БОЕЦ даде ЦИК на съд заради отказа им да санкционират Борисов.

Подкрепете  БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ внесохме жалба  във Върховния административен съд  (вх. № 3549/12.03.2021г.) срещу мълчаливия отказ на ЦИК да разгледа сигнала ни и да санкционира Бойко Борисов, Томислав Дончев и Николай Нанков за изборни нарушения.

Бойко Борисов яхва джипката и идва в Бургас, открива обхода на Поморие

На 07.03. БОЕЦ сезирахме Централната избирателна комисия за системни нарушения на ИК от Борисов, Дончев и Нанков. В качеството им държавни служители те използват държавен транспорт и ресурси, за да провеждат незаконна предизборна агитация в нарушение на чл. 182 ал. 3 и чл. 181 на ИК. Всички ежедневно сме свидетели на наглостта на Борисов и съучастниците му, които с държавната джипка и охрана обикалят села и паланки и си правят на наш гръб предизборната кампания.

БОЕЦ внесе сигнал в ЦИК срещу Бойко Борисов за незаконна предизборна агитация и нарушения на ИК. Борисов да слезе от държавната джипка! (документи)

БОЕЦ имаме опит в подобни битки, през 2019г. заведохме серия от сигнали и дела във ВАС и ЦИК срещу участието на Пеевски в евроизборите. И тогава и сега ЦИК се държат, като Гешев, прокуратурата, ВСС и всички подобни слугински институции-бухалки назначени, за да пазят господарите си и да наказват неудобните.

Нарушаването на ИК е възможно най-дребното прегрешение на Борисов и бандата му, тези трябва да бъдат съдени и осъдени за далеч по тежки престъпления и грабежа на народ и държава. Важно е обаче да реагираме на всяка свинщина на нашите управляващи и да свалим Буда от държавната джипка. Да свиква.

Адвокат Камен Добрев от БОЕЦ е в готовност да се яви по делото срещу ЦИК, а срока на ВАС за насрочване е тридневен.

Бой до дупка!

Битката продължава! И след тези избори вероятно ще трябва да сваляме и следващите. Гответе се за серия от избори, докато изринем кочината и си подредим държавата.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА