кабинет и неговата воля за борба с корупцията и за промяна.
Битката продължава!

Прилагаме линк към публикацията на Фрогнюз:

https://frognews.bg/novini/samo-vav-frog-finansovoto-razuznavane-kam-dans-razoblichi-ivan-geshev-che-otkloniava-informatsiia-peevski-megadeloto-ktb-dokument.html

Прилагаме и част от сигнала на БОЕЦ до институциите:

Битката продължава!

В понеделник в 19.00ч. се събираме на поредната Гражданска Панорама пред БНТ, а в 20.30ч. излизаме на предупредителна блокада на Орлов мост, за да напомним на всички политици, какво ги чака, ако не чуят гласът на гражданите и предадат нашите битки и цели. И да отбележим една година от блокадата на Моста!
Това е, продължаваме. Помнете и не забравяйте. Гешев, ВСС, Цацаров, Кошлуков, СЕМ… до последното корумпе, ченге, калинка и мутра.
Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

– <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

Споделете и разпространете, Гешев трябва да бъде отстранен незабавно!
#БОЕЦ