МРРБ са платили 144 000лв на Канал 3 за медийна реклама в разгара на кризата! (документи)

През 2020г. г. Регионалното министерство е сключило два анекса към договори с „Елит медия груп“ – Канал 3 на обща стойност 144 000 лв. за реклама на ОП „Региони в растеж“. От документите, с които БОЕЦ разполагаме е видно, че договорите са частично изпълнени, което налага тяхното удължаване с допълнителни анекси.

Борисов е дал заповедта за вчерашните сблъсъци! Агитки на ЦСКА са взели 300 000 лева за да атакуват полицаите - Dailystandart

Дарители…

Оправданието за неизпълнението им е ковид кризата!

Точно в разгара на епидемията МРРБ сключва договори и анекси към тях за 144 000 лв за медийна реклама към една медия, която публично е свързана с Пеевски, който по това време се правеше на „дарител“. Хиляди фирми, бизнеси и работници чакаха с месеци парите си по програмите за подкрепа на бизнеса по време на първите вълни на ковид кризата. Парите за лекари, медици и други държавни служители на първа линия бяха лимитирани и не всички ги получаваха, в същото време Борисов раздаваше милиони от джипката, а министерства и държавни структури са превеждали стотици хиляди , вероятно сумарно милиони за „реклама“ към определени медии. Същите медии, които заливаха с помия протестиращите и се бяха превърнали в антураж и обслужващ персонал на Борисов и джипката му.

 

Тук може да се запознаете със съдържанието на договорите;

Договор 1

ЗДОИ МС МРРБ 2

Договор 2

ЗДОИ МС МРРБ 3

Анекс 1 – 30.06.2020г.

ЗДОИ МС МРРБ 8

Анекс 2 – 30.12.2020г.

ЗДОИ МС МРРБ 6

Документите са получени от БОЕЦ по Закона за достъп до обществена информация. Изисквахме от всички държавни структури сключените с определени медии договори. Предстои да огласим онформацията, която продължаваме да получаваме и обработваме. В аванс – Спортния тотализатор има сключени медийни договори с ПИК и БЛИЦ… Майката на Делян Пеевски, Ирена Кръстева е бивш шеф на ТОТО-то. Там явно още витае корпулентното присъствие, а въпросните „медии“ са на особена почит. Кракачанов също има какво да обяснява по темата. И още, и още. Ще публикуваме всичко. 

Става дума за публични средства, за нашите пари. С които властимащите си плащат за комфорт, плащат за медийно омаскаряване на неудобните, плащат на медийни бухалки, плащат с нашите пари!

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА