Не избори, а съд и затвор за вас! Борисов, ще отговаряш за всичко.

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click
ИЗРОДИ! СРАМ НИ Е от вашето безсрамие!
За втори път първи! И за пореден път последни! Първи по смъртност и заболеваемост! Последни по ваксинация. Първи по смърт в Европа. През ноември поставихме този рекорд, сега за втори път! Бойко Борисов е единственият, който е способен на такава мерзост, два пъти да ни направи първенци по смъртност.
Буда, да те питаме!
Колко ни е рейтинга по Мудис и Фич? А? Нещо не те чуваме да се хвалиш, МУТРО! Защото „Джонс Хопкинс“ ни дават първо място по… смъртност. Хората, които сега умират не са жертви на вируса, те са твои жервти, МУТРО. За тяхната смърт ти носиш отговорност, ти ги уби, МУТРО. И ще плащаш за всичко, МУТРО. Не чуваме да се хвалиш, колко хубаво се умира в България, МУТРО! Не чувам да се пънеш на някой селски път, какъв велик спасител си, МУТРО! Не чувам и „дарителя“ корпулентен, и той се скри нещо.
Що за изрод безсрамен трябва да си, да докараш една държава и народ до отчаяние, разруха и смърт и пак да искаш да „управляваш“, да лъжеш, грабиш и убиваш!
Отстраняване от властта, съд и затвор за Борисов, Пеевски, Гешев, Доган и бандата им! БОЕЦ водим тази битка. А една от задачите ни е да събудим заспалите и да дадем кураж на обезверените.

И след тези избори вероятно ще трябва да сваляме и следващите. Гответе се за серия от избори, докато изринем кочината и си подредим държавата.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и  за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

<<< PAYPAL >>> link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА