НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на министъра на вътрешните работи Младен Маринов!

ОСТАВКА!  
С всеизвестната ни толерантност и коректност, БОЕЦ дадохме 100 минути кредит на доверие на новият вътрешен министър и бивш шофьор и охранител на Мето Илиенски – Младен Маринов. Пет часа след встъпването си в длъжност, Младен Маринов изрече първите си лъжи в ефира на БТВ. Според него ареста на журналиста от Биволъ, Димитър Стоянов и румънският му колега Атила Биро, е в резултат нa това,че журналистите не са информирали службите, че ще бъдат на местопрестъплението. Втората лъжа на новоизбраният министър е, че служителите на МВР не са задържали журналистите, а са ги „отвели“ за сваляне на сведения и освободили след като са се легитимирали! 


Припомняме , че преди два дни Биволъ публикуваха разговор между главният редактор на Биволъ, Атанас Чобанов и служител на ГДБОП, от който разбираме, че биволите са информирали службите, че ще бъдат на място, на което се унищожават документи и доказателства свързани с аферата ГеПиГейт (ДжиПиГейт). Разбрахме и че в продължение на часове Стоянов и Биро са държани закопачни с белезници и без право на адвокат и телефонен разговор, въпреки че са се легитимирали с лични и с по две журналистически карти  още в първите секунди след появяването на полицаите.

Младен Маринов постави рекорд в политическата история на България, като едва няколко часа след встъпването си в длъжност изговори няколко лъжи и заслужи оставката си.
След 20 години ВИС (Младен Маринов) и СИК (Бойко Борисов) постигнаха мафиотско единение в името на грабежа на народ и държава. „СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“ Съединение не в името на просперитета на България, а съединението в името на ограбването на България! БОЕЦ няма как да приемем това. Разбираме, че мафиотите и мутрите се разбират помежду си, но нашата позиция винаги е била, че мутри и мафиоти нямат място в управлението.
ОСТАВКА на Младен Маринов и ОСТАВКА на мутренското правителство на Буда! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА