Не се гаврете с паметта на загиналите! Оставка Московски!

След подадените три оставки заради „политическата отговорност“ за катастрофата в искърското дефиле при която загинаха 17 българи и десетки бяха ранени, изведнъж се заговори, че оставките на някои от министрите нямало да бъдат приети. 

Гледали сме този грозен и жалък театър. Гледахме го с Боршош миналата година, който Борисов  върна на работа, след като бе уволнен за корупция, гледахме го при оставката на Делян Добрев при КУМгейт, гледахме го при оставката на Теменужка Петкова при ЧЕЗгейт и Гинка, гледахме го при оставката на социалният министър, след „Да ми се махат от главата“ и протестите на майките на деца с увреждания… Нагледахме се. Народа иска справедливост, а не имитация на действия, лицемерие и измами. 

Сега е друго, при предишните случаи ставаше дума за тежки измамни и корупционни схеми, но поне преки жертви нямаше. Сега има 17 трупа. И действията на управляващите са долна мерзост. Сега стана ясно, че смъртта на 17 българи се дължи на корупцията, безхаберието, алчността и наглостта на управляващата ни мафия и слугите и. И за смъртта на тези хора се дължи не само политическа отговорност, но и наказателна до най-високо ниво в държавата! Вместо това, управляващите, хвърлиха прах в очите на хората, за да свалят напрежението и сега се опитват да избягат дори и от политическата отговорност! Това е гавра с паметта на загиналите и болката на близките им! 

Московски почти три месеца мълча по повод гладната стачка на Босия.А ако го беше чул и бяха взети мерки можеше и да не броим трупове.  Наглостта му стигна до там, че да подаде Жалба срещу БОЕЦ  заради подкрепата ни за Босия и на фона на неговите мъки да го играе жертва. Утре е делото срещу БОЕЦ по жалбата на Московски, и ако позата му на жертва при стачката на Босия изглеждаше жалка, то позата на жертва, която Московски играе на фона на 17-те трупа изглежда чудовищна! Московски е отговорен за смъртта на собственото си дете и не се смири! И НЕ , не трябва да мълчим за това, защото мълчанието ни също убива, така както корупцията убива, мафията убива, некадърността убива!

Днес се разбра, че мафията е стартирала следващата постановка – „Оставка давам, оставка не давам“ Съюз някакъв на превозвачите подкрепял Московски и искал той да остане министър. А морал, а отговорност, а паметта на загиналите? Това тези превозвачи ли са, чиито автобуси и камиони убийци превърнаха пътищата ни в гробища? Това тези превозвачи ли са, които благодарение на корупционните практики наложени от Московски си купуват разрешителни, лицензи, линии и данък спокойствие и пълнят партийните каси на ГЕРБ, БСП и ДПС и офшорните си сметки? Да сте чули за осъден превозвач след някоя тежка катастрофа? Най-много шофьора да бъде осъден! Защото тези превозвачи, които пазят днес Московски са част от обръчите на мафията, те са си едно! А народа, народа не е важен, той само плаща сметката и погребва загиналите!

Московски, иди си. Иди си със злото, което те доведе.

Борисов отново се е снишил и чака бурятя да отмине и да види накъде ще се завъртят нещата за да спаси кожата си. Но на народа вече му писна от лъжи и театър. Писна му от сълзи и мъка , докато му говорят за стабилност и „политическа отговорност“. Писна му да живее в кочина. Писна му от недосегаеми престъпници и невинни жертви! 

Московски, иди си! Буда, иди си. Или…

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Поредният подъл удар на мафията срещу БОЕЦ! Зов за подкрепа!

За сряда – 05.09.2018г. от 13.00ч. в административната сграда на Комисията за защита на личните данни на адрес бул. “Цветан Лазаров“ №2 ще се проведе открито заседание на Комисията по Жалбата на Московски срещу БОЕЦ! Дори и в оставка , Московски продължава да сипе отровата си. Змията хапе, когато е настъпена и когато се страхува!

Босия умира, а Московски се прави на жертва! Мерзост!

На 03.07. 2018г. на 21-ят ден от гладната стачка на Босия, след като три седмици той не бе чут и нито една институция не реагира адекватно на неговите искания и сигнали, БОЕЦ публикувахме мобилният номер на Московски и призовахме гражданите, солидарни с Босия да изпращат СМС-и с тескт  „ЖИВОТ ЗА БОСИЯ! ОСТАВКА МОСКОВСКИ!“ Тези два хаштага станаха и основни за цялата кампания в подкрепа на Босия и справедливата му казуза.  Хиляди граждани от страната и чужбина се включиха в акцията и подкрепиха Босия! И това уплаши Московски и управляващата ни мафия! БОЕЦ организирахме и се включихме в множество акции, протести, походи и инициативи в подкрепа на Босия и битката ни продължава и до днес! Битката и жетвата на Босия са за всички нас, той залага единственото, което му остава – живота си, в опит да събуди заспалите и да даде пример на всички ни! Пример за непримиримост и безкомпромисност. Пример за това, че свободата и стремежа към справедливост нямат цена.

На 10.07.2018г. Ивайло Московски е ВНЕСЪЛ  ЖАЛБА до Комисията за защита на личните данни срещу сдружение БОЕЦ! От Комисията ни уведомяват, че е образувано административно производство срещу БОЕЦ. Глобите според новият европейски регламент са до 20 милиона евро. Бюджета на БОЕЦ за 2017г. е 1230 лева.  В ЖАЛБАТА си Московски посочва, че за него е настъпил „вредоносен резултат“ и че е получил „множество електронни съобщения съдържащи нецензурно и крайно унизително съдържание. Афектиран от съдържанието изтрих повечето от тях.“ Край на цитата! 

На фона на мъките на Босия, който 80 дни рискува живота си в битка срещу мафията и корупцията превзели транспортното министертво и държавата, Московски да се прави на жертва е отвратително, но на фона на 17-те загинали в катастрофата в искърското дефиле, причинена именно от корупция и престъпното управление на Борисов и Московски, който е част от тази престъпна банда, да се прави на жертва е мерзост и наглост, които нямат измерение!

Мафията задейства своята БУХАЛКА! За Комисията за защита на личните данни едва ли някой е чувал. Това е от тези структури, държавни хранилки за верни и послушни, които се използват като бухалки от мафията при нужда. Както и Комисията за конфликт на интереси на Филип Златанов, КЗК, КФН и тн. Помните ли тефтерчето на Златанов? „ДА СЕ УДАРИ!“ Днес Московски издава тази заповед срещу БОЕЦ – „ДА се ударят тези гадове!“ 

Няма съмнение, че Буда и бандата му ще се опитат да смачкат БОЕЦ със всички средства, включително и физически. Многобройните удари, заплахи и репресии доказват, че ги е страх от нас и сме на прав път!

През всичките години на битки, БОЕЦ не се огънахме и не се поддадохме, напротив, ударите само ни амбицираха още повече!

През всичките тези години, БОЕЦ прокламирахме, че ГРАЖДАНСКАТА СОЛИДАРНОСТ е най-силното ни оръжие в битката срещу дебелите! И водени от това убеждение скачахме срещу всяка неправда и в защита и подкрепа на всеки достоен българин, обявен за враг от управляващата ни мафия! Подкрепихме Биволите, професор Велислав Минеков, телевизионната водеща Люба Кулезич, блогъра Манол Глишев, Босия и много други. И макар понакога да бяхме почти сами в тези битки показахме, че в България има будни и непримирими граждани!

Днес ние призоваваме непримиримите за подкрепа! Елате утре в часа на поръчковото заседанието на Комисията срещу БОЕЦ за да покажем, че имеме сили да се борим срещу дебелите, че не сме сами и с право се страхуват от нас, гражданите, защото ставаме все повече и все по обединени в стремежа ни към свобода и справедливост! А постигането на тези цели минава през отстраняването на мафията от властта! 

Не могат и няма да ни смачкат. БОЕЦ продължаваме своята битка и ще я водим до край. До техният край. Без страх, без прошка и без компромиси!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА