БОЕЦ призова Президента да свика Парламента заради секциите в чужбина.

Подкрепете  БОЕЦ в справедливите ни битки –<<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ изпрати официален документ – призив до Президента Румен Радев, с който го призоваваме да се възползва от своето правомощие по Конституция (чл. 78 ал 3 )  и да свика Народното събрание, за да се отмени забраната за създаване на повече от 35 изборни секции в държавите извън ЕС. Тази забрана лишава стотици хиляди българи от цял свят от конституционно гарантираното им право да гласуват. Считаме, че с това и подобни решения (отказ да се приеме електронно – дистанционно гласуване)  управляващата ни мафия умишлено лишава от изборни права българите в чужбина, защото се страхува от тях. Защото в мнозинството си това са независими хора, които не могат да бъдат контролирани, сплашени, или манипулирани. Огтромна част от тях традиционно не гласува за партиите на статуквото – ГЕРБ. ДПС, БСП, „патриоти“ и тн. И затова статуквото ги наказва и изолира от изборите.

Румен Радев: Максим Минчев беше ерудит и професионалист с широк кръгозор | Новини Пловдив

Прилагаме пълният текст на документа:

ДО : Румен Радев – Президент на Република България

П Р И З И В

от  ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4, вход З ап. 157, тел. 0899 59 13 99

Г-н Президент,
Сдружение БОЕЦ се обръщаме към Вас с настоящия призив да използвате правомощието, което Конституцията на Република България Ви дава за свикване на извънредно заседание на Народното събрание по Ваше искане с цел премахването на ограничението в Изборния кодекс, възпрепятстващо откриването на повече от 35 секции в държави извън Европейския съюз. Чрез наложеното ограничение за разкриване на изборни секции в чужбина управляващото ни партийно-мафиотско статукво представено в момента от правителството на Бойко Борисов ограничава и фактически лишава от избирателни права огромен брой български граждани, които живеят в страни извън ЕС. Това са равноправни и независими българи, чиято независимост представлява заплаха за статуквото и именно това е причината техните права да бъдат потъпкани.

За предстоящите парламентарни избори, към момента само във Великобритания засегнатите секции са над 50, което означава, че хиляди български граждани ще бъдат лишени от правото си да участват в изборния процес, въпреки рекордната активност на сънародниците ни извън България и заявената готовност на стотици доброволци, ангажирани с организацията на изборните секции в чужбина.

Конституцията на Република България позволява свикването на извънредно заседание на Народното събрание и както ние от сдружение БОЕЦ, така и всички останали български граждани, милеещи и работещи за идеала за свята и чиста република, очакваме от Вас да потвърдите чрез реално действие заявката ви за борба със статуквото и да упражните своето правомощие, което чл.78  ал. 3 от Конституцията Ви дава, за да бъде свикан Парламента и  поставен спешно и разрешен навреме въпросът за ограничението, засягащо българите, гласуващи в държавите извън Европейския съюз.

Изискваме да получим  входящ номер и навременен отговор по същество на настоящия документ – призив..
Сдружение БОЕЦ

18.03.2021г.     Георги Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ“                                                        Николай Филипов – член на ГД „БОЕЦ”Битката продължава!

И след тези избори вероятно ще трябва да сваляме и следващите. Гответе се за серия от избори, докато изринем кочината и си подредим държавата.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА