Бойко, ще останеш в историята, като БЪЛГАРОУБИЕЦ!

Борисов се оказа по-гнусен и омразен и от Пеевски, а това вече е дъното и краят! Краят на една мутра и нейната банда.
ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ – над милион българи прокудени от родината им от зверската корупция и мизерията. Милиарди откраднати от обществени поръчки, общи и европейски фондовве. Стотици села превърнати в гробища и десетки градове в призраци. Тотално превзета от мафията държава. Липсва справедливост и свобода на словото. Корупцията е разяла всички държавани институции, като злокачествен тумор. Откраднаха парите, мечтите и надеждата на хората. 


Дори и по времето на Виденов и Орешарски, хората не са били толкова отчаяни и гневни. 30 години българите гласуват за по-малкото зло и накрая получиха най-голямото зло. Получиха не просто комунист, а мутрокомунист, мафиот и крадец, нямащ равен по наглост и корумпираност в най-новата ни история. Няма малко или голямо зло, когато избираш зло , винаги ще те управляват злите.
Хората са на площадите и започват да осъзнават, че не цените са проблема, а мафията, която изяжда доходите, живота, енергията и мечтите им. Мафията, чиито различни кланове ни управляват и грабят три десетилетия вече. Хората осъзнават, че бензина е скъп защото ЛУКОЙЛ дере тройна надценка от гърбовете им без да плаща нито лев данъци и че това се случва с благословията на мафията, която ни управлява. Хората осъзнават, че децата и близките им умират заради липса на пари, лекарства и лекарска грижа, защото мафията краде дори от парите за здраве. Защото за трансплантации пари няма, но милиарди за крадене от обществени поръчки има. Хората осъзнават, че ги управляват крадливи боклуци, които се подиграват на майките на деца с увреждания и се возят в лимузини с подгряващи се седалки. Хората осъзнават, че не е решение да сменяме този или онзи мафиотски клан в управлението, защото все мафията ще ни управлява и все ще се давим в мизерия и беззаконие, докато шепа олигарси, ченгета и мутри дебелеят и се угояват на наш гръб. Хората осъзнават, че липсата на справедливост, корупцията и мафията убиват. Хората осъзнават, че Борисов, Пеевсвки и Цацаров са си едно зло. Хората осъзнават, че това е същото зло, но с различни имена и лица, което ни убива от 73 години. Хората осъзнават, че трябва да се събудят и да вземат живота си в ръце, да отстранят мафията от властта и да си върнат държавата.
Докато мафията контролира, организира и манипулира изборите, всеки опит за промяна на статуквото е обречен.
Свинете няма да си отидат с добро. Ще се сблъскаме с дебелите и слугите им лице в лице и трябва да спечелим тази битка и да продължим нататък, за да спечелим и войната. А пътя е в поредица от стъпки и ясни цели. 
– Отстраняване на мафиотското правителство на Буда от властта.
– Отстраняване на Цацаров – пазителя на мафията от поста му и отпушване на съдебната система.
– Независимо международно разследване на ДжиПиГейт, ДДСгейт и убийството на журналистката Виктория Маринова. 
– Електронно гласуване.
– Граждански контрол върху изборният процес.
– Закон за Лустрацията.
– Отсраняване на всички мафиотски кланове от властта – БСП, ДПС, ОП и тн., ако е нужно и след още едни извънредни избори.
Ще минем през поредица от предсрочни избори, докато изринем цялото мафиотско блато и бъде изградена така нужната ни алтернатива, но целите трябва да бъдат отстоявани до край, а те са:
– Отстраняване на мафията от властта.
– Независима и работеща съдебна система.
– Реална борба с корупцията.
– Разделение на властите.
– Функциониращо и активно гражданско общество.
– Възмездие и справедливост – съд, затвор и конфискация на незаконно продобитото имущество от корумпираните ни управници. 
– ВНС, конституционни промени и старт на реални реформи във всички системи – съдебна, социална, здравна, образивание, сигурност.
БОЕЦ водим тази битки, знаем точно какво искаме и как да го постигнем. 
БОЕЦ призоваваме всички протестиращи да застанат зад тези конкретни искания и ясни цели. Това ще е и тест, кой за какво протестира и каква всъщност е неговата цел. Няма никакво значение дали бензина е с десет стотинки по евтин, ако на върха на държавата стои мафията и продължава да ни краде и убива. Не искаме нищо от мафията, искаме само да ги няма и да си платят за извършените престъпления.
БОЕЦ ще водим тази битка до край, без компромиси. Битката за справедливост, за Истината, за живота ни и ставаме все повече.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде „подобаващо“. БОЕЦ започваме кампания „ЩЕ ВИ НАМЕРИМ“.Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите – УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Питайте Буда. Всяка седмица на сайта на МС и на различните министрства се публикува тяхната програма. И на Цацаров също. Преследвайте ги! 

Продължаваме!


#ЩеВиНамерим
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА