БОЕЦ иска касиране на изборните резултати на ДПС пред Конституционният съд!

Преди дни по инициатива на БОЕЦ внесохме от името на Десислава Иванчева, Конституционна жалба срещу решението на ЦИК да заличи Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ от изборните листи СЛЕД провеждането на изборите  и да обяви за избрани на техните места лица, които никой не е избирал за нищо! Това е демонстративна гавра на от страна на Пеевски с българските избиратели. Целта е да запази мястото си в българският парламент! Защото, ако ЦИК го обяви за избран, той трябва да напусне депутатското си място в Народното събрание по несъвместимост и чак след това има право да се откаже и от депутатското си място в ЕП без право да се връща в парламента на България!

БОЕЦ подготвяме и ще внесем Допълнение към Жалбата, като ще изискваме от Конституционният съд, ако уважи решението на ЦИК за заличаването на Пеевски и Карадайъ от участие в изборите (каквото заявление са подали и ЦИК е уважил и то след провеждане на изборите) то да бъдат заличени и гласовете дадени за двамата с преференции! Никой не може да докаже, че избирателите гласували персонално за тях биха дали гласи за ДПС, ако те не са участвали в изборите, като кандидати! Това са повече от 18 000 гласа, които автоматично ще доведат до загубата на един мандат за ДПС!   

Така поставяме мафията  без полезен ход и каквото и да реши Конституционният съд, удара срещу мафията ще е тежък! Или КС ще уважи жалбата ни и Пеевски и Карадайъ изхвърчат от българският парламент, или ще уважи решенията на ЦИК и ДПС губи един мандат! Благодарим за съдействието на колегите от Инициатива „Правосъдие за всеки“ за съдействието по юридическата обосновка на Допълнението!

Пеевски и Карадайъ демонстрират своята наглост и мафиотска власт над институциите и държавата и се гаврят с българските граждани и избиратели! ЧРЕЗ ДЕЙСТВИЯТА СИ ТЕ КАЗВАТ: Ние сме държавата, ние сме властта, ние сме закона, ние сме над закона, ние владеем и контролираме институциите и НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОГО СТЕ ИЗБРАЛИ , НИЕ РЕШАВАМЕ КОЙ ДА БЪДЕ ЕВРОДЕПУТАТ! И ЦИК послушно изпълнява волята на господарите!

Българското изборно законодателство не предвижда правомощия на  ЦИК да заличава избрани представители, нито да ги замества със следващите в листата.

ЦИК няма правомощия да подменя вота на българските избиратели, без значение желанието на вече избраните кандидати. Абсолютно недопустимо и в разрез с демократичните принципи и българското и европейското законодателство е ЦИК да издаде удостоверения на неизбрани кандидати по силата на тяхното желание и заради отказ на други да влязат в пълномощията си. А ако съда уважи решението на ЦИК и волята на Пеевски ( КС е правил това преди) то всички гласове дадени с преференции трябва да бъдат заличени, след като и кандидата е заличен и ДПС трябва да загуби един мандат!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ!

Очаквайте и следващите акции и протести на БОЕЦ! По наши сигнали (след разследвания на Биволъ) вече са образувани проверки срещу Сотир Цацаров, Иван Гешев, Пламен Георгиев, Антон Салвчев, Бойко Борисов и Красимир Каракачанов, Порожанов и Цветанов! Което, като ситуация няма аналог в историята на България през последните десетилетия! БОЕЦ събираме непримиримите и след сигналите и ударите, които нанасяме на мафията на Борисов, Пеевски и Цацров, следва излизане на площадите и изриване на злото! Знаем точно какво искаме, какво правим и как да го направим! БОЕЦ се превърна в знаме на гражданската съпротива срещу мафията и репресиите и ударите срещу нас само доказват, че сме на прав път! И ще извървим този път до край! До техният край! 

 

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията!

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина.

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА