Идват избори, Пеевски може и да се покаже!

4 години Пеевски взима заплата, като депутат за ЕДИН работен ден. Вие плащате, а ПКП на Борисов му извинява отсъствията и му начислява заплатата. Това е положението – ГЕРБ + ДПС = Вечна любов. Плащате му заплата, плащате му и транспорта и охраната дори! Само за последният мандат Пеевски е прибрал от парламента със съдействието на Караянчева от ГЕРБ над четвърт милион лева, като народен представител! Това го прави най-скъпоплатения в цялата държава – 250 000лв за един работен работен ден! А иначе с нашите пари се прави на дарител. 

Освен за много други неща, като Къщата в Барселона, пачките и кюлчетата в спалнята на Борисов, милиардите закопани в Турски поток и тн. питайте кандидатите за народни представители и за това – ще поемат ли предизборен ангажимент да инициират закон АнтиПеевски за подобни паразити и търтеи, които да бъдат отстранявани автоматично от Парламента, ако имат повече от 3 дни отсъствие в годината от работа без извинение. Пращайте отговорите на страницата на БОЕЦ, ние ще ги публикуваме. . Да видим кои от кандидатите ще имат куража дори да споменат името на Пеевски.

Да видим!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА