СХЕМАТА за блокиране на профили. Частното ДС на Цветанов.

СХЕМАТА за блокиране на профили. БОЕЦ обещахме този материал и сега изпълняваме обещанието си.
 
На 16-ят етаж в малкото НДК (централата на ГЕРБ) е офиса на Ц. Паунов – мъжката секретарка на Цветанов
 
Той е нещо като шеф на герберското ДС.
Следят се профили, медии, хора, следят се собствените им служители, подслушват се дори офисите на самата ГЕРБ. Фактор в тези действия е и Никола- главен ПР на партията. Цветанов и Паунов разполагат с няколкодесетки служители , занимаващи се с мониторинг на социалните мрежи и изпълнение на специални задачи – разпространение на фалшиви новини, докладване на профили, омаскаряване на нарочени хора, лъскане имиджа на Вожда и тн. тази дейност се осъществява на две нива – част от тези хора работят в офисите на ГЕРБ, други работят от домовете или собствените си офиси. Първите са служители на ГЕРБ, назначени на работа с трудови или по граждански договори – технически лица, ПР-и, лица за контакти и тн. Лично Паунов спуска задачите и списъците с имената на хората за докладване. Вторите са сравнително добре кфалифицирани наемници, които изпълняват специални задачи, включващи и „неутрализиране на неприятелски и неблагонадежни елементи, включително и от редиците на ГЕРБ“. 
 
Ще представим само схемата за блокиране на профили, останалите работят на същият принцип и следват същият модел.
След като списъка е даден, интернет доносниците от частното ДС на ГЕРБ се активизират. Тези хора в същото време са и админи на много герберски групи и страници, като често рекламират и спонсорират публикации в тези страници и групи, получавайки статут на „клиенти“ за ФБ. Това са хора с реални профили, активни и добри платци, наливащи огромни средства във ФБ, плащани с партийната субсидия, платена от ЖЕРТВИТЕ ИМ.
 
Набелязва се конкретен пост в който се маркира някакъв недопустим според правилата на ФБ израз или дума (няма значение дали е цитат или медийна публикация) и започва организирано докладване на съответният профил. Не се хаби излишен ресурс, знаят колко докладвания са нужни за да се „удари“ профила. Понякога е нужен и само един доклад. Ползват специални програми и филтри за откриване на ключови думи. Няколко човека, наречени „търсачи“ ровят в профилите на хората. Налага се да се преглеждат десетки постове, понякога дори стотици за да бъде открит „подходящ“ за докладване. Това е трудната част и при необходимост се разпределя хронологично профила на мишената за претърсване. Открие ли се подходящ пост, после е лесно. Елементарно и ефективно. По същата схема се атакуват и страници на определени организации и медии. Страницата на БОЕЦ е почти ежедневно атакувана и докладвана.
 
Можем да направим пряка аналогия с ДС и техните структури. Служителите на ГЕРБ, които се занимават с тази дейност са щатните служители на частното ДС на Цветанов и то има своите отдели. 
 
Другото „оръжие“ е армията от фалшиви и реални профили, които спамят, докладват масово, лайкват по задължение постовете на Вожда и вождовчетата и заливат с помия нарочените за омаскаряване. Фалшиви профили, но зад тях стоят живи хора.Повечето го правят по собствена воля, водени от сляп фанатизъм и подтиквани от партийните им лидери. Тези са „нещатните сътрудници“ на частното ДС на Цветанов. В тази дейност Никола има своята роля. 
 
Трета група гнусни ченгета следят профилите на самите гербери, дали са „лайкнали“ правилните постове, кого са приели за приятели, чии други постове коментират и харестват и тн. Това се прилага в държавната и общинските администрации по абсолютно същият начин. Денонощно се следят и една група граждани – журналисти, лидери на граждански сдружения, блогъри и тн. , които са поставени в списък за постоянно наблюдение, като особенно опасни. Следи се не само активността им в социалните мрежи.
 
Пример – служител от Областна служба „Земеделие“ Монтана ни сигнализира, че след като се върнал от море, шефа му го е извикал да даде обяснения защо през това време е качил пост с критично съдържание към правителството и е приел за приятел човек, който открито напада ГЕРБ.
 
Втори пример – общинският ръководител на ГЕРБ и кмет на Видин привиква в партийният офис човек, член на ГЕРБ, чиято жена работи в община Видин, позволил си да хареса пост на председателят на БОЕЦ Георги Георгиев. Кмета е разпечатал поста и списъка на харесалите го, размахва го пред човечеца и къса листа с думите – „следващият път това ще е трудовата книжка на жена ти“. Кмета е пенсиониран милиционер, член на БКП и поведението му е обяснимо, но това е класическият модел по който слугите се държат в подчинение – пълен и тотален контрол и мачкане.
 
Трети пример – извършва се наблюдение над определен човек определен като „особенно опасен“. Наблюдава се офиса му, фирмата му, снима се и се отбелязва кой, кога и за колко време е посетил лицето, ако обекта излезе, проследява се с кого и къде се е срещал, правят се снимки и тн. Обикновенно с това се занимава група наречена „Частният ДАНС“ на Цветанов. Това са бивши ченгета, дансаджии и мутри, наемници, които се занимават с черната работа, изпълнение на определени поръчки и са особенно активни по време на избори. Има групи във всяка област. По места хората ги познават, макар и да не знаят каква точно е тяхната роля в ГЕРБ. 
 
Не се заблуждавайте, подобни схеми се прилагат и в ДПС, и БСП, и в останалите партии на статуквото. Преди години наемаха външни фирми за изпълнение на част от тези задачи, но теча на информация е тежък проблем и затова ОПГ-тата наречени „партии“ изградиха собствен репресивен апарат.
 
Другото ниво за контрол и блокиране и неутрализиране на неудобните, включително и във ФБ е чрез използването на официалните институции – ДАНС, ГДБОП, Прокуратура, КЗЛД. Тази тема ще я развием и представим в отделен материал. Ареста на журналиста от Биволъ, Димитър Стоянов и неговия румънски коега е ярък пример за използване на институциите и властта за репресии и блокиране на саботиране на дейността на търсещите Истината! Друг такъв пример са оразуваните дела срещу БОЕЦ и Биволъ от Комисията за защита на личните данни, по техни публикации във ФБ по поръчка на управляващите.
 
Сега властва стабилността. ТЕ се грижат за това. Управляват ни най-долните и подли престъпници, които са способни на всичко за да запазят властта си. Власт, която ползват за да крадат и да си осигуряват безнаказаност. Това зло може да бъде отстранено само с твърди действия на площадите и ФБ е една от платформите за организация на такива действия. От това се страхува мафията и затова се ровят в профилите на хората и докладват непримиримите. Защото въпреки цялата им власт, пари и репресии не могат да ни смачкат. 
 
Битката срещу мафията е жестока и ще бъде спечелена от гражданите на площадите. Друг начин не остана. Изборите не са решение, защото българите отдавна нищо не избират. Изборите са превърнати в едно огромно престъпление, което само легитимира властта на мафията! БОЕЦ знаем точно какво правим, защо го правим и как да го направим! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Истината е по силна от страха! ПОМНИТЕ ЛИ?

ПОМНИТЕ ЛИ? Важно е да припомним, защото случващото се днес е същото, като случващото се вчера, дори репресиите спрямо журналисти и свободни граждани стават все по брутални. И само от нас зависи да го променим, за да не случи и утре.

На 17.01.2017г. БОЕЦ организирахме първият граждански протест в защита свободата на словото и срещу репресиите спрямо журналисти.

https://www.facebook.com/events/695365163971732/

И изпратихме това писмо до медии, сдружения и неправителствени организации.

До
Граждански сдружения
Демократични партии
Неправителствени организации 
Независими медии
Всеки буден и непримирим с неправдите българин
Г Л А С
от
„БОЕЦ – България Обединена с Една Цел” – гражданско сдружение

Уважаеми колеги, 
БОЕЦ водим своите битки срещу управляващата ни мафия и в защита на основните демократични ценности в България. Подкрепяли сме и инициативи на други организации водещи същите битки. Чрез дейността си – изнасяне на истината за управлението на страната, осветляване на различни корупционни схеми, подаване на сигнали за конкретни престъпления извършени от хора по високите етажи на властта, протести срещу различни неправди и тн., предизвикваме реакцията на институциите в България. Заради зависимостите в които са поставени институциите у нас от различни мафиотски структури и олигархични кръгове, тези реакции не са насочени към разкриване на престъпленията посочени в нашите сигнали, а са насочени срещу вносителите на сигналите и разкриващите престъпленията на властимащите. Прокуратурата, МВР и ДАНС са превърнати в бухалки в ръцете на мафията и чрез тях се упражнява репресия срещу всеки търсещ и казващ на глас истината за престъпното управление на Борисов, Пеевски и Цацаров. Всеки от нас е изпитал това на гърба си. През 2016г. журналистите от сайта Биволъ, заради публикуваните от тях записи”Яневагейт” и направените разкрития за корупция и зависимости в съдебната и изпълнителната власт, бяха подложени на безпрецедентен натиск и репресии изразяващи се в заплахи, серия от призовки по изфабрикувани обвинения, разпити, полицейски тормоз,подслушване и тн. По същият начин бяха „ударени” и други журналисити, и граждани. Мафията се опитва по ченгеджийски да заглуши гласът на ИСТИНАТА за своето управление. БОЕЦ стартирахме кампания „АЗ подкрепям Биволъ” в социалните мрежи и в края на 2016г. изпратихме писма до международните организации – OSCE, RSF и CPJ, както и до редица посолства, с което ги информираме за случаите на репресии срещу журналисти и изискваме образуване на международно разследване на посочените случаи. БОЕЦ вярваме, че освен международната реакция , в България има достатъчно хора, които да се противопоставят на тези действия. За това пристъпваме към организиране на протест на 18.01.2017г (сряда) от 12.00ч. в София пред Съдебната палата „ИСТИНАТА Е ПО СИЛНА ОТ СТРАХА“ с искане за Оставка на Цацаров и ВСС. Протест срещу репресиите спрямо журналисти и активни граждани заради дейността им и в защита Свободата на словото в България. Чрез настоящото писмо ви информираме за инициативата и се надяваме да я реализираме заедно. Да покажем, че в България има гражданско общество, което може да се защитава и да отстоява своите ценности и свободи! Всеки един от нас може да е следващият нарочен за „враг”. Ще очакваме вашите отговори на ел. поща на БОЕЦ – gdboec@abv.bg , за да уточним детайлите по организацията на протеста. Той ще бъде обявен от името на тези, които потвърдят своята солидарност и желание за включване и подкрепа. Битката за Свобода на словото, битката за Истината и битката срещу Мафията не са ничии монопол, тези битки ги водим заедно. 
02.01.2017г. 
Георги Георгиев ГД „БОЕЦ”

Протест на БОЕЦ в защита свободата на словото и срещу репресиите спрямо журналисти – 18.01.2017г. 

Георги Георгиев – БОЕЦ и Димитър Стоянов от Биволъ – единствената медия и единственият журналист, подкрепили протеста в защита Свободата на словото през януари 2017г. Видно от снимката, полицаите бяха повече от гражданите. Това е най-тъжното и страшното. Обществото ни се е примирило с диктатурата налагана от управляващата ни мафия. Но непримирими винаги има!

„ГРАЖДАНИТЕ СРЕЩУ МАФИЯТА“
По скоро така трябваше да бъде наречен протеста на БОЕЦ пред Съдебната палата в София с искане за Оставка на Цацаров и ВСС. Благодарим на Димитър Стоянов от Биволъ, както и на колегите от ДЕСЕН ПРОФИЛ, Граждански Алианс, Младежко движение 26 Юни и останалите граждани и организации, които ни подкрепиха. Освен Митко Стоянов от Биволъ, НИТО ЕДИН представител на медия не дойде и не подкрепи простеста в защита на журналистите и свободата на словото! НИТО ЕДИН!  Изразихме своето убеждение, че докато Цацаров стои начело на прокуратурата, всяка реформа е обречена и всеки опит за борба с корупцията също. За да се случи това, този, който спира реформите, пази корумпираните и мафията трябва да бъде отстранен от поста си. Цацаров превърна прокуратурата в мутренска бригада за чадъросване и защита на доказани престъпници, мафиотски босове и олигарси и за разправа и мачкане с неудобните и обявените от господарите му за врагове. Именно тези действия на прокуратурата и изпълнителната власт ни водят по пътя  на диктатурата и потъпкване на човешките прави и свободата на словото. Защото Истината в държавата на мафията се оказа нещо забранено и опасно за тези, които се борят за нея.  Цацаров дискредитира тотално институцията и сведе доверието в нея практически до нула. Този човек е доказал своята вредност за правосъдната система, държавата и обществото и трябва да бъде отстранен. БОЕЦ ще предприемем радикални действия за да доведем тази своя битка до успешен край. До дни ще обявим своите намерения и се надяваме да получим подкрепа от гражданското общество в България. Никой не е над народа.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Това написхаме след протеста и продължихме битката си. БОЕЦ, шепа граждани и един Биволъ в битка срещу мафията и корупцията.

Днес тази битка продължава. На 13.09.2018г. Димитър Стоянов от Биволъ и негов румънски колега бяха задържани брутално при изпълнение на служебните си задължение при провеждане на акция, част от журналистическо разследване на УНИЩОЖАВАНЕ НА ДОКАЗАТЕЛСТВА за корупционна схема за източване на стотици милиони по аферата ДжиПиГейт . Срещу тях бе насочено оръжие, проснати са на земята с поставени белезници и лишени от правото им на контакт и комуникациии, включително и с адвокат. БОЕЦ изразихме пълната си подкрепа за екипа на Биволъ и румънският журналист. Тези действия на полицията и властта са несъвместими с демокрацията. И са типични за България – страна намираща се в режим на мафиотска диктатура. Главният секретар на МВР , носещ отговорност за действията на подчинените си е номиниран за министър на вътрешните работи, а шефа на ГДБОП, организирал и отговорен за самото задържане на журналистите е спряган за нов главен секретар на МВР.

АРЕСТУВАШ ЖУРНАЛИСТ – СТАВАШ МИНИСТЪР. 

На този фон битката ни срещу мафията и корупцията превзели държавата ни се превръща в открита война. Война, която мафията обяви на свободните и непримирими граждани и независимите журналисти отстояващи и борещи се за Истината и справедливост!

За понеделник 17.09.2018г. Владо Руменов е инициирал протест срещу беззаконието при ареста на Димитър Стоянов и неговият румънски колега Атила Биро. БОЕЦ ще бъдем там!

https://www.facebook.com/events/167299847467609/

В битката срещу беззаконието, срещу диктатурата на мафията, корупцията и потъпкването на всободата на словото, първата стъпка е пробуждането на обществото и чувството му за справедливост! Когато гражданите осъзнаят силата си, мафията отстъпва. Продължаваме.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА