Ден за равносметка и пробуждане. И национален срам.

От какво сме независими? 

Управляват ни най-наглите престъпници, които историята ни познава. Управляват ни национални предатели. Управляват ни хора без съвест и морал, а ние търпим това и празнуваме?

За последните десет години над ДВА МИЛИОНА  българи са прокудени от домовете им!
84 села са заличени от картата на България.
Други 364 села имат до 10 жители и до няколко години ще бъдат заличени.

Цели региони са обезлюдени. Градове призраци и села сенки.
Закрити са стотици болници и училища.
16 МИЛИАРДА лева ДДС са източените от джобовете на българите.
Няма нито един осъден за корупция по високите етажи на властта.
България е официално обявена за най-бедната и корумпирана държава в Европа.
България е на последно място по свобода на словото в Европа и на 111-то място в света. Арести на журналисти и преследване на неудобните.

Управляват ни мутри, мафиоти, престъпници, ченгета и корумпирани партийни калинки! „Началниците“ решават, а народа чезне!
Това зло убива народ и държава. И то има своите имена – Борисов, Цацаров, Нинова, Пеевски, Доган, Минев, Златев, Гергов…

И днес  ПРАЗНУВАМЕ СВОЯТА НЕЗАВИСИМОСТ! От какво? Независм може да бъде само свободният човек! В превзетата от мафията държава, независими са само неколцина непримирими, които не приемат тази престъпна власт! Страхът е заменил мечтите. Отаяние вместо надежда. Корупция вместо законност. Безаконие вместо справедливост. На този ден трябва да осъзнаем, че чрез мълчанието и бездействието си, ние крепим властта на мафията и предаваме Делото и идеалите на нашите предци дали живота си за свободна и независма България. Да осъзнаем и нуждата от съпротива срещу и реални действия срещу престъпниците, които оглозгаха държавата ни. Ние решаваме дали да живеем свободни, или в робия под властта на мафията.

Време е за национално пробуждане, време е да се изправим леце в лице срещу мафията и да си вънем държавата. Време е да изкупим срама си.

Поклон пред предците ни дали живота си за свободна и независима България. Време е да завършим Делото им! Свобода и справедливост.
БОЕЦ водим тази битка!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА