КЗЛД наруши закона в опита си да удари БОЕЦ по заповед на Московски и Борисов!(документи)

Както вече обявихме, на 05.09.2018г. БОЕЦ бяхме призовани да се явим на заседание на Комисията за защита на личните данни по жалба на министър Московски срещу БОЕЦ заради подкрепата ни за Николяй Колев – Босия и инициираната от нас СМС кампания „Живот за Босия! Оставка Московски!“, като публикувахме мобилният номер на Московски.

(Георги Георгиев – БОЕЦ, Димитър Стоянов – журналист от сайта Биволъ и Вихрен Михайлов след заседанието на КЗЛД по делата срещу БОЕЦ и Биволъ)

Предварително БОЕЦ бяхме изпратили писмен отговор до Комисията , в който обясняваме мотивите си за своите действия и категорично отхвърляме жалбата на Московски, като недопустима и неоснователна. Изразяваме и позицията си, че опита на Московки да се представя за жертва на фона на 80 дни гладна стачка на Босия и 17-те жертви от катастрофата в искърското дефиле е жалък и недостоен. Както и че заведеното срещу БОЕЦ дело е поръчково и Комисията е използвана като бухалка срещу нас заради дейността ни и борбата ни срещу корупцията и управляващата ни мафия.

Поредният подъл удар на мафията срещу БОЕЦ! Зов за подкрепа!

За същитя ден и час бе насрочено и заседание на КЗЛД срещу сайта Биволъ! Бухалката на мафията се бе задействала с пълна сила. 

Московски се прави на жертва! БОЕЦ сме призовани да отговаряме пред Комисията за защита на личните данни, че сме разпространили служебния му телефон и сме призовали хората да му пращат SMS с текст "ЖИВОТ ЗА БОСИЯ, ОСТАВКА, МОСКОВСКИ!" За същият ден и час КЗЛД е насрочила и дело срещу сайта Биволъ! Поръчковата бухалки на мафията в действие! Тези Комисии , по Пример на Комисията на Филип Златанов са точно това – маши в ръцете на господарите си за изпълнение на мокрите им поръчки срещу неудобните! #БОЕЦсрещуМафията#ЖивотЗаБосия

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Сряда, 5 септември 2018 г.

Самото заседание бе обявено за открито, но на място категорично бе забранен достъпа на медиите до залата и след реакцията и намесата на БОЕЦ журналисти бяха допуснати, като наблюдатели, но без камери и микрофони. Страхът бе голям. Страхът от Истината!

По време на заседанието стана ясно, че членовете на комисията не бяха прочели и не се бяха запознали с отговора на БОЕЦ и с нашите аргументи за несъстоятелността на жалбата срещу нас и бяха взели решение за допустимост на делото само по жалбата на Московски, което е доказателство, че действията им са поръчкови. БОЕЦ бяхме представени от председателя на сдружението Георги Георгиев, присъстваха и бойците Анжела Адамова и Весислава Танчева и дебата с комисията премина остро, като разбрахме, че часове преди заседанието, Московски е внесъл нови „доказателства“ в комисията. А именно – качен на сайта на БОЕЦ материал от предишният ден, в който сме публикували официални докумнети на Комисията изпратени до нас -изпратеното ни от КЗЛД писмо и снимка на изпратеното ни пак от тях копие на жалбата на Московски, на която е бил изписан и адреса на министъра! Което било „поредното тежко нарушение на Закона за защита на личните данни“ от БОЕЦ! Мафията зорко следи всяка наша дума, стъпка, материал, действие и акция!

ПЪЛЕН АБСУРД! САМАТА КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НАРУШАВА ЗАКОНА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ!

БОЕЦ сме публикували официален документ на Комисията изпратен до нас от самите тях и АКО В НЕГО СЕ СЪДЪРЖАТ ЛИЧНИ ДАННИ, то тяхно е задължението да ги заличат! Те са първоизточник на информацията и ТЕ разпространяват лични данни! БОЕЦ няма как да знаем,ч е това е домашният адрес на Московски и не е наше задължение да редактираме и манипулираме  официални документи изпратени до нас от държавна институция!

 

Самите те правят публичен адреса на Московски, като ни го предоставят (БОЕЦ сме неправителствена организация в обществена полза и всички наши членове имат право да се запознаят с документите адресирани до сдружението) В опита си да ни ударят сами падат в капана си! В стремежа си да изпълнят поръчката на господарите си, нарушават закона и обвиняват за това БОЕЦ! Класика, крадеца вика – дръжте крадеца!  Случаят е прецедент и показва, че мафията е готова на всичко за да смачка БОЕЦ, дори на закононарушение и престъпление, а нейните бухалки в лицето на десетките анонимни Комисии – хранилки, са пълни с верни, но и некадърни послушковци! Сигурно между тях има и свестни хора, но мнозинството „той си го е избрал“ за да му служи и слуша!

До 30 дни очакваме „решението на Комисията“. Глобата е в размер на до 40 милиона лева. Ще обжалваме пред АС всяко негетивно решение И ЩЕ ОСЪДИМ Комисията за защита на личните данни за небеждаване и нарушаване на Закона за защита на личните данни!

След трагедията в искърското дефиле стана ясно, че престъпното управление на Борисов, и некадърността и корупцията превзели всички държавни институции са отговорни за смъртта на 17 българи! Министър Московски (и не само той) носи и персонална наказателна отговорност за тази трагедия. Именно след общественият натиск и ескалиращото напрежение в обществото, Московски и още двама министри подадоха оставки , обяснявайки ги с „политическа отговорност“ а всъщост те бяха задействани като бушони за да спаси Борисов своята власт. Няколко дни по-късно все още и тримата министри са на постовете си, а оставките им се поставят под съмнение. Оставането им би било гавра с паметта на загиналите и мъката на техните близки. Наглостта на управляващите е съизмерима само с тяхната алчност.

В кочината на дебелите битката срещу това зло трябва да се води на всички фронтове. Включително и на институционалният. С техните камъни по техните тикви.

Плащаме цената зе действията си, понасяме ударите на мафията и продължаваме. БОЕЦ винаги водим битките си до край. Не могат и няма да ни смачкат. И от това ги е страх, че въпреки цялата си власт , пари и подчинени институции не могат да ни спрат! И с право се страхуват! 

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА