Протестирахме и ще протестираме. Питахме и ще питаме. Разкривахме далавери и ще разкриваме…

Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click

БОЕЦ е активна гражданска организация от 8 години. 8 години, през които са подадени стотици сигнали, заведени са десетки дела, проведени са множество акции, протести, блокади. Активната ни гражданска позиция ни е донесла много негативи и удари, но и прекрасни запознанства със стойности хора, показали ясно и категорично желание и воля да се борят с мафията и всички нейни проводници.

Част от тези хора сега виждаме в Парламента, в СОС, а друга част останаха активни на гражданския фронт. Една година след големите протести и едномесечната блокада на Орлов мост вече имаме резултат: ГЕРБ повече не са на власт. Имаме и предложен Кабинет от спечелила изборите „протестна партия“. Имаме кандидати за министри, за чието съществуване научихме едва преди дни. Тези хора не ги познаваме, никога не сме ги срещали на площадите, не сме чули тяхната политическа или гражданска позиция за Гешев, Пеевски, Кошлуков, Цацаров. Четем публикации на бъдещия министър на правосъдието във Фейсбук – нито дума по актуални съдебни тема, единствено просташки обиди и нападки. Хора, избрани на „кастинг за политици“ (интервю за работа ли всъщност е това?!), предполага да имат и пряк ръководител, да следват фирмени интереси и стратегии. Това ли е разбирането им за политика…поредна професия с добра заплата и придобивки, а не призвание? Това ли са хората, които ще се изправят в директен сблъсък с мафията? Това ли са хората, които ще са устойчиви на зависимости и ще са готови да се борят за връщане към нормалността на правовата държава?

БОЕЦ продължаваме да следваме позицията си за създаване и укрепване на активно гражданско общество, непримиримо към неправдите, подмените, беззаконието и аморалността в политиката. Налагаме модел на граждански контрол, който да гарантира, че целите и интересите на гражданите ще бъдат отстоявани в парламента и институциите.

Мафията не е отстранена, тя е още във властта, като злокачествен тумор обхванал всички власти. Гешев е на своят пост, Цацаров също, Кошлуков също, хилядите герберски, депесарски  и бесепарски калинки и корумпета инсталирани на всички нива в държавната администрация също. Пеевски и Доган продължават да са недосегаеми, а сараите на Росенец стоят, като паметник на мафиотския режим.

Протестирахме и ще протестираме. Питахме и ще питаме. Разкривахме далавери и ще разкриваме. Реагирахме срещу всяка неправда и ще реагираме. Понесохме тежки удари и сме готови за още, всяка репресия само ни амбицира още повече.  Продължаваме битката на  гражданите за свобода и справедливост. И срещу мафията превзела държавата ни!

По текст на Анна Бекчиева от софийския комитет на БОЕЦ

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

– <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА