Борисов е гледал записите с битите младежи още на следващия ден.

Помните ли ЯневаГейт?

Уверявам ви,  Борисов е гледал записите с битите младежи още на следващия ден. Помните ли разказа, как Борисов гледа с охраната от НСО записи на креватните си изпълнения и се забавлява? По същия начин е гледал и се е забавлявал и на кадрите с битите и пребити млади хора. Уверявам ви в това. Така, както всеки ден са му докладвали за подслушванията и са му пращали „най интересните“ разговори и записи. Освен подслушване на телефона, както при мен някои сме били и на активно проследяване, проникване в домове, квартири и тн. Видеозаснемане, снимки, с кой се срещаш, къде и колко продължават срещите и тн. Всичко това се докладва на Буда и Гешев ежедневно. Изродите се хранят с това, с човешкото нещастие, с човешката болка, с погазването на нашите права, с унижаване на непримиримите.


Видеата, които гледахме са малка част от кадрите. По време на протестите ченгетата имаха камери, или телефони в униформите си, които записваха всичко. Самите те също снимаха с личните си телефони. Буда е гледал и тези записи. Ние няма да ги видим. Гаври, псувни, заплахи, бой и ритане. Как мислите, дали ченгетата (не мога да ги нарека полицаи) биха посмели да извършат всичко това, ако не са имали заповед от преките си началници? А те от „най-горе“? Изродите сред тях това са чакали.
Борисов е гледал кадрите и се е радвал как са им „размазвали физиономиите“ на тези „гадове“, които искат да му вземат властта.
Сега Буда се крие, като издирван престъпник. Той е точно това сега – издирван престъпник и трябва да отговаря за престъпленията си. Включите;лно и за полицейското насилие.
Утре в 09.30 ч. БОЕЦ ще бъдем пред Парламента и ще поискаме – съд и затвор за всички отговорни по веригата – от мутрите в униформи, преки извършители, през техните началници, до Младен Маринов, Терзийски и Борисов!
Младен Маринов и Терзийски трябва да бъдат незабавно най-позорно изхвърлени от парламента, като депутати! Тези хора нямат морално право да стоят в тази сграда.
Ще платят за всичко.

16.08.2021г. Георги Георгиев – БОЕЦ

Битката продължава!

#БОЕЦ
Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

За МВР ли? Полицията „бие“ и с бездействие!

БОЕЦ припомняме!

От няколко дни всички се възмущаваме какво служители на министерството са сторили на протестиращите. Нека Ви припомним какво още се опитаха да сторят, но не успяха. Не успяха заради гражданската мъдрост и разум, които проявихме.

Няма налично описание.

Да си припомним как ръководство и служители на МВР на няколко пъти умишлено застрашиха, както живота и здравето ни, така и етническия мир в страната. #На 11.09.2019 „Инициатива правосъдие за всеки“, а на 12.09.2019г. „БОЕЦ“, организирахме два отделни протеста срещу номинацията на Иван Гешев. И двата – предварително заявени и съгласувани със СДВР и Столична община. През време и на двата протеста пред Съдебната палата се появиха неканени гости – агресивни млади хора, предимно мъже, някои по-мургави, други с татуировки по телата си, за които се разбра, че са от ръгби отбор от Перник. Лицата непрестанно провокираха и обиждаха, държаха се агресивно и търсеха конфликт с нас. Една част от тях бяха видимо в нетрезво състояние. И всички нямаха идея нито кой е Иван Гешев, какъв пост заема, нито какви са нашите искания. Многократно се обръщахме лично към служителите на полицията, а и по мегафона, да изведат лицата от мястото, тъй като застрашават здравето ни и може да се стигне до нежелани сцени. Полицаите заявяваха, че няма как да отстранят лицата, понеже събитията ни били достъпни за всички.Умишлено бездействаха, за да се стигне до сблъсъци и кръвопролития, като прехвърлят вината и отговорността на нас.  Не се поддадохме на провокациите. На 12.09.2019г., по идея на боеца Анжела Адамова, протестиращите се хванахме за ръце в кордон и така предотвратихме неканените гости да се слеят с нас.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

Няма налично описание.

 

#На 24.10.2019г., при второто гласуване във ВСС на номинацията на Иван Гешев, редовно заявено и съгласувано мероприятие на БОЕЦ бе осуетено от полицията. Този път успешно. На този ден, служители от Столична община, СДВР и Жандармерията позволиха пред ВСС да се настанят участници в друго мероприятие – организирано в нарушение на чл.2 от Закона за събранията, митингите и манифестациите, от юридическото лице – търговец „Пик Нюз“ ЕООД, собственост и управлявано от Недялко Недялков. С помощта на българската полиция и жандармерия бяха изградени своеобразни КПП-та за достъп в периметъра до ВСС. През тях не се допускаха негодни или ненадеждни лица, които да не са посочени на полицията от младежите с качулки и татуировки. Пред ВСС бяха наемниците на Недялко, а на всички нас – протестиращите граждани бе осуетено правото на свободно придвижване, правото на изразяване и на протест. Един от най-срамните дни в историята на българската полиция. Напрежението ескалира още сутринта, отново бяха застрашени животът и здравето на неограничен брой хора, като на няколко места се стигна до сблъсъци между протестиращи и наемници. За да избегнем ескалацията, се преместихме на Орлов мост, който остана блокиран за почти 24 часа.

#На 11.07.2020г., на редовно заявено и съгласувано от Демократична България събитие на парка „Росенец“ , българската полиция и жандармерия този път допусна да бъдат застрашени не само животът и здравето на неограничен брой български граждани, но и етническият мир в страната. Дали от дистанцията на времето вече си даваме сметка до какво можеше да се стигне в този ден? Още от петък вечер българската полиция умишлено допусна в района по пътя за резиденцията на Доган автобуси на стотици симпатизанти на ДПС. При вече разрешено събитие и с ясното съзнание до какво може да доведе това. Карадайъ на няколко пъти отправяше призив до доведените с автобуси лица през медиите да спрат „агресорите“. На сутринта, униформените осуетяваха успешно опитите на протестиращите да достигнат до плажа, бяха образували плътни кордони. Стигна се до сблъсъци и арести. След като полицейският кордон бе преодолян, напрежението не стихна. Българи и българо-мохамедани се разминавахме на метри един от друг, едните, за да си върнем плажната ивица, а другите, за да защитят Доган и неговия палат. Но, все пак, никой не се поддаде на провокацията, никой не си позволи да обиди, нагруби или посегне на другиго. А какво щеше да стане, ако не бяхме успели? Кой носи отговорност за всичко това? Ръководството на МВР тогава – министърът на вътрешните работи Младен Маринов, главният секретар на МВР Ивайло Иванов, директорът на ГДНП Христо Терзийски, директорът на СДВР Стефан Хаджиев и на ОДМВР Бургас Радослав Сотиров. Тези хора трябва да бъдат разследвани. И това само част от виновниците на най-високо ниво, които изпълняваха поръчката на #КОЙ! Разследване и за всички други по веригата – началници на дирекции и на сектори, съгласували, разрешили и допуснали всички тези събития да се случат. В МВР се е настанила мафията!

16.08.2021г.  Камен Добрев – БОЕЦ

Във вторник — 17 август 2021 г. — от 09:30 ч. БОЕЦ, заедно с наши приятели съорганизатори и непримирими граждани, излизаме пред Парламента — старата сграда, на площад „Народно събрание“!
Ще се съберем в градинката срещу служебния вход. В 10:00 ч. депутатите се събират извънредно по темата за полицейското насилие.
Кадрите на зверски пребитите от полицията мирно протестиращи млади хора зад колоните на Министерски съвет, които станаха публични, ни задължават да продължим битката за истината, както и да потърсим отговорност на всички по веригата — от мутрите в униформи, които ритаха и биеха беззащитните граждани, през техните преки ръководители, до Младен Маринов, Христо Терзийски и Бойко Борисов!
Маринов и Терзийски трябва позорно да бъдат изхвърлени от парламента, а Борисов обвинен и всички те да носят персонална отговорност за тази мерзост.
Години бяха в ход репресиите срещу активните и непримирими граждани: физически посегателства, преследване, мачкане, подслушване, запори, дела, обвинения, разпити и призовки! Минахме през всичко това. Когато полицията вдигна палките срещу гражданите, мафията свали и последната си маска и видяхме уродливото лице на мутренската диктатура. Борисов превърна МВР в бухалка на мафията и подчини министерството на прокуратурата и на Гешев. Борисов бе готов дори и на убийства, за да запази престъпната си власт!
Никога повече не трябва да виждаме такива сцени и кадри. Затова трябва да бъде потърсена отговорност на всички, за полицейското насилие. За да върнем нормалността и демокрацията, за да живеят децата ни в истински свободна и правова България.
Битката продължава!
Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

– <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА