ЧУМАТА! Щом властта на мафията се разклати и чумата идва!

ЧУМАТА! Забравихте ли? Чумата пак идва!
Само преди два месеца се случи нещо ужасно. Управляващите избиха почти 4000 животни с обяснението, че има чума по дребните преживни животни – овци и кози. Няма българин, който да не се съмнява в обясненията и клетвите на управляващите. Защото действията им бяха не просто нелогични и малоумни, а умишлено демонстративни и брутални. Още тогава БОЕЦ заявихме, че случващото се е едно огромно престъпление, което имаше една цел – да отвлече вниманието на обществото от един огромен скандал, който разтресе България. Скандала с Къщата в Барселона на Бойко Борисов. Хронологично действията се покриваха и целта бе постигната. Този скандал бе изключително опасен за Буда и бандата му и имаше потенциал да разтърси и свали правителството. Припомняме, че БОЕЦ внесохме сигнал до испанската прокуратура и посолството на Кралство Испания в София по случая и действията на испанските власти продължават.

БОЕЦ сезира испанската прокуратура за случая с „къщата в Барселона“!

Но в България няколко хиляди избити овце и кози затъмниха скандала. Че беше умишлена акция е показателно и това, че всички телевизии отразяваха избиването на животните и протестите на хората от сутрин до вечер. Бе избран обезлюден регион, отдалечен от столицата некриещ риск за управляващите. Единственият протест в София бе режисиран от Буда и слугите му и завърши с целуване на ръка, изсипване на един милион лева и няколко маловажни оставки. Нали се сещате, че щом като телевизиите са там, някой ги е изпратил. В България, така наречените обществени и национални телевизии от години са подчинени на политическото статукво и слугуват на Буда и Пеевски. Няма нищо случайно. Щом са там, значи си изпълняват задачата.

Бойко Борисов

Днес наблюдаваме същото. Щом властта на дебелите се разклати и ЧУМАТА ИДВА! Катастрофата в искърското дефиле , при която загинаха 17 българи, а десетки бяха ранени разкри цялата прогнила „система“ на управление. Зверската корупция и престъпно управление на мафията, които убиват! Мутрата премиер се скри, а три министерски оставки -бушони бяха пожертвани за да спаси Буда власта си. Но това не е достатъчно. Напрежението расте. Развенчан е най-големият мит за „Премиера -строител“. Строителят се оказа страхливец, крадец и убиец! Най -голямата гордост на Борисов – пътищата и магистралите се оказаха и най-голямата лъжа. Пътища -убийци, магистрали – убийци, тунели – убийци! И милиарди одрани от гърба на българите и потънали в джобовете и офшорките на Борисов, Пеевски и обръчите им от фирми и слуги. А в това време болници фалират и пари за децата с увреждания няма! Напрежението расте, народа вече не приема вечните оправдания, че все някой друг е виновен, а Падишаха е все невинен и все не знае нищо. Или е лъжец, или е некадърник. И в двата случая трябва да си замине и да носи отговорност за извършените престъпления! Народа започна да разбира, че за своето търпение и мълчание плаща с кръвта и живота на своите близки! Народа разбра, че мафията убива, корупцията убива , некадърността убива! И е готов да изрине това зло. Казана ври и дебелите вадят отново димката с ЧУМАТА! Сега по свинете. И очаквайте от утре ежедневни репортажи за избити животни, плачещи стопани и мрънкащи чиновници! А за жертвите от катастрофата в искърското дефиле все по рядко ще чувате. И за разследването също. Да чувате нещо за катастрофата в Хитрино? Да чувате нещо за взрива в Горни Лом? Бог да прости загиналите!
Не се поддавайте на манипулации, не позволявайте да ви лъжат и да отклоняват вниманието ви от най- важното! ЧУМАТА Е ТУК ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ И НИ УБИВА БАВНО! И тази чума се нарича МАФИЯ и ДС и тя има своите имена – Борисов, Пеевски, Доган, Цветанов, Гергов, Минев, Златев, Нинова… И с тази чума трябва да се преборим. Без страх, без прошка, без милост и без компромиси. Все повече будни има и все по-силно дебелите усещат краят си и страха им ги прави все по агресивни и брутални.
БОЕЦ водим битка срещу това зло и ударите срещу нас показват, че сме на верен път! В сряда е поредната ни битка срещу мафията и утре ще обявим какви ще са действията ни! Събирайте се, будни българи, битката ще е жестока, но каузата ни е справедлива и в това е силата ни! 
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА