БОЕЦ осъди НАП! НАП образува ревизия на БОЕЦ! СТАБИЛНОСТ!

БОЕЦ ОСЪДИ НАП!
Осъдихме ги да ни предоставят информация за несъбраният корпоративен данък! Осъдихме ги на всички инстанции. Осъдихме ги и да ни предоставят имената на фирмите източили 16-те МИЛИАРДА ДДС!
НАП ОБРАЗУВА РЕВИЗИЯ НА БОЕЦ!
Искат от нас имената на нашите дарители. Искат да ни смачкат заради дързостта да ги разобличим, като поредната бухалка и хранилка на управляващата ни мафия.
БОЕЦ ВНЕСЕ СИГНАЛИ срещу галвният прокурор Цацаров и неговият заместник Гешев! ИВСС образува проверки по нашите сигнали! Удряме свинете с техните бухалки по техните глави.
ПРОКУРАТУРАТА ОБРАЗУВА ПРОВЕРКА НА БОЕЦ!
По разпореждане на Цацаров и Гешев цял екип на ГДБОП бе командирован във Видин да разпитва членовете на УС на БОЕЦ! Има образувани две досъдебни производства срещу нас и няколко проверки. Свинете отвърщат на удара.
МАФИЯТА Е СВИКНАЛА да мачка, изнудва, рекетира, заплашва, купува и контролира всичко и всички. В случая обаче ТЕ се оказват под прицела на БОЕЦ и обърнахме тренда. НИЕ ги накарахме да се гърчат, да подават оставки, да се обясняват и мобилизират ресурс, за да изперат господарите си. Гласът ни се чува вече дори в Брюксел. Никога не са се сблъсквали с подобна организация на граждани-бойци, които не се страхуват от мафията, не се отказват, не правят компромиси и си водят битките до край. И дебелите не знаят как да реагират. Активират мутренският си арсенал и слугинските си институции, за да ни унищожат, като така наливат още повече вода в нашата мелница. След всеки удар срещу нас, обществото разбира, че ние сме заплаха за мафията и подкрепата за БОЕЦ се увеличава.
Давате ли си сметка колко са тъпи и уплашени, след като си мислят, че с ревизии, дела, заплахи, запори и репресии ще могат да ни спрат. В тъпотата си стигнаха до там да изфабрикуват фалшиви сигнали срещу Биволъ и БОЕЦ! Ако това работеше, то през всичките години от както БОЕЦ действа, до сега да е проработило. Но мутрите и ченгетата това знаят, това правят – репресии, заливане с помия, мачкане и физическо унищожаване. Способни са дори на убийства. Защото тяхната власт се крепи на страха на народа. БОЕЦ обаче показахме, че гражданите сме по силни от мафията и сега страха е в сърцата на мафиотите!


Представятели ли си, колко го е страх Борисов, или Пеевски, за да се обади на Цацаров и да му нареди да образува проверка срещу нас и да разпореди на НАП ревизия на БОЕЦ? Представятели си колко са безпомощни и елементарни? Представяте ли си какво ще се случи, ако излезем 10 000 граждани-бойци пред Министерски съвет и съдебната палата? СКОРО!
А сега си представете, че имаме независими и нормално функциониращи НАП и прокуратура и те се обърнат срещу Буда, Пеевски и бандата им? Да разровят сметките, офшорките, далаверите и схемите им! ОТ ТОВА СЕ СТРАХУВАТ ДЕБЕЛИТЕ! Стискат престъпната си власт, за да могат да продължат грабежа, да си осигуряват безанаказаност чрез подчинените им институции и власти и да мачкат непримиримите. Стискат властта, защото знаят, че загубят ли я, ще трябва да плащат. Затворите ще отеснеят.
БОЕЦ водим тази битка и няма какво и как да ни спрат. И ставаме все повече!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Ще стигнем до всеки град и всяка община.
Давайте още ревизии и дела и помия, тези са ни малко, не ни подценявайте! Вие не сте мафия, а жалки страхливци и алчни тъпи мутри! По силни сме от вас.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрепете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА