Браво на КПКОНПИ – пералнята на мафията!

БРАВО!
Браво на КПКОНПИ! Една година  БОЕЦ обясняваме, че това е структура създадена от мафията, за да обслужва и защитава нейните интереси и все се намираха неразбрали. След като изпраха Цветанов, Цачева, Рашидов и останалите апартаментаджии, ТЕ сами свършиха нашата работа. Сами си татуираха на челата и на табелата пред входа „ПЕРАЛНЯТА НА МАФИЯТА“. Сами се изплюха срещу вентилатора по заповед на господарите си и дори не се избърсаха.

(Пацо Терасата и Тони Балкони – ръководители на КПКОНПИ и главни перачи на мафията)

БРАВО и на прокуратурата. Вече не са сами в кочината на мафията. Вече си имат и Конпири, които да вършат черната работа, да изпират боклуците. Така прокуратурата освободи ресурс за по-престижна дейност, като да фабрикува фалшиви сигнал срещу биволите и БОЕЦ пак по заповед на същите господари.
(Цацаров – главен прокурор и главен бригадир на мафията)

БРАВО и на управляващите! Вече не са просто престъпници. Вече са изпрани престъпници. Прането на пари е една от най-важните и присъщи дейности на мафията, но в България този „бизнес“ достигна до нови висини – пране на корумпирани политици и магистрати. Влизаш свиня, излизаш бяла… свиня. 

(Бойко Борисов – Буда – главен мутрак на мафията)
БРАВО и на Цветанов! След десетки дела, по които България бе осъдена заради него, сега вече ТОЙ може да осъди България за незаслужената оставка. Право си го каза човека „Няма кой да ме накаже“! 

(Цветан Цветанов – мръсното пране на мафията изпрано от КПКОНПИ)


САМО ЧЕ НИЕ ГИ НАКАЗАХМЕ!
БОЕЦ, Биволъ, АКФ, Свободна Европа, Фрогнюз и още няколко медии разобличихме боклуците и техните слугински институции! Цветанов вече е на политическото бунище, Цачева също, Порожанов също и още една дузина наглеци! Може да се возят в асаньорите си, но вече сами ще си плащат сметките. Всички сигнали срещу тях бяха внесени от БОЕЦ. И плащаме цената за нашата дързост и последователност. Сигнала до ДНСК за незаконното барбекю на Пацо Терасата също е на БОЕЦ. Това са шамари, с които им свалихме маските. Шамари с техните бухалки по техните глави. Шамари с които извадихме Истината на показ и дори най-заблудените и заспалите разбрахме, че прокуратура нямаме, че антикорупционен орган нямаме, че правосъдие нямаме, че политици нямаме. ИМАМЕ шайка самозабравили се мутри, ченгета и корумпета, които са си създали мутренски бригади за мачкане на непримиримите и изпиране на удобните.
И да знаете. Всяко оправдателно решение на прокуратурата и КПКОНПИ е присъда! И всяко обвинение срещу непримиримите е награда за гражданска доблест!
Просто им обърнахме файловете.


БОЕЦ продължаваме. Изграждаме комитети из цялата страна, акции, сигнали, протести и бой до дупка. Гражданите сме по силни от мафията. Дори мафията вече осъзна това и ударите срещу нас са най-силното доказателство. 
БРАВО на бойците и биволите!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА