Цветанов е взимал социални помощи за безработица през 2013. и 2012г.! (документи)

https://bivol.bg/tsvetanov-konpi-1.html?fbclid=IwAR3mJkUAyKY-Z_gkKTLhb9bm3KKStc1x3KJtuImmNOe8dNV4HYc_JwlRelE

Тези разкрития се случиха на фона на разразилият се скандал #АпартаменГейт , в който Цветанов е „главен герой“ и заради който беше изхвърлен от парламента! Помните разкритията на АКФ и „Свободна Евроипа“. БОЕЦ внесохме сигнал срещу Цветан Цветанов в резултат на което той напусна парламента. Преди няколко месеца прокуратурата изпра Цветанов и му издаде индулгенция от името на Пеевски за ново участие в политиката!

Тогава от ефира на националната телевизия Цветанов заяви „НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ“. И сега разбираме защо! Защото мафията е превзела цялата държава и всички власти са подчинение на шепа самозабравили се ченгета, мутри и мафиоти. Документите на КОНПИ разкриват как институциите прикриват престъпленията на управляващите! След разкритията на СВОБОДНА ЕВРОПА и Антикорупционният фонд за #АпартаментГейт, БОЕЦ внесохме сигнали до КПКОНПИ и прокуратурата. Още тогава казахме, че не очакваме институциите да се задействат реално, много пъти сме виждали как се имитира дейност и накрая обявяват „господаря“ за най-чистият в държавата. Този път има доказателство, че Цветанов, който предложи Пламен Георгиев за шеф на КПКОНПИ е контролирал комисията и нейният шеф. Всичко това с благословията и пред погледа на Бойко Борисов.

ГЕРБ освободи Цветан Цветанов от всички ръководни постове:: Investor.bg

Биволъ са приложили и статистически и счетоводен Модел, от който всеки може да види по месеци и години какъв е укритият доход на Цветанов. Общо над половин милион лева!

НА ТОЗИ ФОН в документите на КОНПИ е посочено, че за 2012г и 2013г. Цветан Цветанов е получил обезщетение за безработица в размер на 1490  лева!

Цветанов с шестте апартамента, Цветанов, който през този период беше минстър и се возеше в бронирана лимузина с охрана на НСО е взел и пари от НОИ! Колко трябва си алчен и безочлив, за да го направиш?! Дори не можем да си представим извратеният мозък на тези хора. Като паразити, които изпиват кръвта и ресурса на държавата и в същото време тровят организма от който се хранят! Народа за тях е просто стадо за доене, стригане и дране! И този днес се нарича „републиканец“ и прави заявка отново за участие в политиката. Това е дефиницията на наглост!

Утре – петък, 02.10.2020г. БОЕЦ ще бъдем пред БНТ, за да поставим темите, които няма да чуете в ‘обществената телевизия“!

 #ИмаКойДаВиНакаже

Управляват ни най-наглите и алчни престъпници, които историята ни познава! БОЕЦ не искаме извинения, искаме отстраняване от властта, съд и затвор за националните предатели ограбващи и съсипващи държавата ни! И няма да спрем докато не го постигнем. 

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата четворна  цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров. 

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА