Харизмата умря, остана само селският тарикатлък, мутренската наглост и страха на мишата душичка, която всеки диктатор носи. 

Днес Борисов показа, че е разбрал, че това е краят.

Краят на една престъпна власт продължила десет години и причинила повече вреди и нещастия на народа български от всички природни бедствия през тези години. Борисов разбра, че лъжите, заплахите и репресиите вече не работят. Борисов видя, че българите са готови да го изгонят с камъни и тояги и вече няма какво да губят. Борисов знае също, че господарите му са го „приключили“. Те също разбраха, че мутрата е изчерпан, че вече представлява заплаха за тях и мафиотското им статукво. Не могат да го отстранят без сътресения, но и не могат да му позволят да остане. Борисов се опита в последен опит да запази своята власт, като потърси легитимация и подкрепа на международно ниво, да покаже, че е международен фактор, да покаже, че е важен и ценен и още може да изпълнява поръчките на господарите си. Не му се получи. Унижението при посещението му във Вашингтон бе приземяващо. Меркел си отива, Юнкер си отива, останалите европейски лидери не крият своето презрение към него. Един Заев му остана, ама той не е голям капитал.
Във вътрешен план Борисов постигна това, което никой друг преди него не е успявал – накара българите да се срамуват от своите управници, да се срамуват, че са управлявани от най-наглите и долни престъпници, които историята ни познава. Народа понякога е обичал своите управници, друг път ги е мразил, трети не е разбирал, или ги е приемал с недоверие, но за първи път българите се срамуват. Срам до болка, който води до гняв.
Болка от всички унижения, лъжи и грабеж на които сме били подложени. Болка от мъката по загубените над милион наши братя, сестри и деца, прокудени от зверската корупция и мизерията. Болка, от убитите мечти, вяра и надежди. Болка от срама да признаем пред себе си, че шепа мутри, ченгета, комуняги и мафиоти са ни грабили и мачкали десетилетия наред, а ние сме търпяли и мълчали. И тази болка води до гняв. Справедлив гняв.
Сега е време да разчупим статуквото и да изринем злото. Без компромиси и без прошка. Закон за Лустрацията, електронно гласуване и граждански контроло върху изборният процес. Отстраняване на Борисов и престъпното му правителство от властта. Отстраняване на Цацаров – пазителя на мафията от властта и отпушване на съдебната система. Съд, затвор и отнемане на незаконно придобитото имущество на всички участвали в разграбваането на държавата. Това е само началото и продължаваме. БОЕЦ водим тази битка и знаем какво точно искаме и как да го постигнем.
Бойко, кажи на Пеевски да ти подготви стаята за гости в Дубай и се моли да те приеме, в Унгаряи и Сърбия вече е заето. Пътник си и няма сила, която да те спаси този път. Ще плащате за всичко.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. Всяка седмица на сайта на МС и на различните министрства се публикува тяхната програма. И на Цацаров също. Преследвайте ги! 

Продължаваме!


#ЩеВиНамерим
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА