БОЕЦ разпъна и Цацаров! ИВСС образува проверка и срещу главният прокурор!

СЛЕД ГЕШЕВ и Цацаров е поразен от сигналите на БОЕЦ!

Ситуацията е безпрецедентна! За първи път в новата история на България ИВСС образува едновременно проверки срещу главен прокурор и зам. главен прокурор на България! Принудихме ги! Преборихме се! Предвид тоталният контрол на мафията над институциите пробива е още по значим. Упоритост и последователност! ЗАТОВА ни пращат мутри! ЗАТОВА искат да ни смачкат! ЗАТОВА искат да ни унищожат! Защото БОЕЦ се превърна в реална заплаха за мафията и статуквото в България.

БРАВО на Биволъ! 

на 21.05.2019г. в разгара на #АпартаментГейт, сайта за разследваща журналистика Биволъ публикува материал за извършена от Цацаров симулативна сделка чрез кяото е придобил луксозна вила в летовището “Св. Константин” в Родопите над гр. Пещера срещу скромната сума от 30 000 евро. Подобна къща в района не може да се намери под 60-70 000 евро, показа проверка на Биволъ. Това е поредната сделка на симулативни цени на семейство Цацарови през годините. Парадоксът е, че главният прокурор трябва да проверява властимащите лица от скандала “Апартаментгейт”, които са извършвали масово такива симулативни сделки, чрез които е ощетен фиска и вероятно са изпрани доходи с неясен произход. Самият него обаче няма КОЙ да провери! Но  има бойци и биволи  и се налага и Цацаров да бъде проверяван!

 Цацаров придобил луксозна вила на половин цена

На следващият ден- 22.05.2019г. БОЕЦ внесохме сигнал до ИВСС за изнесените от биволите данни и изисквахме образуването на проверка и отстраняването на Цацаров поне до приключване на производството! 

Днес, 07.06.2019г. ИВСС ни уведоми, че е образувана проверка срещу Цацаров по сигнала на БОЕЦ, като позовавайки се на ЗСВ, Инспректората обявява, че  проверкате ще обхване само декларираното имущество на Цацаров придобито след 2016г. Именно в този период попада и прословутата вила разкрита от биволите!

БОЕЦ внесе сигнал до ИВСС срещу Сотир Цацаров за неговото отстраняване!

Трябва много ясно да кажем, че в държавата на мафията се образуват два вида проверки от институциите! Първите са по заповед на мафията срещу неудобните за нея хора, вторите са с цел изпиране на господарите! Припомняме, че БОЕЦ бяхме вносители и на сигнала срещу Цацаров във връзка с ЦУМгейт! Всички добре помним как завърши тази проверка и как Цацаров бе изпран в пералнята на ИВСС без накисване! Ситуацията сега обаче е по различна! Видимо мафията е в режим „всеки срещу всеки, само аз да оцелея“! Идва и краят на мандата на Цацаров! В същото време БОЕЦ набираме сила. Ситуацията наистина е различна!

Прилагаме отговора на ИВСС:

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ! Инспектората се опитват да избяга от своите задължения, като предварително намаляват обхвата на проверката и поставят ограничения в своите действия. Целта е да не достигнат до Истината! Само че чл.175д, ал1 от ЗСВ ясно описва правомощията на ИВСС! А именно:

Чл. 175д. (Нов – ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 01.01.2017 г.) (1) (Изм. – ДВ, бр. 7 от 2018 г.) В 6-месечен срок след изтичането на срока за подаване на декларацията Инспекторатът към Висшия съдебен съвет извършва проверка за достоверността на декларираните факти.
(2) За извършване на проверката Инспекторатът към Висшия съдебен съвет има право на пряк достъп до електронните бази данни и други информационни масиви, поддържани от държавните и общинските органи, органите на съдебната власт и други институции, пред които декларираните факти подлежат на вписване, обявяване или удостоверяване.
(3) Достъпът на Инспектората към Висшия съдебен съвет до информационните масиви и регистри на държавните и местните органи, с изключение на службите за сигурност, се извършва пряко по електронен път и е безплатен. Редът за предоставяне на информация от други органи, когато техническите изисквания не позволяват пряк достъп, се урежда със споразумение между главния инспектор и съответния орган.
(4) Инспекторатът към Висшия съдебен съвет може да изисква допълнителна информация от държавните органи, органите на местното самоуправление и местната администрация, органите на съдебната власт и от други институции, пред които декларираните факти подлежат на вписване, обявяване или удостоверяване.
(5) Органите и институциите по ал. 4 са длъжни в едномесечен срок от получаване на искането да предоставят необходимата информация.
(6) (Изм. – ДВ, бр. 49 от 2018 г.) Инспекторатът към Висшия съдебен съвет може да получава информация от информационните системи по чл. 56 и 56а от Закона за кредитните институции. Главният инспектор и инспекторите от Инспектората към Висшия съдебен съвет могат да искат разкриване на банкова тайна от районния съд, в чийто район е постоянният адрес на лицето, с изключение на случаите, когато е дадено съгласие по чл. 62, ал. 5, т. 1 от Закона за кредитните институции.
(7) Инспекторатът към Висшия съдебен съвет може да поиска и разкриване на застрахователна тайна, както и на данъчна и осигурителна информация.
ИВСС има право да поиска и да провери всичко, ако има воля и желание! Ввключително и да свали данъчната и осигурителна тайна и да изследва сделките за симулативност! И няма оправдание за половинчати изПирателни проверки!
Още нещо важно се съдържа в писмото на ИВСС! Те сами ни указват да подадем сигнал срещу Цацаров до Специализираната прокуратура! И ще го направим! ТРЕСЕ СЕ КОЧИНАТА и е въпрос на време цялата прогнила „конструкция“ да се срути! БОЕЦ отново ще изискваме от ИВСС процедура по отстраняване на Цацаров поне до приключване на проверката срещу него! Дори Пацо Терасата изелезе в „дълъг отпуск“!
Очакваме отговора на ИВСС и по внесният от БОЕЦ сигнал срещу „специализираният“ съдия Георги Ушев!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 

ЦИК обяви ВАС за лъжци заради Пеевски!

НЯМАМЕ ДЪРЖАВА! ИМАМЕ територия подвластна на мафията, а на мегдана на тази територия под сянката на чадъра разпънат от слугинските им институции, седят самите господари – Борисов и Пеевски! Слънцето обаче пече все по силно и господарите вече видимо се потят и оглеждат страхливо!

Абсурдите продължават!

Както добре помните преди изборите БОЕЦ внесохме сигнал в ЦИК за незаконната кандидатура на Делян Пеевски заради липсата на уседналост! Публикуваните от Биволъ полетни данни на Пеевски показаха, че от декември 2018г. той не се е връщал в България от Дубай. ЦИК отказа да образува проверка по сигнала на БОЕЦ и НИЕ ОБЖАЛВАХМЕ ОТКАЗА ИМ ПРЕД ВАС! Сигнала ни беше изпратен и до Министерски съвет, лично до премиера Бойко Борисов, защото именно изпълнителната власт носи отговорността за закоността на изборите! Борисов мълчи, като комунист на разпит, защото кара джипа по волята на Пеевски!

Със свое решение по дело 5002/2019г. ВАС обяви, че Делян Славчев Пеевски е законен кандидат за изборите за членове на ЕП през 2019г! След изборите обаче със свое решение 451 ЦИК заличи Пеевски от листите със задна дата и обяви, че такава кандидатура НЯМА!

СЕГА, на кой да вярваме, на Върховният административен съд ли, че Пеевски е кандидат и то законен, или на ЦИК, че Пеевски не е бил кандидат?!  

Към момента последната дума е на ЦИК, според които ВАС са лъжци и такава кандидатура НЕ Е ИМАЛО! ПЕЕВСКИ Е ПРОСТО ЕДИН КОРПУЛЕНТЕН ПРИЗРАК!

В началото на демокрацията скандирахме „ВРЕМЕТО Е НАШЕ“, а днес вече и времето е на Пеевски! Слугинските му институции могат да го телепортират напред и назад във времето, да го заличават от историята, или да му създават история! Господаря е над всичко!

Както вече обявихме по инициатива на  БОЕЦна 06.06.2019г. от името на Десислава Иванчева (като кандидат евродепутат) внесохме Жалба до Конституционният съд срещу незаконното решение на ЦИК! Ако съда се произнесе в подкрепа на нашата теза, то това означава, че ЦИК трябва да обявят Пеевски и Карадайъ за избрани, след което те трябва да напуснат заради несъвместимост  българският парламент без парво да се завърнат и едва тогава, ако желаят, могат да подадат Заявления за отказ пред Европейският парламент! Или простичко казано – Изхвърляме Пеевски и Карадайъ от Народното събрание на България!

БОЕЦ вече подготвяме и Жалба до Европейският съд по същият казус! Винаги водим битките си до край и караме мафията да се гърчи. И затова ни пращат мутри, и затова се опитват да ни смачкат, и затова ставеме все по силни и все повече граждани пробуждаме и подкрепата за каузата ни расте! Аа каузата ни е – да изринем мафията от властта и да върнем нормалността, законността и демокрацията в родината ни.

Продължаваме! ОЧАКВАЙТЕ още утре следващите действия на БОЕЦ! 

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ! Да спрем гаврата на мафията с българските избиратели!

  1. На 06.06.2019г. по инициатива на БОЕЦ бе внесена Конституционна жалба от името на Десислава Иванчева, брутално окована заедно с нейната съратничка Биляна Петрова при демонстративна акция на шпицкомандата на Цацаров, Гешев и Пламен Георгиев преди една година! Действията на прокуратурата и КПКОНПИ при задържането на двете жени и отношението към тях през следващите месеци нямаха нищо общо с правосъдието така, както и решенията на ЦИК да заличи Пеевски и Карадайъ от изборните списъци след изборите! Това е причината Иванчева  да се съгласи без колебание да подкрепи усилията на БОЕЦ в тази битка срещу показната гавра на мафията с българските избиратели! Многократно вече аргументирахме действията си и обяснихме правният абсурд на казуса. ПЕЕВСКИ И КАРАДАЙЪ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ УЧАСТИЕ В ИЗБОРИТЕ СЛЕД КАТО ИЗБОРИТЕ СА ПРОВЕДЕНИ! Целта е да бъдат заличени и да НЕ БЪДАТ ОБЯВЕНИ ЗА ИЗБРАНИ, каквито всъщност са! Защото, ако ЦИК обяви Пеевски и Карадайъ за избрани, те трябва да напуснат българският парламент заради несъвместимост по закон да заемат двата поста!

(Георги Георгиев от БОЕЦ и Десислава Иванчева след подписването на Конституционната жалба срещу решението на ЦИК за заличаване на Пеевски и Карадайъ)

ЗАКОННАТА ПРОЦЕДУРА Е СЛЕДНАТА:

ЦИК са длъжни да обявят списъка на избраните за евродепутати според изборните резултати и да им връчат удостоверенията. На тези от тях, които са и депутати в Българският парламент трябва да им бъдат прекратени правомощията в НС заради невъзможност по закон да съвместяват двете длъжности. Едва след това, в качеството си на избрани за евродепутати те могат да подадат Заявления до ЕП (единственият компетентен орган в случая) да бъдат освободени и едва след това ЦИК обявява следващите в съответната листа за членове на ЕП. След като бъдат освободени от ЕП нямат право да се върнат в Българският парламент. 

Вместо това Пеевски и Карадайъ демонстрират своята наглост и мафиотска власт над институциите и държавата и се гаврят с българските граждани и избиратели! ЧРЕЗ ДЕЙСТВИЯТА СИ ТЕ КАЗВАТ: Ние сме държавата, ние сме властта, ние сме закона, ние сме над закона, ние владеем и контролираме институциите и НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОГО СТЕ ИЗБРАЛИ , НИЕ РЕШАВАМЕ КОЙ ДА БЪДЕ ЕВРОДЕПУТАТ! И ЦИК послушно изпълнява волята на господарите!

Българското изборно законодателство не предвижда правомощия на  ЦИК да заличава избрани представители, нито да ги замества със следващите в листата.

ЦИК няма правомощия да подменя вота на българските избиратели, без значение желанието на вече избраните кандидати. Абсолютно недопустимо и в разрез с демократичните принципи и българското и европейското законодателство е ЦИК да издаде удостоверения на неизбрани кандидати по силата на тяхното желание и заради отказ на други да влязат в пълномощията си.

По същество, това представлява подмяна на вота на избирателите и брутално опорочаване на изборите, както и престъпление от общ характер, включително фалшифициране на изборен процес и резултати.

Според ИК и европейските директиви, избраните депутати в ЕП могат да депозират своите откази само пред съответната институция, за която са избрани, в случая – Европейския парламент, в определен срок. За да го направят обаче, избраните за членове на ЕП трябва да напуснат постовете си в националния парламент, поради несъвместимост на двете позиции.

Вместо това Пеевски и Карадайъ искат от ЦИК да ги заличи от списъка на кандидатите, като си оттеглят съгласието за участие в изборите и то след като изборите вече са проведени! Искат да се откажат от правото си да бъдат избрани, което съгласие сами са депозирали писмено пред ЦИК след като вече са избрани. Искат да се откажат от ПРАВО, КОЕТО ВЕЧЕ СА КОНСУМИРАЛИ!

БОЕЦ подготвихме Конституционна жалба и след като Десислава Иванчева реагира първа и пое риска да се включи в тази битка, днес внесохме Жалбата до всички органи по чл. 150, ал. 1 от Конституцията на Република България – ВАС, ВКС, ПАРЛАМЕНТ, МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, ПРЕЗИДЕНТ И ГЛАВЕН ПРОКУРОР! 

СРОКА ЗА СЕЗИРАНЕ НА КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ЗА ТЕЗИ НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ НА ЦИК Е ДО 18.00Ч. НА 07.06.2019г. – петък! Право да внесат жалба до КС имат всички кандидати и председатели на инициативни комитети участвали в изборите за членове на ЕП проведени на 26.05.2019г.

БОЕЦ се обръщаме с призив за подкрепа и присъединяване към нашите   усилия! Обръщаме се към партиите и кандидатите, които участваха в тези избори и прокламираха себе си, като извънсистемни, като алтернатива на мафиотската власт на Буда, Пеевски и Цацаров, като ценящи законността и правото, като имащи кураж да се борят срещу мафията и нейните грабежи и беззакония, да внесат и те Конституционни жалби по същият казус и да помогнат  Истината и справедливостта на възтържествуват! И да отстраним Пеевски и Карадайъ от Българският парламент! Това ще е ценна победа на гражданите срещу мафията!

БОЕЦ сме готови да предоставим текста на изработената от нас Жалба на всеки, който се реши на това действие. Достатъчно е да смени само имената си и личните данни и да я входи до изредените по-горе институции, или поне в някои от тях! Надяваме се и вярваме, че няма да бъдем сами, че жаждата за справедливост е по-силна от страха! От днес започваме съставянето на Жалба до Европейският съд. Продължаваме!

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА