ВАС образува дело по жалбата на БОЕЦ срещу ВСС за Гешев.

На  02.08.2021г.  внесохме Жалба до ВАС, подготвена от юридическия екип на БОЕЦ, и представена от боеца адвокат Пламен Кирилов срещу решението на ВСС да остави без разглеждане предложението на Янаки Стоилов за отстраняването на Гешев, като недопустимо.

Тук може да видите видео от внасянето на жалбата във ВАС.

https://www.facebook.com/gdboec/videos/1183805038752173

На 22.07.21г. БОЕЦ организирахме протест пред ВСС по време на разглеждането на предложението на министър Стоилов за отстраняването на Гешев. Станахме свидетели на един от най-срамните моменти в съдебната ни история. Чугуненото мнозинство на мафията изпълни задачата си, защити Гешев и публично потъпка закона. Поредното доказателство, че този състав на ВСС трябва да си ходи заедно с Гешев. Безпринципните „дебати“ нямаха нищо общо с правото, а единствено целяха да отхвърлят демонстративно предложението на Стоилов и да не се допусне разглеждане по същество. Доводите на Атанаска Дишева и Лозан Панов в подкрепа на позицията за допустимост на предложението  останаха нечути от мнозинството на статуквото. Статута на Гешев, като недосегаем остана непроменен. Мафията защити своята инвестиция.

От сайта на ВАС разбираме, че по нашата жалба е образувано адм. дело с №10956/21 по което съда изисква от ВСС протокола и решението от 22.07.21г. за комплектоване на преписката. Предстои произнасяне първо по допустимостта и се надяваме този път ВАС да се съобрази с нашите аргументи. 

Няма налично описание.

Тук може да се запознаете и с текста на жалбата:

БОЕЦ внесе жалба до ВАС срещу решението на ВСС за Гешев! (документи)

Битката продължава!

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

– <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА