Всички замесени в аферата „Костинброд“ са наградени!

Аферата “Костинброд“ е един от най-грандиозните и срамни скандали в изборната история на България. В деня за размисъл преди извънредните парламентарни избори през 2013 г. Николай Бареков, тогава все още „журналист“ и изпълнителен директор на ТВ7, направи директно включване от печатницата „Мултипринт“ в Костинброд, на която беше възложено отпечатването на бюлетините и излъчи е ефир материал за подготвяна изборна измама с фалшиви бюлетини. Прокуратурата е на място, открила е 350 000 бюлетини, а сигнала е подаден от Мая Манолова. Задържани са две лица – собственика на печатницата – Йордан Бончев и Росен Желязков – главен секретар на Министерски съвет и съветник на Бойко Борисов.

Помним зрелищните пресконференции на Цацаров и Сарафов, помним воят на Борисов и Цветанов, помним целият цирк, който се разигра ред очите ни.

Още през 2014г. БОЕЦ публикувахме материал, в който разкрихме, че аферата „Костнброд“ е подготвена от Пеевски и Борисов с помощта на прокуратурата и използването на Мая Манолова и Бареков. Още тогава е бил договорен фалита и ограбването на КТБ, а целта на „Костинбродската афера“ е да свали резултата на ГЕРБ, за да не могат да съставят правителство. Три дни преди изборите в централата на ГЕРБ са получени социологически изследвания, които показват резултат, даващ възможност на ГЕРБ да съставят самостоятелни, или в коалиция с Атака правителство. А целта е друга, целта е да се спечелят изборите, но да останат в опозиция, да пуснат Орешарски по пързалката, да се имитира напрежение и противопоставяне между ГЕРБ и ДПС и междувременно да се реализира плана за фалита на КТБ. След това ГЕРБ идват на власт и замитат следите. Всички знаят, че политическата цена за фалита на банката ще е огромна и точно затова ГЕРБ не трябва да са на власт. При получените предварително резултати, тяхно управление в малцинство или с Атака (винаги готови на всякакви договорки) е неизбежно и затова се налага да бъде свален резултата чрез реализирането на аферата „Костинброд“. И плана успя.

Това не е теория на конспирациите, а стройна схема, която се доказва от действията на институциите, и събитията през следващите години.

Орешарски дойде на власт, обра негативите, КТБ бе фалирана и активите ограбени от Пеевски и Борисов, следите заметени, а замесените в тази измама наградени. Всичко започна с “Костинброд“!

Мая Манолова е Омбудсман на България, избрана по време на правителството на Борисов 2 в парламент доминиран от ГЕРБ. Същата, която наричаше протестиращите срещу Орешарски „лумпени“ и която първа вдигна ръка „ЗА“, като зам. председателна Парламента при гласуването на Пеевски за шеф на ДАНС.

Бареков е евродепутат заедно  коалиционният си партньор  Ангел Джамбазки от ВМРО. ВМРО са коалиционен партньор на ГЕРБ , а лидера им – Красимир Каракачанов е вицепремиер на Борисов и министър на отбраната. Станишев също е в Европарламента – хранилка и скривалище за провалени политици и верни слуги на мафията. Поне в България е така.

Росен Желязков, единственият обвинен за аферата „Костинброд“ е оправдан, а в момента е номиниран от ГЕРБ за министър на транспорта на мястото на Московски.

Прокурора по делото ‘Костинброд“ , Ваня Стефанова бе назначена, като първата жена зам. шеф на ДАНС.

Прокурор Иван Гешев – шеф на Специализираната прокуратура, внесъл обвинителният акт по делото КТБ е „произведен“ в зам. главен прокурор от самият Цацаров. Гешев е един от най-верните слуги на мафията, доказал своята лоялност към Буда и Пеевски. Специализираната прокуратура под негово ръководство отказа да образува проверки по  всички сигнали на БОЕЦ срещу Пеески, Борисов, Горанов, Цветанов…

Цацаров е в края на своят мандат. Този период ще бъде запомнен, като тотално мафиотизиране на прокуратурата и превземане на държавата от мафията. Прокуратурата се превърна в слуга, пазител и изпълнител на мокрите поръчки на мафията, а Цацаров – в личен изпълнител на волята на господарите Борисов и Пеевски. В момента е спряган за кандидат за член на Конституционият съд.

Цацаров

Пеевски е обявен за най-чистият човек в държавата, а Борисов му осигури държавна охрана, като национално богатство. От задкулисен играч, по времето на управлението на Борисов 2 и 3 , Пеески стана официално мултимилионер и господар на държавата!

Бойко Борисов е трети мандат премиер в резултат на което България е стабилно на първите места по корупция и бедност и на последното по доходи и свобода на словото в Европа и не само. Управлението на Борисов ще се запомни, като „национална катастрофа“ превърнала държавата в територия на мафията, в която няма справедливост, правосъдие и свобода на словото, а властват беззаконието, корупцията и законите на мафията! Милиони българи са прокудени от родината им, цели региони са обезлюдени,а огромна част от останалите тук живеят в страх, отчаяние и мизерия. Управлението е превзето от мафиоти, ченгета, комуняги, мутри и партийни калинки.

Бойко Борисов

Мафията умеее да награждава слугите си и да се самонаграждава. 

Освен 4-те милиарда ограбени от КТБ, БОЕЦ разкрихме, че след 2000г. мафията е източила и над 16 милиарда ДДС, а милиардите източени и откраднати от бюджета и еврофондовете чрез корупционни схеми и обществени поръчки са неизброими. Кражби, които освен пари струват и човешки животи. Катастрофата край Своге, при която 17 българи загубиха живота си е доказателство за това. Корупцията убива. Мафията убива. Некадърността убива.

В моменат страната се тресе от направените от Биволъ разкрития „ГеПиГейт“ (ДжиПиГейт), които онагледяват колосална схема за източване на европейски средства, корупция и грабеж на стотици милиони, в която са замесени обръчи от фирми близки до Борисов и Валентин Златев , както и държавни институции и контролни органи на подчинение на правителството. След опит да бъдат унищожени доказателства за престъпната дейност на уличените фирми, бяха задържани журналиста от Биволъ , Димитър Стоянов и негов румънски колега, а чак след обществената и международна реакция в подкрепа на Биволъ  прокуратурата образува проверка по изнесените от тях данни. Мафията продължава с грабежа и мачкането на непримиримите и търсещите Истината.

Всичко това в държавата на Борисов , Пеевски и Цацаров се нарича „Стабилност“!

Има само един начин да се справим с това зло и той е на площадите. План, стратегия, ясни цели и отговори на най-важните проблеми и въпроси. Това ни е нужно. И пробуждане на гражданското общество. Когато гражданите осъзнаят силата си, мафията отстъпва. БОЕЦ знаем  какво искаме , знаем защо го искаме и знаем как да го постигнем. Не се борим за властта, битката ни е да отстраним мафията от властта! Ще плащат за всичко!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА